3
  • esztyopa
    #3
    Hát meglehetősen bizzarnak tűnik a jövőkép,amiben fánkkal tömött autók száguldoznak az ország útjain./De legalább a dúgókban elakadva felfalhatják az árút - mielőtt...megromlik.A megrendelő meg várhat a feltámadásig/
    De nem csak a logisztika tűnik számomra túl nagy feladatnak /*kifliflottával* talán megoldható/
    Az élelmiszerek tartósítására való törekvése elterjed,ami nem túl biztató a jelenlegi problémák ismeretében.
    Megér a kényelem ennyi vesződést?
    Persze a kereskedők álma,hogy csak dönteni kell az árút,és dől a pénz !
    Ki lehet iktatni a bénázó,határozatlan,nézelődő,sétálgató vásárlót.
    Egy dologban azonban biztos vagyok.Olcsóbb nem lesz !
    Sőt ! A logisztikai,csomagolási,raktározási és adminisztratív költségeket is Rajtunk fogják bevasalni.A megmaradó áruk sorsa sem kétséges.Kidobják,és *beépítik* az eladottak árába
  • kvp
    #2
    Az a vicces, hogy mar ma sem dragabb. Pesten jelenleg pl. a tesco es a groby is szallit ki elelmiszert netes rendeles alapjan. Olyan dolgokhoz, amik dobozolva jonnek, tehat nem lehet vagy nem erdemes megnezni oket a vasarlas elott boven jo a netes rendeles is. Amit az ember sajat kezuleg valogatna (pl. zoldsegek), arra kevesbe jo, de minel tobb zsacskozott/dobozolt keszetelt eszik valaki, annal eletkepesebb a dolog.

    Egyebkent foleg azoknak eri meg, akik nem ernek ra vagy nem szeretnek vasarolni, esetleg van jobb dolguk is mint hetvegente elmenni a bevasarlokozpontba megrakodni az autot a kovetkezo hetre. Persze ha mindenki ezt hasznalna, akkor lehet hogy kapacitasgondok lennenek a kiszallitasnal, de az online pizzarendeleseket is sikerult megoldani futarhiany nelkul.

    ps: Szemely szerint en a Groby-nal mar vasaroltam, de vicces modon az egyik offline boltjukban, mert pont utba esik... :-)
  • AgentKis
    #1
    Csak akkor, ha olcsóbb lesz úgy. Ami messze nem lehetetlen, csak kicsit hihetetlen(nek tűnik ma még).