Korábban jön a Galaxy S9 és S9+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi...+1
És valószínűleg igaz lehet ez a "csúcs" Samu felhasználók egy részére is, - bár a "droid" inkább igazodik a "multifelhasználók" világképébe. (Ott már csak a pénztárca dönti el, hogy mit is, mennyit is.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2017.11.15. 10:21:14
Utoljára szerkesztette: end3, 2017.11.15. 10:21:14
Akik ezt az összeget kifizetik, azoknak ez az "okoseszköz" a megoldás az általuk használt minden számítógépes funkcióra, kommunikációra. - Ha az ember rendszeresen frissíti a gamer PC-t, fényképezőgépét, zene-film lejátszó eszközeit, olcsóbb mobilját, az végül sokkal többe fog kerülni, mint a majd félmilliós iPhone 2 évenként és hozzá akár 3-4 évenként egy iTab Pro, - így lehet, hogy az "i" felhasználók a spórolósabbak.
(Azok veszik, akik a számtech felhasználóként nem annyira jeleskednek "virtuozitásban" és nem hobbyként tekintenek a megszerezhető különböző IT-s gépekre. Általában nem is merészkednek még egy Windows telepítés szintjéig sem.)
(Azok veszik, akik a számtech felhasználóként nem annyira jeleskednek "virtuozitásban" és nem hobbyként tekintenek a megszerezhető különböző IT-s gépekre. Általában nem is merészkednek még egy Windows telepítés szintjéig sem.)
Így igaz!
Nem tudnak felmutatni annál tööbet, mint amennyivel többe kerülnek. Azért mert az ember Viber-t, Messenger-t és böngészőt használ, nem kell 2-300, az iPhone esetében pedig 3-400 ezres telefon. Ekkora összegből már lehet venni egy normális TV-t!
Szinte mindenre céleszközt használok: üzenetküldésre, telefonálásra telefon, fényképezésre fényképező. Hiába dobálóznak a tizen, huszon megapixeles kamerákkal, az érzékelők nagyon picik bennük, az objekítvet nem is említve.
Egyébként nekem is egy Xiaomi van.
Nem tudnak felmutatni annál tööbet, mint amennyivel többe kerülnek. Azért mert az ember Viber-t, Messenger-t és böngészőt használ, nem kell 2-300, az iPhone esetében pedig 3-400 ezres telefon. Ekkora összegből már lehet venni egy normális TV-t!
Szinte mindenre céleszközt használok: üzenetküldésre, telefonálásra telefon, fényképezésre fényképező. Hiába dobálóznak a tizen, huszon megapixeles kamerákkal, az érzékelők nagyon picik bennük, az objekítvet nem is említve.
Egyébként nekem is egy Xiaomi van.
Az a helyzet, hogy régebben még áhítoztam ezekre a telefonokra, bár az áruk elég riasztó. Aztán vettem egy Xiaomi-t. És többé nem akarok max. 50e Ft-nál többet kiadni egy telefonra.