2019-re csúszik a James Webb űrteleszkóp startja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert tesztelik ennyit, mert draga, es azert ilyen draga, mert sokat tesztelik. Beleestek egy ordogi korbe.
Persze maga a technika se olcso...

Mindenesetre amennyit ez all a tesztpadon, annyi ido alatt a kocsim elavul, elrohad es ujat kell venni😊

"2019-re csúszik a James Webb űrteleszkóp startja ""
Tudtam, tudtam, megmondtam, hogy ugyse fog mukodni.<#eplus2><#nyes>
Kara kán
Ún. német alapossággal kell dolgozni: 3-szor mérsz, és egyszer megcsinálod, nem fordítva.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Pedig tényleg igaz, pontosan ez az oka, eddig több mint 8 milliárdot költöttek rá, borzasztó malőr lenne ha a végén valami piti ügy miatt olyan problémába ütköznének mint a Hubble esetében. Itt nehéz lenne utólag kijavítani.
"Azért halasztják, mert csak egy dobásuk van"

nem mondod... tyű de egy észkombájn vagy!

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

IMYke2.0.0.0
Amióta bejelentették a távcsövet, azóta várok rá...

Kb. ezóta hergelődöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

molnibalage83
Egyetértek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sok kárörvendő barom! Azért halasztják, mert csak egy dobásuk van, remélem minél előbb fellövik.
szerintem lesz ebből még 2022-es fellövés is...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Kara kán
Nem a faszba?

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

globint
Elhalasztják a felbocsájtást?
Miért is nem vagyok meglepődve?
Talán mert már hozzászoktam a fellövés halasztgatásához.

http://www.tradeximp.com/

Omega
Hogyha ezek után fölrobbanna a picsába, az milyen tűzijáték lenne. Pénzeső hullana hónapokon keresztül.