2019-re csúszik a James Webb űrteleszkóp startja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert tesztelik ennyit, mert draga, es azert ilyen draga, mert sokat tesztelik. Beleestek egy ordogi korbe.
Persze maga a technika se olcso...
Mindenesetre amennyit ez all a tesztpadon, annyi ido alatt a kocsim elavul, elrohad es ujat kell venni😊
Persze maga a technika se olcso...
Mindenesetre amennyit ez all a tesztpadon, annyi ido alatt a kocsim elavul, elrohad es ujat kell venni😊
"2019-re csúszik a James Webb űrteleszkóp startja ""
Tudtam, tudtam, megmondtam, hogy ugyse fog mukodni.<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Tudtam, tudtam, megmondtam, hogy ugyse fog mukodni.<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Ún. német alapossággal kell dolgozni: 3-szor mérsz, és egyszer megcsinálod, nem fordítva.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Pedig tényleg igaz, pontosan ez az oka, eddig több mint 8 milliárdot költöttek rá, borzasztó malőr lenne ha a végén valami piti ügy miatt olyan problémába ütköznének mint a Hubble esetében. Itt nehéz lenne utólag kijavítani.
"Azért halasztják, mert csak egy dobásuk van"
nem mondod... tyű de egy észkombájn vagy!
nem mondod... tyű de egy észkombájn vagy!
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetértek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sok kárörvendő barom! Azért halasztják, mert csak egy dobásuk van, remélem minél előbb fellövik.
szerintem lesz ebből még 2022-es fellövés is...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Nem a faszba?
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Elhalasztják a felbocsájtást?
Miért is nem vagyok meglepődve?
Talán mert már hozzászoktam a fellövés halasztgatásához.
Miért is nem vagyok meglepődve?
Talán mert már hozzászoktam a fellövés halasztgatásához.
http://www.tradeximp.com/