A műszaki fejlődés határozza meg a jövőnket
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvető tévedés!
/Jellemzően*technobuzi* szemlélet/
A jövőnket MI határozzuk meg,mégpedig azzal,hogy felül tudunk -e kerekedni az eszeveszett technikai fejlődésünkön az...emberségünkkel !
/Jellemzően*technobuzi* szemlélet/
A jövőnket MI határozzuk meg,mégpedig azzal,hogy felül tudunk -e kerekedni az eszeveszett technikai fejlődésünkön az...emberségünkkel !
Mi bajod a technológiával?
Technofilia egyetem névvel kéne nyomulni , az inkább fedné a valóságot,
konszenzusnélkülöző technofilia egyetem meg mégjobban.
konszenzusnélkülöző technofilia egyetem meg mégjobban.
Az EA botrányról vajon mikor lesz cikk? Lehet a cikkíró/fordító is egyébdimenzionális?
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.11.27. 21:24:35
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.11.27. 21:24:35
Szimplán egy alternatív világban él. De ehhez nem kell ennyire messzire menni, sok esetben akár egy szomszéd is valami egészen más világban él. Az egyik gazdag, sikeres, karriert épít, világlátott, a másik meg egész életében azon ügyködik, hogy hó végéig kihúzza valahogy, a harmadiknak meg olyan pokolban kell élnie, mint pl. É. Korea.
Ennek az ipsének a mindennapjait a tech tölti ki, nyilván ebből képezi le a világot. Amit mond, nem hülyeség, sok igazság is van benne, csak vagy szándékosan, vagy ferdítésből hagyja ki a történetből a vallásokat és azok káros hatásait, a pénz és gazdasági spekulációk világát. A technológiával jellemzően nem a társadalo él vissza, hanem csak bizonyos körök, fehérgalléros maffiózók és politikusok.
Ennek az ipsének a mindennapjait a tech tölti ki, nyilván ebből képezi le a világot. Amit mond, nem hülyeség, sok igazság is van benne, csak vagy szándékosan, vagy ferdítésből hagyja ki a történetből a vallásokat és azok káros hatásait, a pénz és gazdasági spekulációk világát. A technológiával jellemzően nem a társadalo él vissza, hanem csak bizonyos körök, fehérgalléros maffiózók és politikusok.
príma anyagot szív 😄
← ElőzőOldal 2 / 2