Megvan, mikor látjuk The Rock és Jason Statham közös akciófilmjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FF8 legjobb pillanatait pont Statham és Rock hozza. A tökös akciózáshoz mindketten értenek, egy jó forgatókönyvvel jó kis film lehet belőle. Rock meg ha nagyon ráfeküdne erre a vonalra, napjaink Schwarzeneggere lehetne, mert nagy barom állat, van humora, és jól áll a csúzli a kezében.
Akarod mondani, hogy volt minimum kettő, csak te nem láttad, mert a szarokat nézed. Ciki.
Abban is csak egy főbb karakter.
Szerintem akcióhősnek teljesen jó. Csúnyán néz, flegmán beszél, fegyver van a kezében.
Szerintem akcióhősnek teljesen jó. Csúnyán néz, flegmán beszél, fegyver van a kezében.
Normálisfilmje Stathamnak nem volt a Blöff óta...abban kimaxolta a képességeit, a bután nézést és a primkó dialektust.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"...az alapanyag a színész elmondása szerint szörnyen gazdag..."
Inkább szörnyen sok pénz van benne. Ha most elkezdeném, szerintem kapásból 1 hét múlva ilyenkorig tudnám sorolni az ennél "szörnyen gazdagabb" világokat, amiből a végtelenségig lehetne tolni a történeteket film vagy sorozat formájában, annyi potenciál van benne. 😊
De persze egy Statham-Johnson-féle bugyuta eksönfilm mindenképpen jöhet, ha normálisan megcsinálják. 😄
Inkább szörnyen sok pénz van benne. Ha most elkezdeném, szerintem kapásból 1 hét múlva ilyenkorig tudnám sorolni az ennél "szörnyen gazdagabb" világokat, amiből a végtelenségig lehetne tolni a történeteket film vagy sorozat formájában, annyi potenciál van benne. 😊
De persze egy Statham-Johnson-féle bugyuta eksönfilm mindenképpen jöhet, ha normálisan megcsinálják. 😄