8
-
#8 az új plazmákon már nincs ilyen jelenség
én nem tapasztalom.. -
Macropus Rufus #7 "Plazma nem arra való, hogy pc képét nézegessük, hanem filmekre!! Nem tudom mit láttál, de a plazma képe az lcd-hez képest kb ég és föld... Ha neked csak a beégés maradt meg akkor az vagy nagyon sz@r plazma volt, vagy téged igazából nem is érdekel a képminőség. "
a tévé csatornák logója volt bele égve a sarkokba. Ami látható volt akkor is amikor a tévé ki volt kapcsolva. Eléggé zavaró amikor a kép sarkaiban egy némileg eltérő színű valamit látsz a nézett adáshoz képest+ kikapcsolva is szépen látható volt.
A képmínőség meg ugye a képek sarkaira is vonatkozik. Maga a kép amúgy szép volt.
De már ne is haragudj: egy millás vas ne csináljon ilyeneket.
Egyéb iránt: csak filmnézésre meg pötyet drága nem? -
Ulrich von #6 Jah, a feketés mondat teljesen értelmezhetetlen. -
#5 Plazma van, és most rendelem meg az újat..nekem bevált főleg film, sport stb
messze jobb bármelyiknél..
ez itt :):
http://www.plazmadiszkont.hu/termekek.php?megnyit=tv&fajta=&gyarto=1080&id=5518
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2017.09.14. 08:45:59 -
Celeborn #4 Nekünk is plazma van kb. 7 éve (Panasonic G20) és néha rákötöm a PC-t játék céljából. A HUD valóban be tud égni halványan, de csak rövid időre. Ha játék után valami mást nézek rajta, akkor el is tűnik a beégett cucc. Szóval fixen semmi sem égett bele 7 év alatt. Pedig rengeteget XBOX-oztam is rajta. Max. pár percre égnek be.
Viszont nem értem azt a mondatot, hogy a mély fekete előnyét is elveszti, ha behúzzuk a függönyt. A képernyő feketéje nem a bevilágítás miatt érdekes, hanem azért, mert az LCD technológia nem képes a háttérvilágítást 100%-osan kitakarni, ezért pont akkor szar az LCD, ha behúzzuk a függönyt, mert ilyenkor látszik igazán, hogy a fekete igazából csak szürke. Bezzeg az OLED feketéje mindig fekete. -
tom_pika #3 "A havernál láttam ilyen beégést a plazmáján."
Plazma nem arra való, hogy pc képét nézegessük, hanem filmekre!! Nem tudom mit láttál, de a plazma képe az lcd-hez képest kb ég és föld... Ha neked csak a beégés maradt meg akkor az vagy nagyon sz@r plazma volt, vagy téged igazából nem is érdekel a képminőség. -
Macropus Rufus #2 "OLED tévék is érzékenyek a beégésre"
hát akkor ezt még meggondolom. A havernál láttam ilyen beégést a plazmáján.
Eléggé gáz. -
Jawarider #1 Több mint 1 miska egy ilyenért ? NOOOOOOOORMÁLIS ?