5
  • Sir Cryalot
    #5
    juppizmus
  • NEXUS6
    #4
    +1
    Amúgy mondja már meg valaki, hogy mi a fax pontosan az az okosváros?
  • lammaer
    #3
    Vajon mi lehetett ennek a betühalomnak a mondanivalója?
  • kvp
    #2
    Az egesz ingyen wifi hotspot es ingyenes internet terminal nem igazan ertelmezheto a gyakorlatban. A wifi jol jon a turistaknak es a mobilnetet megfizetni nem tudo vagy akaro embereknek, de a terminalok csak azoknak kellenek igazan akiknek meg egy okostelefonra se telik, tehat a nagyon szegenyeknek, jellemzoen a hajlektalanoknak. Innentol nagyjabol adott, hogy oket nem fogja erdekelni csak a fent leirt tartalom. Ha egy ingyen tv-t raknak ki, az is hasonlo eredmennyel jart volna.

    ps: A gond ott van, hogy egy egyszerubb okostelefon az 5 es 20 ezer forint kozotti arszegmensben van (itthon, a magas afaval egyutt), azaz 20 es 80 dollar kozott. (de talaltam 12.99-ert is) Na most 20 dollar az annyira keves, hogy kb. 3 big mac menu vagy 2 db hatos csomag sor jon ki belole New Yorkban, tehat csak azoknak nincs okostelefonjuk akik nem akarnak vagy ennyire nagyon szegenyek. A varosvezetes egyertelmuen nincs tisztaban a valosaggal. (az aktualis polgarmestert nezve ez annyira nem is meglepo)
  • Skylake
    #1
    Hát igen, van egyfajta preapokaliptikus bája annak, hogy a járdán ott van az önmagában is információ-hozzáférés prominenciáját hirdető WLAN oszlop. Okostechnológia! Okosváros! Fejlődés! Célszerű lenne növelni a kijelzők méretét, ne csak egy tablet-et tegyünk a két interaktív reklámtábla közé!

    Így is történik, a következő fejlesztési körben. Kihelyezés után nem sokkal az oszlop még nagyobb és még jobb felbontású, immár telebvízió-méretű kijelzőjén meg éppen megy az „adás” amit egységsugarú userke behívott: a kis hölgyet éppen ebben a pillanatban sztereóban tolják, és mindez könnyen látható mindenki számára az új, közel embernagyságú kijelzőn. Az emberi ivarszervek kétségtelenül jól láthatók ebben méretben!Vagy, ha a pornót megunta az userke (esetleg még nyilvánosan rá is rántott, miért is ne!), esetleg olyan, kétségtelenül szintén nagyon értékes, kifinomult informatikai technológiák segítségével szállított tartalmak jelennek meg, amelyeket én „proli műsorkészítésnek” nevezek: a kétségtelenül nagyon valódi kamubalesetektől kezdve olyan csodálatos testi dolgok kimerítő megjelenítéséig, mint hányás különböző ágensek hatására, vagy például az un. „orosz zsebkendő” használata.