1141
Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • maki85
    #1141
    Pataki állítja, hogy napi szinten kapcsolatban áll az ufo-kkal vs te azt állítod, hogy az alienek malackodnak velünk

    Légyszíves áruld már el mi a különbség a kettő között agyilag nézve????
  • zserni
    #1137
    Igen ez a kérdés kiket. Lehetőleg az egész 7,5 Mlrd föld színén élő malacot.
  • zserni
    #1136
    Biztos csak a véletlen műve Hihy
  • zserni
    #1135
    a kérdés inkább az, hogy miért méltattak egyáltalán cáfolatra egy ekkora sületlenséget.

    Ez egy jó kérdés ! Valasznak a te tipped ugyan olyan jó lehet, mint az enyém.

    De de miért pont az eltérítők leányvállalatának hiszel ?
  • zserni
    #1134
    Miben különböznek akkor patakitól meg a félnótás vénembertől? Akit a másik topikban mellesleg szintén te citáltál "bizonyíték" gyanánt.

    Ne hazudozz !! Patakit meg a vénembert pont ti raktátok be !!
  • maki85
    #1133
    Ugye szerinted itt minden százas???

    Kíváncsi lennék a véleményedre.

    "A NASA határozottan cáfolja, hogy titkos gyerekrabszolga-kolóniát tartana fenn a Marson

    Oké, azt hiszem ezt elhihetjük bemondásra az amerikai űrkutatási hivatalnak, a kérdés inkább az, hogy miért méltattak egyáltalán cáfolatra egy ekkora sületlenséget. És innentől a sztori nagyon szomorú és nagyon jellemzően 2017-es lesz.

    Történt ugyanis, hogy Alex "Infowars" Jones meghívott egy volt CIA-tisztet a rádióadásába beszélgetni; ezt a műsort 118 rádióadó veszi át Amerika-szerte. Ez a bizonyos vendég, Robert David Steele adta elő a marsi rabszolga-kolóniák történetét, ahová már 20 éve folyamatosan csempészi a NASA a gyerekeket, és nemcsak dolgoztatja őket, de pedofília is zajlik, sőt, a vérüket és a csontvelőjüket is megcsapolják."

    Véleményed???
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.12.01. 19:50:01
  • maki85
    #1132
    Most szállt le a Marsra egy szonda kb 1 milliárd dollár értékben, nem beszélve az eddig ezen kutatásokra ráköltött irgalmatlan hatalmas összegekről.
    Ha egyesek tutira biztosan tudják(!!!), hogy idegen lényekkel vagyunk körülvéve, mi a halál pöcsiért adnak ki mégis ekkora hatalmas pénzeket???????
    Hogy félrevezessen bennünket???
    Kiket, téged engem ???????
    Ne röhögtess légyszíves, mert a "háttérhatalmat" aztán tökre-pöcsre nem érdekli, hogy zserni, vagy maki mit tud.

    Bocsi, de most jutott tudomásomra:
    A háttérhatalom szerint az emberiség létszámát le kell csökkenteni 500 millióra, és így kapóra jött nekik, hogy az alienek az embereket kilóra veszik.
    A cél szentesíti az eszközt.


    Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.12.01. 19:35:34
  • maki85
    #1131
    Ja, ezt halottam én is.
    De én többet is tudok.

    zserni szerint utána kolbászt készítenek belőlük
  • maki85
    #1130
    zserni te nagyon ismerős vagy a malackodásaidról.:DD
    Volt itt egy Saintgerman nevű apóka, ő is mindig a sertésekkel volt elfoglalva:)))
    Bár szerintem ez csak a véletlen műve lehet.
    ugye????


    De, hogy maradjak a témánál: " Mi van, ha még is igazat mondanak"
    Te arra nem gondoltál, mi van ha mégiscsak hülyére vesznek??
  • hiper fizikus
    #1129
    Szia !
    A titkosrendőrség miat tűnnek el az emberek . A titkosrendőrség kísérletezik rajtuk .
  • zserni
    #1125
    Meg is lehet őket enni ?

    A kis szürkék valami hasonlóak, még ha nem is scenereléssel készülnek.
  • hiper fizikus
    #1124
    Az emberekkel sokk baj van, ellenben a mesterségesen intelligens robotok azt csinálják, amire utasítják őket . Az előállításuk pedig másolással és 3D scenereléssel történik .
  • zserni
    #1123
    Attól tartok, hogy a te gondolatmeneted hibázik. Minek bajlódanának meszertséges robotokkal amit nem csak elöállítani kell, hanem karbantartani is ? Ott vannak a humanoidok, akik nem csak maguktól szaporodnak, de még karbantartani sem kell. Nem csak rabszolgamunkára jók, hanem egyben eledelek is. (x idő után nem a nyugdíj következik, hanem a tányér) Egyedül az agykontrol szükséges. A filmben elmondják ezt is hogyan történik.
  • hiper fizikus
    #1122
    Szia !
    Ott hibázik a gondolatmeneted, hogy nekik mesterséges intelligenciájuk és robotjaik vannak, akkor meg minek vesződjenek szekréciókat {;sz@rt} csináló emberekkel, úgy is csak összepiszkítják az űrhajóikat .
  • zserni
    #1121
    Amíg ti itt azon diskuráltok, hogy van e értelmes élet odakinn, a teremtés koronájának hiszitek magatokat, addig a Naprendszerben és azon túl csak rabszolgák és kereskedelmi tárgyak az elrabolt vagy tenyész emberek. Sajnos némelyeknek még ez sem adatott meg, csak arra tenyésztik őket, amire mi a sertéseket...
    Tudom, tudom... az ilyen filmeket csak azért csinálják, hogy pénzt keressenek vele, és minket hülyítsenek. De mi van ha még sem ??! Mi van, ha még is igazat mondanak ?

    https://www.youtube.com/watch?v=XG3h-Piqy7k
  • hiper fizikus
    #1120
    Sziasztok !
    1. A pszichológia egy tudományág, tudományos, része a tudománynak . A pszichológia a leket pszichének nevezi, és teljesen valóságosnak fogja fel .
    2. A több dimenzióval is foglalkoznak tudományos hipotézisek pl. a húrelmélet .
    Le vagy maradva, a retro tudományod nem tudomány .
  • Zephyr Retiring
    #1119
    Igen, ugyanerről beszéltem csak pepitában...

    Tegyük fel elméletileg, hogy létezik itt a Földön még két dimenzió amit nem érzékelünk semmilyen módon. Mint pl. a mobiltelefon 1800 MHz-es rádióhullámát is tudjuk hogy van, mégse halljuk a fülünkkel. Viszont hallhatóvá tehetjük mondjuk egy mobiltelcsivel.
    Ha létezik még két dimenzió párhuzamosan a miénkkel ugyanitt, azt pontosan ugyanúgy nem látjuk és nem halljuk ahogy az 1800 MHz-es jelet..
    A kísérletek mindig az általunk ismert dimenziókra összpontosulnak. Eddig eszünkben sem volt más dimenziókban keresgélni bármit is tudományos alapon, hiszen azt sem tudjuk hogyan is fogjunk neki. Egy kicsit olyasmi ez, mint az emberi lélek pszichológiája: tudományos szemszögből nincs.
    Vallási tekintetben meg nagyon is. Ki is fejtik hogy mi a jelentősége.
    Pszichoszomatikus értelemben is létezik, illetve velünk "él", vagyis a részünk. Mégsem tudom veled érzékeltetni fizikailag, hogy: nézd, ez a lelked, itt van fogd meg. Vagy hogy hallod: ez a hang a lélek. Ilyen tekintetben a lélek nem létezik. Ugyanakkor ott bent legbelül, emberként talán te magad is érzed: van valami benned is....valami megmagyarázhatatlan. Ami túl tesz minden értelmünkön, hiszen ha nem létezik és mi csak odaképzeljük belénk, akkor mindenki téved aki érzi.
    Ha meg létezik, akkor a tudomány hogyhogy nem tudja értelmezni és definiálni?
    Ennyi erővel akár létezhet is nyugodtan több száz, vagy akár több ezer dimenzió is a miénk mellett itt a Földön, s mi még csak észre sem vennénk egyetlenegyet sem közülük...
  • kl24h
    #1118
    Én pontosabban arra gondoltam hogy "más a dimenzió világuk", hogy teljesen más az anyag felépítése, tehát nem proton, neutron, elektron vagy ezeknél is kisebb részecskék, hanem teljesen más anyag, aminek nincs semmilyen kölcsönhatása a miénkel. Pl. a mi világunkban a fény az úgye elektromágneses hullám vagy foton, de megtörténhet, hogy náluk a fény teljesen más, amit mi nem tudunk elképzelni, mert nálunk nem létezik.
    A párhuzamos dimenziók is lehet egy megoldás, csak nem említettem, mert oda minimálisan kell a 4 dimenziós tér (párhuzamos 3 dimenziós terek a 4 dimenzióban). A jelenlegi fizikai kisérletek azt igazolják, hogy a mi világunk 3 dimenziós tér, mert látható, hogy pl. a gravitációs tér, elektromos tér a távolság négyzetével fordítottan arányos. A 4 dimenziós tér esetében az említettek esetében a távolság köbével lennének forditotan arányosak. A valóságban nem volt tapasztalható. A bolygok mozgása 4 dimenziós térben is a síkban való mozgásra stabilizálodnának (elipszis vagy körpálya), de amig stabilizálódnának, addig át kellene lépjenek egy másik párhuzamos 3 dimenziós térbe és ekkor már egy ideig nem lehetne látni öket, de a valóságban ez nem történik meg. Még sok példát lehetne mondani, ami igazolja, hogy a mi világunk 3 dimenziós tér.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.11.30. 20:21:46
  • Zephyr Retiring
    #1117
    Ahogy érzed. De remélem tudod, hogy mindenki magából indul ki...
  • TokraFan
    #1116
    Szokás szerint azt se tudod, miről beszélsz itt össze-vissza. Na léptem, mert a tudatlan, tanulatlan idiótákra nincs időm. Akkor te filozofálj továbbra is arról, hogy 2+2=5...hiszen csak a tudomány szerint 4.
  • Zephyr Retiring
    #1115
    Vannak elméletek, amik ezen feltételezett dimenziók helyét ide a Földre definiálják.
    S ezen elméletek szerint egyszerre létezhet több más dimenzió is párhuzamosan a miénkkel itt. Valahogy úgy kell elképzelni ezt, mint a rádiófrekvenciák sokaságát az éterben. Sok működik egyszerre ugyanott, ám még sincs egyikük sem hatással a másikukra...
    Okos elmélet, bárkinek is pattant ki az agyából elsőként...
  • Zephyr Retiring
    #1114
    Érti mindenki már, hogy számodra csak a tudomány létezik.
    De szerencsére (rajtad kívül) mindenki más hallott már a filozófiáról, ahol az.
  • TokraFan
    #1113
    "Talán az lenne a legnagyobb remény, ha találnánk "odakinn" egy nem földi eredetű, legalább baktériumot."

    Ezért kutatjuk többek között a Marsot is. Illetve az egész világűrt, számtalan tudományos eszközzel.
  • TokraFan
    #1112
    A scifi műfaját én is szeretem...de attól még a levegő nem lesz alapelem.
  • hiper fizikus
    #1110
    Sziasztok !
    Sokk az " általánosság ", bár nagyjából egyetértek veled !
  • kl24h
    #1109
    Lényegében létezhet más civilizáció is (vagy többféle civilizáció), nincs kizárva. Szerintem nem fogjuk öket látni soha és ennek 2 oka lehet: a nagy távolság és a másik ok hogy más dimenzió világuk van, aminek esetleg nincs semmilyen köze a mi dimenzió világunkal.
    Ha csak a távolság lenne, akkor valószínűleg csakis hasonlóak lennének mint mi és maga az atomszerkezet felépítése, amiböl a mi világunk összetevődik (proton, neutron, elektron).
    Ha viszont más dimenzió világuk van, akkor nem fogjuk észlelni semmiféleképpen. Ha az ők dimenzió világuk sokkal komplexebb mint a miénk, akkor ők láthatnak minket, sőt lehet hogy már járnak is a közelünkben, csak mi dimenzió világunk nem engedi meg, hogy detektáljuk őket.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.11.29. 23:36:34
  • Zephyr Retiring
    #1108
    Így ismeretlenül is....egy ismerős (emberi) kézjel tőlem neked
  • hiper fizikus
    #1107
    Sziasztok !
    Sokk a " ha ", bár nagyjából egyetértek veled !
  • maki85
    #1106
    Nekem az a véleményem, hogy a kapcsolatunk az idegenekkel többismeretlenes.
    A hatalmas távolságok, és az időablak miatt lehet, hogy a büdös életben nem fogunk hírt hallani felőlük.
    Vagy kihaltak már, vagy ezután lépnek csak a színpadra, lehet, hogy egyszerre több értelmes civilizáció is létezett, avagy majd létezni fog, mi több talán egymással kapcsolatban is álltak. (?!)
    Egyes tudósok szerint minél fejlettebb egy civilizáció, annál rövidebb a "kihordási" ideje.
    Elképzelhető, hogy mi egy olyan kozmikus korban "születtünk", amikor az univerzum nem "rendelkezik" más hozzánk mérhető fejlettséggel rendelkező idegen fajjal, fajokkal.
    Vagyis fennáll annak a veszélye, hogy elkönyveljük, hogy a világegyetemben az emberi faj kivételes.
    Talán az lenne a legnagyobb remény, ha találnánk "odakinn" egy nem földi eredetű, legalább baktériumot.
  • hiper fizikus
    #1105
    Sziasztok !
    Puff neki ! A filozófia a racionalizmusé, minden ami nem racionalizmus az nem filozófia . A tudomány pedig az empirizmusé .
    Két lehetőség van: a 2+2=4 egy aritmetika, vagy a 2+2=5 pusztán valami triviális formalizmus .

    Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.11.29. 19:39:05
  • Zephyr Retiring
    #1104
    Hagyd már ezt a 2+2-t...mert csak összezavarod vele magad..
    Járatosnak lenni amúgy sem kell semmiben. Csak lehet...

    Amúgy nincs semmi gond. Te a tudásban vagy járatos, én meg a fantáziában.
    És? Akkor most? Leszakad az ég, vagy mi lesz?

    Akarsz filozofálgatni az idegen lényekről, vagy maradjuk a tudomány szemszögénél és dumcsizzunk inkább a semmiről?
    Mert úgy nagyjából ennyit tud ma a tudományod az idegen lényekről. Miközben pedig a fantázia ugyebár...
  • TokraFan
    #1103
    Miért kéne járatosnak lenni valamiben, amiről már évszázadok óta tudjuk, hogy tévedés? Ilyen alapon járatosnak kéne lennünk a gerinctörés ráolvasással történő "gyógyításában" is, elvégre volt olyan korszak, ahol ezt a butaságot művelték (bele is halt minden szerencsétlen).

    A filozófia pedig soha nem volt a tények világa, ott 2+2 simán lehet 5, ahogyan a mesevilágban is bármi megtörténhet. Nem értem, hogy jön ez ide? Természetesen filozofálhatsz arról, hogy 2+2=5, de igazzá ettől még nem válik. 2+2 az akkor is 4, ha naponta másról álmodozol. Ez a különbség tudás és fantázia között! Csak sajnos képtelen vagy megérteni.
  • Zephyr Retiring
    #1102
    Otthon vagy a filozófiában és az alkímiában?
    Láthatóan nem...
  • TokraFan
    #1101
    Tehát tovább bizonygatod, hogy 2+2=5. Bravo.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.29. 03:05:39
  • Zephyr Retiring
    #1100
    Egyetértünk. A tudományban mamár valóban nem tartják annak őket.
    Bár még nem tűntek el teljesen...

  • TokraFan
    #1099
    "Még ma is, az európai filozófia és alkímia tanai alapján 4 őselem létezik."

    És? A lapos Föld hívők szerint pedig mai napig lapos a Föld. Az elmeháborodottak szerint pedig 2+2=5. Igazzá nem attól válik valami, mert XY szerint az, hanem attól, hogy bizonyítani tudjuk. Márpedig bizonyítva az van, hogy a tűz, a víz, a levegő és a többi, NEM alapelem!
  • Zephyr Retiring
    #1098
    Akkor elmondom újra, hátha sikerül felfognod:
    Még ma is, az európai filozófia és alkímia tanai alapján 4 őselem létezik.
    Az, hogy a tudomány szempontjából ez mára lényegtelen, már más kérdés.
    Megérted végre, vagy feleslegesen töröm magam ismét?

    Mellesleg nem csak az egyetemeken (ezt én mondtam?) oktatnak ökörségeket.
    A történelem is ökörségeket tanít a mai generációnak a magyarok eredetéről. Hogy csak egy példát említsek hirtelen...
    De a témához visszakanyarodva, én biztosan nem álmodoztam sem itt, sem máshol ufó flottákról...vagy nem engem emlegettél?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.26. 21:08:16
  • czihaki
    #1097
    TokraFan nincs értelme vitatkozni, írd meg a saját elgondolásodat és ennyi vagy logikusan elolvassák vagy maradnak a képzeletük alkotta vagy az egyre elterjedtebb babonaságoknál. Sajnos volt olyan oldal ahol nem a beírt gondolatokat olvasták, hanem inkább belekötnek a másikba vagy jelzőket osztogatnak egymásnak sajnos.
  • TokraFan
    #1096
    Ok, de itt nem arról volt vita, hogy _tudományos értelemben, létezhet-e élet a Földi életen kívül_, hanem egyes szerencsétlenek fejében már konkrétan a Föld körül állomásozó flottákról képződtek súlyos lázálmok.

    Folyamatos kutatás zajlik az élet lehetséges nyomai után, naprendszerünkön belül és attól távol is. Pl. az Exobolygó kutatás kifejezetten fellendült az utóbbi években. Ebben a fórumban viszont a "klasszikus", ezoteriáváal és némi elmebajjal fűszerezett, konteókon alapuló, valóság tagadó UFO hívők agyrémeit elemzgettük, amíg még volt kedvünk hozzá.

    Ha valóban olvastad, akkor láthattad, hogy némelyek egy középkori alkimista szintjén sincsenek, nemhogy a modern tudományokból egyetlen szót is megértenének (pl. volt, aki szerint az egyetemeken csupa butaságot tanítanak, miközben azt bizonygatta, hogy a 4 alapelem mai napig a föld, a víz, a tűz és a levegő). Na ezek, ezen a szinten álmodoznak itt UFO flottákról...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.25. 18:09:50
  • czihaki
    #1095
    Az univerzumban nagyon sok bolygón keletkezhetett élet, hiszen sok ezer vagy megszámlálhatatlan galaxis van a végtelen Térben. egy ilyen galaxis terméke a Földünk is és több ezer bolygó is lehet benne- amelyek közül nagyon sok olyan anyagokból tömörülhetett amelyből élet képződhetett. Amennyiben a Nap hoz hasonló Csillaghoz megfelelő távolságra kering a Csillag körül és amennyiben a bolygó aktívvá lett-- Vagy is a belső anyaga felbomlása következtében energia szabadult fel benne amely kisugárzásával érintette a felszínét, felbontva spontán az elemeket és megkezdődhetett az őssejtek keletkezése után a fejlettebb életek teremtése. S elképzelhető ha időben megtörtént ez azóta épp úgy fejlettebb életeket is élnek a felszínén, mint itt a Földön.

    Épp úgy elérhette az ottani élet is egy-egy bolygó a szellemii tudást és ezzel agy időben a sok színű tehetséget is. Az hogy még nem értek ide a Földünkre az inkább a hatalmas távolság miatt lehetséges, hogy az emberi faj hihetetlenül gyorsan fejlődött szellemileg, de még ma se érte el azt a tudást amely a nagy távolság megtételéhez szükséges sebességet valamint a túlélést biztosítani tudta volna egy űrhajón.

    De azt gondolom, hogy a szellemi tudás nagysága, nem határozza meg egy faj természetét vagy jóságát. A történelmünk is azt bizonyítja, hogy minél többet ért el szellemileg az emberi faj annál kegyetlenebbekké váltak a háborúi és annál több másik népet ölt le vagy taposott el a történelem során.-- Hisz a modernnek mondott világunkban is az a legfőbb témája minden hatalomnak nemzetnek hogy a fegyverzetük, minél tökéletesebb legyen-- Tehát nem az egy hatalomnak se a legfontosabb, hogy a világon minden ember EMBERILEG jól élhessen és egészségesebb legyen.-- Ahogy a saját otthonát a Földjét és természet világát pusztítja ugyan úgy a saját faját se kíméli.-- Miért ilyen az életfelfogása az emberi fajnak?-- mert a tudata és az érzelem világa, energia alkotta szálakra van kódolva. S ez határozza meg minden élet tulajdonságát de még az életét is.

    S mivel minden bolygó hasonló módon keletkezett a földünkhöz, és aktívvá válása is energiák által jön létere, mint a felszínén született életeket is energia teremtett, hasonlóan az emberi test-élethez így feltételezhető a hasonlóság is. Hacsak egy mások bolygón a vezetővé vált lények sokkal becsületesebb, lelkiismeretesebb vezetőkké nem váltak az idők folyamán.

    Természetesen az is sokat számíthat az idegen lények természetében, hogy milyen anyagokból lett alkotva az ottani élet, mert az vagy még durvább vagy sokkal szolidabb élet születését befolyásolhatta, mint amilyen a föld anyagából alkotott emberi faj.