OLED-tévé Panasonic-módra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az új plazmákon már nincs ilyen jelenség
én nem tapasztalom..
én nem tapasztalom..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"Plazma nem arra való, hogy pc képét nézegessük, hanem filmekre!! Nem tudom mit láttál, de a plazma képe az lcd-hez képest kb ég és föld... Ha neked csak a beégés maradt meg akkor az vagy nagyon sz@r plazma volt, vagy téged igazából nem is érdekel a képminőség. "
a tévé csatornák logója volt bele égve a sarkokba. Ami látható volt akkor is amikor a tévé ki volt kapcsolva. Eléggé zavaró amikor a kép sarkaiban egy némileg eltérő színű valamit látsz a nézett adáshoz képest+ kikapcsolva is szépen látható volt.
A képmínőség meg ugye a képek sarkaira is vonatkozik. Maga a kép amúgy szép volt.
De már ne is haragudj: egy millás vas ne csináljon ilyeneket.
Egyéb iránt: csak filmnézésre meg pötyet drága nem?
a tévé csatornák logója volt bele égve a sarkokba. Ami látható volt akkor is amikor a tévé ki volt kapcsolva. Eléggé zavaró amikor a kép sarkaiban egy némileg eltérő színű valamit látsz a nézett adáshoz képest+ kikapcsolva is szépen látható volt.
A képmínőség meg ugye a képek sarkaira is vonatkozik. Maga a kép amúgy szép volt.
De már ne is haragudj: egy millás vas ne csináljon ilyeneket.
Egyéb iránt: csak filmnézésre meg pötyet drága nem?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Jah, a feketés mondat teljesen értelmezhetetlen.
Plazma van, és most rendelem meg az újat..nekem bevált főleg film, sport stb
messze jobb bármelyiknél..
ez itt 😊:
http://www.plazmadiszkont.hu/termekek.php?megnyit=tv&fajta=&gyarto=1080&id=5518
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2017.09.14. 08:45:59
messze jobb bármelyiknél..
ez itt 😊:
http://www.plazmadiszkont.hu/termekek.php?megnyit=tv&fajta=&gyarto=1080&id=5518
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2017.09.14. 08:45:59
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Nekünk is plazma van kb. 7 éve (Panasonic G20) és néha rákötöm a PC-t játék céljából. A HUD valóban be tud égni halványan, de csak rövid időre. Ha játék után valami mást nézek rajta, akkor el is tűnik a beégett cucc. Szóval fixen semmi sem égett bele 7 év alatt. Pedig rengeteget XBOX-oztam is rajta. Max. pár percre égnek be.
Viszont nem értem azt a mondatot, hogy a mély fekete előnyét is elveszti, ha behúzzuk a függönyt. A képernyő feketéje nem a bevilágítás miatt érdekes, hanem azért, mert az LCD technológia nem képes a háttérvilágítást 100%-osan kitakarni, ezért pont akkor szar az LCD, ha behúzzuk a függönyt, mert ilyenkor látszik igazán, hogy a fekete igazából csak szürke. Bezzeg az OLED feketéje mindig fekete.
Viszont nem értem azt a mondatot, hogy a mély fekete előnyét is elveszti, ha behúzzuk a függönyt. A képernyő feketéje nem a bevilágítás miatt érdekes, hanem azért, mert az LCD technológia nem képes a háttérvilágítást 100%-osan kitakarni, ezért pont akkor szar az LCD, ha behúzzuk a függönyt, mert ilyenkor látszik igazán, hogy a fekete igazából csak szürke. Bezzeg az OLED feketéje mindig fekete.
"A havernál láttam ilyen beégést a plazmáján."
Plazma nem arra való, hogy pc képét nézegessük, hanem filmekre!! Nem tudom mit láttál, de a plazma képe az lcd-hez képest kb ég és föld... Ha neked csak a beégés maradt meg akkor az vagy nagyon sz@r plazma volt, vagy téged igazából nem is érdekel a képminőség.
Plazma nem arra való, hogy pc képét nézegessük, hanem filmekre!! Nem tudom mit láttál, de a plazma képe az lcd-hez képest kb ég és föld... Ha neked csak a beégés maradt meg akkor az vagy nagyon sz@r plazma volt, vagy téged igazából nem is érdekel a képminőség.
"OLED tévék is érzékenyek a beégésre"
hát akkor ezt még meggondolom. A havernál láttam ilyen beégést a plazmáján.
Eléggé gáz.
hát akkor ezt még meggondolom. A havernál láttam ilyen beégést a plazmáján.
Eléggé gáz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Több mint 1 miska egy ilyenért ? NOOOOOOOORMÁLIS ?