Elyon: Ascent Infinite Realm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért kipróbáltam amikor megtudtam, hogy ingyenes. 17 órát beletettem és letöröltem. Tényleg szar. <#levele>#levele> Ez volt a 2. vagy 3. játék amivel ilyen keveset játszottam. Nincs benne semmi ötletesség. Grind az egész. Legalább lopkodtak volna össze jó elemeket, mint a többiek tették az elmúlt 10 évbe. <#falbav>#falbav>
És csak, hogy tudd a steam is a launcher-t indítja el. És be kell jelentkezni a launcher-ba első belépésnél. Aztán megjegyeztetni vele. Mint minden hasonló saját launcher rendelkező játéknál.
A steam-es játékos bázis fogyása arányos a kakao games-esével. Tehát ugyan olyan ütembe fogynak az emberek.
1 hónap alatt nem megfeleződött, hanem 75%-át elvesztette. Ez csak azt jelenti, hogy túl jónak ítéltem még így is, mint amilyen valójában. <#crazya>#crazya>
Ha te ezt dicséred és tetszik neked az a te dolgod. Légy boldog vele amíg tudsz. Ilyen ütembe nem fog sokáig tartani. <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2021.11.26. 13:27:25
"Van játékos bőven." Ez jó vicc volt.
Van játékos bőven. Este fele meg túl sok is.
az a baj vele h szörnyen grindelős,semmi kedvem hozzá h mindennao ugyanazokat a kűldiket csináljam
ugy vagyok vele h ha mindennap nem is,két-három naponta benézek
Gyorsabban romlik a játékos bázis, mint ahogy pár hete jósoltam. 8k környékén jár.
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2021.11.03. 12:36:42
Utoljára szerkesztette: TeeKillah, 2021.10.25. 17:48:20
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Csakhogy - a szerverek nem átjárhatóak, mint teszem azt a BDO-ban, így kábé adtak a szarnak egy jó nagy pofont.
Nyugodtan nézd meg, hogy a két, régi szerver tele van - mivel nem átjárhatóak a szerverek, ezért akik elértek már valamit, baromira nem fognak átmenni egy új szerverre nulláról kezdeni. Tehát ha most ránézel, akkor láthatod, hogy a két régi szerver és a szerverenként két-két channel FULL, míg az új "üresen" tátong. Sok értelme volt ezt így megcsinálni.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2021.10.25. 16:01:30
Az meg hogy most tetszik és játszom vele, aztán majd hónapok múlva mi lesz engem nem igazán érdekel. Ami érdekel az a most! Most jó vele játszani, és nem úgy állok hozzá hogy hónapok múlva mi lesz.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2021.10.25. 15:51:38
"Én sose szerettem a túl alacsony játékos bázist." - Én se és nem is mondtam ilyet.
Most ezt nem azért mondom, mert az Elyon, akkora király játék. Mert csak egy, a napi/heti szarokat az emberre kényszerítő mai mmorpg...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
De a jó játékhoz kell a sok játékos. Kereskedelem miatt. Én sose szerettem a túl alacsony játékos bázist.
New World meg...Végtelen mennyiségű pénzzel és promoval persze, hogy sok a játékos. És nem azért vannak annyian, mert olyan jó az a játék...(Értem, hogy az arányok miatt említetted meg.)
15év alatt rengeteg mmorpg-vel játszottam. Ez a kedvenc műfajom. Amibe semmi újdonság nincs, vagy idegesítő dolgok vannak benne, arra 1-2hónap alatt rá lehet unni.
New world okt.2-án 900k volt. Mára már a legtöbb online 440k. Pedig az jó játék és tartalmaz újdonságot. Mégis 1 hónap se kellett hozzá és megfeleződött a játékos bázis.
Idei megjelenés, nem túl híres Sword of Legends július végén indult. 18,7k volt a legtöbb játékos. Augustusra lement 8k-ra. Szeptember 4k. Október 1,2k (kijött a New world). Havonta feleződött. Ez a tendencia minden mmorpg-nél.
Lejjebb írták, hogy 7k-s szerverek lesznek. Tehát jövő hónapba már csak 1 szerver lesz. Decemberbe meg egy fél szerver (3,5k player körül).
Figyelni fogom. 😉
Szerver - Andromeda
Frakció - Vulpin (Kék)
Klán név - InsaneMirage
Jelentkezés in-game: esc -> guild enrollment -> InsaneMirage
Magyar szöveget mindenképp írjatok a jelentkezéshez, máskülönben nem fogadjuk el azt. Mivel bárki szabadon jelentkezhet a klánba, sok külföldi is megteszi, így szöveg csatolás nélkül nem tudunk szűrni.
Elvárásunk továbbra is csak egy van: Discord aktív használata. Nem olvasunk in-game chatet 2021-ben. Discord meghívó a klán leírásában található, ha bekerültetek. Továbbá discordon rengeteg infó és külön class szobák találhatóak, megkönnyítve minden újonc életét.
Mindenkinek további kellemes napokat.
Ha valaki klánban szeretné tolni pár hozzászólással lentebb a vezírtől.
Annyival még kiegészíteném hogy Frakció - Vulpin (Kék)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2021.10.14. 22:46:22
Röviden annyi történt, hogy belátták, hogy idén több mmorpg is megjelent ami nem tesz jót Elyon népszerűségének. Többek között a New World is az eredeti megjelenési dátum előtt jelent volna meg 2 nappal. Így arra az elhatározásra jutottak, hogy a free 2 play modellel jóval több játékost betudnak vonzani. Ettől függetlenűl az item shop tartalmán nem változtatnak, ami a második zárt bétából kiderült, hogy nagyon felhasználó barát és nem tartalmaz pay 2 win elemet, kivéve a luminosokat, de az se számottevő.
Rólunk:
• PvX beállítottságúak vagyunk. Így mindenki megtalálhatja nálunk a számításait.
• Tudásunkat örömmel átadjuk neked, és természetesen vice versa - hegyezzük a fülünket, ha bármit megosztanál velünk.
• Létszámmal arányosan bővülő közös tennivalók. (pár példa:
kijelölt napok a következőkre: world bossozásra, lv45+ terület grind gs-től függetlenül, dimension farmolás...
Valamint Guid vs Guild és class leaderek bevezetése.)
Egyenlőre egyetlen kritériumunk van:
Discordunk aktív használata, a könnyebb kommunikáció érdekében. Ami elengedhetetlen a folyamatos progresshez, jóízű beszélgetésekhez, gördülékeny meneteléshez dungeonokben, eventeken és nem utolsó sorban a hatalmas grind közepette csak úgy repül velünk az idő Discordon.
Discordon keressetek bizalommal részletekért, vagy ha akadna kérdés. wudoO#5732
A mohának mindig a déli oldala fás!
Az oldalunk vezetősége nem áll kapcsolatban sem az insane mirage klánnal sem chanti lánnyal! Az insane mirage klánt csak kiraktuk mint lehetséges klánt ahová lehet csatlakozni, továbbá az Uniqum guildet is amennyiben megküldik a kért adatokat. És lehet beküldeni további klánokat privát üzenet formájában
Kulcsokat pedig senkinek nem osztottunk, mivel nem igényeltünk az első zárt bétára XYZ okok miatt. 😊
Dicsértessék
Akinek lenne kedve a béták alatt magyarokkal együtt játszani, az a Mirayse által meghirdetett face csoportba megtalálja a részleteket ezzel kapcsolatban.
Ez az oldal címe: https://www.facebook.com/groups/2110167075719775
Az első zárt béta pontos dátuma: Május 6.-10.
Hivatalos oldal
Elyon Hungary magyar csoport
Utoljára szerkesztette: HCxBalint, 2021.02.18. 17:27:16
15 + 16 dolcsi + Exitlag is kell
itt a leírésa