9
-
#9 Én is idealista vagyok, de a másik oldalról. :-)
A tömegeket simán meg lehet vezetni úgy, hogy azt hiszik "szabadok" és jól élnek, pedig nem. -
#8 Jól tették. Ez a hatásos időszak, meg a karácsony.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.11.24. 21:13:36 -
dyra #7 Lesz! De te meg azt, hogy emiatt, sztrájk, háború, lázadás stb.. A kizsákmányolt ember természetesen előbb - utóbb belázad. Nincs hatás ellenhatás nélkül.
Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.11.24. 17:54:11 -
Relixo #6 Ja lesznek amíg hülyék az emberek és hagyják ,hogy rabszolga sorba legyenek.
A sok köcsög vásárló meg dugja fel magának amiket összevásárol a nagy "szeretet" ünnepére ! Mert ugye az egész évből 1 napot kell gondolni a másikra amúgy meg le se sz*rjuk. Képmutató f@szság az egész! -
nlght #5 Sztem arra gondolt, hogy évről évre jobban szétnyílik az olló a társadalmi rétegek között, a gazdagabbak még gazdagabbak lesznek, a szegények éheznek, a középosztály meg már évek óta leszakadóban van. Nem csak Mo-n van így, hanem az egész világban. A rendszerbe van kódolva a katasztrófa. Én sem értek egyet azzal, hogy biorobotként gürcöl az emberiség nagy rész miközben a 100 leggazdagabb család kezében van a világ vagyonának a fele. -
#4 Nem nevetséges, hanem REAL LIVES! Milyen társadalmi rendben volt/van/lenne, hogy a tulajdonos/cégvezető max kétszeresét keresné fizetésben, mint a dolgozói? Ez max egy induló kb 5 fős cégnél elképzelhető, de, egy multinál? Ne viccelj mán... Királyok voltak-, és lesznek is. Te nem vagy az (meg én se). Fogadd el, hidd el, jobb lesz az életed! -
hungi #3 Angliában lehet nem a túlórákon cigánykodnak ahelyett hogy felvennének még 2 embert. De hát te is kimentél valami miatt, igaz? Mi ez ha nem sztrájk a Mo-i bérek ellen? -
dyra #2 Jól csinálják! Nevetséges, hogy 1- 2 ember milliárdokat (dollárban) keres míg mások gürcölnek neki a gyáraiban és abból alig oszt vissza valamit. -
IXEMGabeo #1 3 eve vagyok a cegnel es nalunk Angliaban semmifele sztrajk nem volt sosem csak, mert "dolgozni" kellett...csak az olaszok es a nemetek ilyen elegedetlen nepseg