Szekeres Viktor

Megvan, mikor látjuk The Rock és Jason Statham közös akciófilmjét

2019 lesz a Halálos iramban-spinoff éve.

Tavasszal jelentették be hivatalosan is, hogy bővül a Halálos iramban-univerzum, mégpedig egy Hobbs/Shaw-spinoffal. Mindez persze nem volt újdonság, hiszen Vin Diesel már tavaly arról beszélt, hogy több karakter történetét már továbbírták outline vagy szkript formájában, s már elég régóta tervezik karakterspecifikus testvérfilmek készítését, ugyanis az alapanyag a színész elmondása szerint szörnyen gazdag, s azt mindenképp igényesen akarják továbbra is kezelni.

Miközben a Halálos iramban 9 premierjét eltolták 2019-ről 2020-ra, a Universal bejelentette, hogy 2019. július 26-án kerül a mozikban az egyelőre még cím nélküli spinoff, aminek Dwayne Johnson és Jason Statham lesz a főszereplője. Ennek a történetéről még nem lehet semmi tudni hivatalosan, de a Variety a hír kipattanását követően megírta, hogy Hobbs és Shaw Charlize Theron, a nyolcadik részben megismert karakterének nyomába eredne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #5
  A FF8 legjobb pillanatait pont Statham és Rock hozza. A tökös akciózáshoz mindketten értenek, egy jó forgatókönyvvel jó kis film lehet belőle. Rock meg ha nagyon ráfeküdne erre a vonalra, napjaink Schwarzeneggere lehetne, mert nagy barom állat, van humora, és jól áll a csúzli a kezében.
 • zetortraktor #4
  Akarod mondani, hogy volt minimum kettő, csak te nem láttad, mert a szarokat nézed. Ciki.
 • wraithLord #3
  Abban is csak egy főbb karakter.

  Szerintem akcióhősnek teljesen jó. Csúnyán néz, flegmán beszél, fegyver van a kezében.
 • Ender Wiggin #2
  Normálisfilmje Stathamnak nem volt a Blöff óta...abban kimaxolta a képességeit, a bután nézést és a primkó dialektust.
 • wraithLord #1
  "...az alapanyag a színész elmondása szerint szörnyen gazdag..."

  Inkább szörnyen sok pénz van benne. Ha most elkezdeném, szerintem kapásból 1 hét múlva ilyenkorig tudnám sorolni az ennél "szörnyen gazdagabb" világokat, amiből a végtelenségig lehetne tolni a történeteket film vagy sorozat formájában, annyi potenciál van benne. :)

  De persze egy Statham-Johnson-féle bugyuta eksönfilm mindenképpen jöhet, ha normálisan megcsinálják. :D