Gyurkity Péter

Korábban jön a Galaxy S9 és S9+

Az viszont még nem világos, hogy az ujjlenyomat-olvasó milyen formában lesz jelen.

A Samsung nem is olyan rég mutatta be a Galaxy Note 8 típust, amely a sokat szenvedett, később visszahívott, majd pedig a közelmúltban ismét piacra dobott közvetlen elődjét hivatott végleg leváltani. A jelek szerint a jövő évben bemutatkozó újabb páros már korábban megjelenhet, bár a hardver még nem egészen tisztázott.

Egyszerre több külső forrás is beszámolt a Galaxy S9 és S9+ várható érkezéséről, ezek pedig egyetértenek abban, hogy a két új okostelefon a megszokottnál hamarabb, vagyis már közvetlenül az év elején bemutatkozhat a nagyközönség előtt. A fő indok állítólag az iPhone X, amely kicsit ráhozta a frászt a Samsung illetékeseire, itt pedig elsősorban azt emelik ki, hogy a jövőre piacra dobandó új változatok ugyan megtartják az idén is alkalmazott kijelzőméreteket (vagyis marad az Infinity Display alkalmazása), a hátoldal sokban különbözik majd a jelenleg látható formáktól. Mi több, kijelentik, hogy a sorozatgyártás akár már decemberben elindulhat, ami valóban egy korai megjelenést vetítene előre.

Abban még nincs teljes egyetértés, hogy mi lesz az ujjlenyomat-olvasóval, a The Korea Herald ugyanis a maga részéről arról számolt be, hogy még mindig nem kerítenek sort a kijelzőbe épített változat integrálására. A technológia szerintük további tökéletesítésre szorul, ezért ez legkorábban a Galaxy Note 9 okostelefonban mutatkozhat majd be, azt azonban nem tudni, hogy maradnak-e a hagyományos, fizikai gombba épített megoldásnál, avagy megpróbálkoznak-e egy arcfelismerő platform támogatásával, amivel az Apple példáját követnék.

Egy másik értesülés megerősíti, hogy 2018-ban is egy 5,77 és egy 6,22 hüvelykes panelt kapunk majd, a hátoldal változása pedig jó eséllyel a Note 8-nál látott iker-kamera alkalmazását jelenti. Hogy mindez mennyire valósul meg, az már néhány héten belül kiderülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Ennyi...+1
  • end3 #4
    És valószínűleg igaz lehet ez a "csúcs" Samu felhasználók egy részére is, - bár a "droid" inkább igazodik a "multifelhasználók" világképébe. (Ott már csak a pénztárca dönti el, hogy mit is, mennyit is.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2017.11.15. 10:21:14
  • end3 #3
    Akik ezt az összeget kifizetik, azoknak ez az "okoseszköz" a megoldás az általuk használt minden számítógépes funkcióra, kommunikációra. - Ha az ember rendszeresen frissíti a gamer PC-t, fényképezőgépét, zene-film lejátszó eszközeit, olcsóbb mobilját, az végül sokkal többe fog kerülni, mint a majd félmilliós iPhone 2 évenként és hozzá akár 3-4 évenként egy iTab Pro, - így lehet, hogy az "i" felhasználók a spórolósabbak.

    (Azok veszik, akik a számtech felhasználóként nem annyira jeleskednek "virtuozitásban" és nem hobbyként tekintenek a megszerezhető különböző IT-s gépekre. Általában nem is merészkednek még egy Windows telepítés szintjéig sem.)
  • 74auriga #2
    Így igaz!
    Nem tudnak felmutatni annál tööbet, mint amennyivel többe kerülnek. Azért mert az ember Viber-t, Messenger-t és böngészőt használ, nem kell 2-300, az iPhone esetében pedig 3-400 ezres telefon. Ekkora összegből már lehet venni egy normális TV-t!
    Szinte mindenre céleszközt használok: üzenetküldésre, telefonálásra telefon, fényképezésre fényképező. Hiába dobálóznak a tizen, huszon megapixeles kamerákkal, az érzékelők nagyon picik bennük, az objekítvet nem is említve.
    Egyébként nekem is egy Xiaomi van.
  • codaco #1
    Az a helyzet, hogy régebben még áhítoztam ezekre a telefonokra, bár az áruk elég riasztó. Aztán vettem egy Xiaomi-t. És többé nem akarok max. 50e Ft-nál többet kiadni egy telefonra.