A Logitech nem akar az IT-óriások konkurense lenni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logitechtől csak egy vezeték nélküli egerem van (kb 15€) és egy Z906-os hangfalam...mindkettővel maximálisan elégedett vagyok. (egy új kiadású/fejlesztésű modern hangfal már azért ráférne a Logitechre is)
A Hama független a MM-tól, pl. a Tacskó akkor tele volt már Hama cuccokkal, amikor a MM-nak még híre sem volt nálunk. Most is kismillió helyen lehet kapni a termékeiket. Egyre jobb minőségű eszközöket gyártanak, de én csak egyetemista koromban vettem őket, amikor másra nem volt pénzem.
Nekem most ugyan Razer DeathAdderem van, mert jobb szenzort/elektronikát használ, viszont a Logitechek sokkal jobban össze vannak rakva. Legalábbis van egy kb. 10 éves MX518-am, aminek azon kívül, hogy 2x cseréltem a teflontalpát, más baja nincsen. Egy kommersz rádiós billentyűzetem is van tőlük, ami talán még régebbi, azzal sincs semmi gond.
A jelenlegi formavilág annyira nem jön be, úgy néznek ki, mint az n+1-edik kínai "gamer" egér, vagy mint a Hama gamer egerek, de ismerőseim szerint, akik azt használják, ugyanolyan jók.
A jelenlegi formavilág annyira nem jön be, úgy néznek ki, mint az n+1-edik kínai "gamer" egér, vagy mint a Hama gamer egerek, de ismerőseim szerint, akik azt használják, ugyanolyan jók.
Jo a Logitech, de magam részéről akkor váltam el tőlük, amikor elkezdték feltalálni a sajat egyedi billentyűzet elrendezésüket. Tipikusan a numpad melletti részre gondolok. Használhatatlan volt. Ma mar kezdenek megint szabványban gondolkodni, es ez tetszik.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.18. 17:47:12
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.18. 17:47:12
logitech... már annyi egerüket elhasználtam régebben hogy egy idő után nem is számoltam, hulladék kategória.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Regebben a nagy nyugati gyartok sajat neve alatt (pl. ibm) Samsung monitorok es Logitec egerek kerultek a csomagokba. Egyszeru, de strapabiro cuccok voltak es uzleti gepekhez meg mindig ilyeneket csomagolnak.
A Hama (mediamarkt sajat markas) se olyan veszes, csak olcsobb anyagokbol van, ezert kevesebbet bir. Annyi ellonye van, hogy mivel olcso, ezert ki lehet dobni ha bekoszolodik, mert kb. addigra tonkre is megy.
A gond inkabb az, hogy a Logitec is probal elmozdulni a megbizhato tomeggyartott OEM gyarto kategoriabol a designer megoldasok fele, viszont ezzel egyidoben a minoseg es sajnos az ergonomia is kezd romlani, mivel egyre latvanyosabb periferiakat akarnak gyartani, egyre kisebb szeriaban, viszont ez nagyban rontja a minoseget.
A Hama (mediamarkt sajat markas) se olyan veszes, csak olcsobb anyagokbol van, ezert kevesebbet bir. Annyi ellonye van, hogy mivel olcso, ezert ki lehet dobni ha bekoszolodik, mert kb. addigra tonkre is megy.
A gond inkabb az, hogy a Logitec is probal elmozdulni a megbizhato tomeggyartott OEM gyarto kategoriabol a designer megoldasok fele, viszont ezzel egyidoben a minoseg es sajnos az ergonomia is kezd romlani, mivel egyre latvanyosabb periferiakat akarnak gyartani, egyre kisebb szeriaban, viszont ez nagyban rontja a minoseget.
Több típust kipróbáltam, de minőségben eddig a Logitech volt a legjobb, egyetlen eszközével sem volt soha problémám, a használhatóság sem csökkent az évekkel. Talán még a Genius volt valamennyire használható, de azért 5-6 év után az egerük megadta magát. Most van egy Rapoo egere a fiamnak, kíváncsi vagyok, hogy meddig húzza...
A Logitech esetében egyetlen bajom, hogy a vezeték nélküli egerei kicsik, legalábbis az elérhető kategóriában. Asztali gépemhez kellett, mert a vezetéknek nem nagyon van hely. Logitech helyett Hamát vettem. Nagy hiba, pocsék választás volt.
A Logitech esetében egyetlen bajom, hogy a vezeték nélküli egerei kicsik, legalábbis az elérhető kategóriában. Asztali gépemhez kellett, mert a vezetéknek nem nagyon van hely. Logitech helyett Hamát vettem. Nagy hiba, pocsék választás volt.
Szó nincs ilyesmiről.
Tömegével adunk el, használunk Logitech bill, egereket semmi gond nincs velük. Rendkívül ritka a garos ügy nálunk... kb. 1000-ből 1.
Tömegével adunk el, használunk Logitech bill, egereket semmi gond nincs velük. Rendkívül ritka a garos ügy nálunk... kb. 1000-ből 1.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jé, most látom, hogy az én egerem is logitech, pedig csak olcsó, de jól működö darabot kerestem (nem márka után mentem...).
a régi logitech cuccok a minőségre építettek, adtak is rájuk 5 év garit, nekem is 10 évig bírta egy egerem, most viszont már csak 1 évig bírják, szar minőségűek, mennyiségre mennek, tele van a net a panaszokkal
Apumnál a ezer éve logitech mx500-m működik hibátlanul amai napig. Én anno vettem egy logitech mx518-t azót aius azt használom az asztali gépemen és vagy 1 hónapig tartott vadászni egy használtat mire találtam. (átmenetileg használtam a laptophoz egy a4Tech-t) ingeyn nekiadtam ahaveromnak. hasonlóan jó lehet persze,de Én nem fogok más egeret venni Logitechen kívül.
két G betűs cuccuk világít most az asztalon, próbáltam pár kínait és olcsóbb márkát de strapabírásban nem veszik fel a versenyt