Nioh
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a két kezes baltával és a fist weaponnal próbálkozom, mindkettő új nekem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fist weaponökkel meg dupla hatchettel kezdtem. Egyelőre ennyi.
Op. rendszer: Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i5 4460
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB
RAM: 6 GB
Szabad hely: 85 GB
Ajánlott:
Op. rendszer: Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i7 6700K
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB
RAM: 16 GB
Szabad hely: 85 GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2019.08.11. 16:45:37
Az Abyssben is mentem pár kört nem volt gond.
Egyedül az első dlc első bossa fogott ki rajtam, mert hozzá már balfasz vagyok, mert sebzésre mentem a fejlesztés során, így ha eltalál, meghalok. Amúgy geciség a dlc nehézsége!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
B+, tú máccs ! :)
PSN ID.: Beegabor
Egy kerékpárral is lehet a disznóknak moslékot vinni váz belsejében, de nem arra való. Nálam előbb kevesen kezdtek itt billentyűzettel gamelni (Zx Spectrum, C64, Plus 4), és jelenleg is van kismillió játék PC-n ami bill+egérrel jó, de a Nioh az pont nem ilyen.
Teljesen kézre állhat a sheathez a Q+Z... szinte olyan természetes lehet, mint egy beöntés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2019.08.07. 15:58:14
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2019.08.07. 15:13:35
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.07. 11:56:04
[merlinw.org]
DE
Én imádtam első részt és valszeg ezt is fogom, day1.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy támogatja az egeret már alapból. Egy updatettel kapta meg ezt a lehetőséget, amit az eredeti játék (steames) automatikus telepít.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Segítségeteket szeretném kérni abban, végre nagy nehezen elkezdtem a játékot és nagyon tetszik, csak sajna PC-én játszom és így aj játék irányítása nem a legegyszerűbb! segítség abban kellene hol tudnám letölteni a javítócsomagot, hogy egérrel is tudjak megfelelően támadni! egy jó pár oldalt megnéztem már de csak információt kaptam! STEM-en is fenn vagyok, de ott is csak információt kapok a javításról, hogy beállíthatom az egérre! Ha nem megy akkor csak annyi kellene, hogy az elején a kopasz csávó erejét, hogy tudom nullára levinni, és a küldetést folytatni, / billentyűzeten milyen gombokat nyomogassak ami kontrolleren kellene mert látom azt, hogy kiír valami kombinációt a harc befejezéséhez!/
Előre is köszönöm segítségeteket!!!
Ez a ficko pontosan mit is csinál ebben a videoban:
https://www.youtube.com/watch?v=yLZYBRbFoUY
Háromszor úgy vert le,hogy már csak egy ütés kellett volna neki.<#beka3>#beka3>