67
BioMutant
-
robicarlos6 #67 Hibái ellenére is óriási siker a Biomutant (1 milliót adtak el) -
hunbalee #66 Egy sor fontos újítást hozott a Biomutant frissítése -
#65 igen, a legelején jók még!
Amúgy én is begyűjtöttem mindent :) -
krisztajo #64 Köszi, jó tudni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem tudom, a játék elején szerintem a bot elég jó és az íjnak is elég jó sebzése és tűzgyorsasága van.
Én azt hiszem azért begyűjtöm őket. -
#63 én úgy tudom nem kapjuk meg ilyen esetben.
fegyverekhez spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon nem éri meg a törzsi fegyverek miatt megcsinálni, konkrétan szart sem érnek :D
Én tegnap vittem végig a fő sztorit, 36-os vagyok, maradt még side mission bőven. -
krisztajo #62 Sziasztok! Van egy olyan pillanat a játékban amikor a törzsünk sifuja közli velünk, hogy a többi törzs kész behódolni és nem kell minddel külön harcolni. Az lenne a kérdésem, hogy így megkapjuk a törzsek fegyvereit, vagy azokhoz mindenképp harcolni kell? -
#61 akinek esetleg kifagy unreal engine hibával, ikonon jobb klikk, kompatibilitás, teljes képernyőz optimalizáció tiltást kapcsolja be és jó lesz :) -
hunbalee #60 Az első Biomutant patch sok hiba kijavítását ígéri -
#59 ugyan ezt érzem én is, egyszerűen jól össze lett rakva, meg van a maga kis egyedi hangulata és amiért fikázták, hogy túl sok minden van én pont azt élvezem!
Találom az új cuccokat, mindig változtatok valamit. -
#58 Nekem csak annyi a problémám a játékkal, hogy nincs zoomolási lehetőség a lőfegyvereknél. Csak lövöldözik a világba, de nem lehet közelíteni az ellenfélre. Annyira megszoktam ezt a TPS játékoknál és itt meg semmi. Kicsit frusztráló így. Fogalmam sincs miért spórolták ki. -
#57 A narrátort állitolag ki lehet kapcsolni. -
#56 Én is így vagyok vele. Az első 1-2 órában valahogy csalódott voltam, főleg a narrátor működése nem tetszett, meg valahogy fura volt az irányítás is, de 3-4 óra után megszoktam, a mechanikák is rögzültek, belejöttem a harcba is - már nem csak nyomogatok össze-vissza.
Most már kimondottan tetszik, nagyon jó hangulata van, és érződik rajta, hogy szívvel-lélekkel csinálták. Jó kis nyugis, felfedezős móka, jópofa harccal, jó crafting rendszerrel. Tetszik, tök jó kikapcsolódás.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.05.26. 22:55:35 -
#55 Detto nem értem, teljesen becsületes iparos munka a lett ez a játék. Tegnap gyorsan beletettem négy örát és eddig nekem bejön amit láttam. -
#54 sok helyen szétfikázzák a játékot a szerteágazó lehetőségek miatt....
nem értem, egyszerűen fun a játék így 1 óra után.
Így, hogy nem támogatja a a dlss-t 4k ban megdolgoztatja a gépet szépen. -
JonasSandor #53 Optimalizátlan búghalmaz. -
#52 Még nem jelent meg hivatalosan, csak este 7-kor lesz elérhető. -
#51 Akinek megvan és játszik vele, milyen lett? -
hunbalee #50 Befutott a Gamekapocs tesztje is -
hunbalee #49 Biomutant teszt – Állatias küzdelem (PC GURU) -
#48 Még megjelenés előtt a Mad Max játékot is lehúzták a drága "szakértő" emberek, de miután megjelent a népnek mégis tetszett, ahogy nekem is.
Inkább próbálja ki mindenki mielőtt egy ilyen lap miatt kihagyna bármit is. No offense. -
hunbalee #47 Biomutant PC Perfomance teszt
Kurva ronda vs 4K 60 így is csak 3080 és 3090-el van meg mondhatni épphogy..
Biomutant teszt - felejthető szőrös kis semmiség
Bármennyire is fájó kijelenteni: semmit sem vesztettünk volna, ha a rengeteget csúszó Biomutant végül sosem készül el.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.24. 18:28:58 -
hunbalee #46 A Biomutantról dióhéjban -
hunbalee #45 Így fut a különféle platformokon a Biomutant
"A listáról látványosan hiányzik az Xbox Series X/S, illetve a PlayStation 5, ennek azonban egyszerű az oka: a Biomutant még az előző generáció konzoljait célozta meg, így nem készült belőle önálló újgenerációs port. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen ezeken a masinákon is gond nélkül játszható lesz az anyag, de valószínűleg be kell érnünk az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro élményével."
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.15. 08:07:15 -
-
hunbalee #43 -
hunbalee #42 Biomutant - Official The World of Biomutant Trailer
-
#41 -
hunbalee #40 Gépigény
Minimum
Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 (64 bit)
Processzor: AMD FX-8350 / Intel Core i5-4690K
8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 960 vagy Radeon R9 380
Tárhely: 25 GB szabad hely
Ajánlott
Op. rendszer: Windows 10 (64bit)
Processzor: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-6700K
16 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 1660Ti / Radeon RX 590
Tárhely: 25 GB szabad hely -
hunbalee #39 Biomutant is coming to PC, PlayStation 4, and Xbox One on May 25th, 2021. -
hunbalee #38 "A kiadó legutóbbi pénzügyi jelentése - valamint a THQ Nordic GamesIndustry.biz-nek nyilatkozó vezetője, Klemens Kreuzer - az április elsején kezdődő és 2022 március 31-ig tartó pénzügyi év egyik legfontosabb címének nevezte az Experiment 101 különleges projektjét, ami alapján legkorábban tavasszal vethetjük bele magunkat a Biomutant játékmenetébe (elvileg PC, PS4 és Xbox One platformokon, de garantálhatóan lesz belőle új generációs kiadás is).
A THQ Nordic jelentéséből egyébként az is kiderült, hogy a 2022. március 31-ig tartó időszakban a Metro Exodus óta először jelentkezik újabb AAA kategóriás játékkal, és ettől kezdve minden évben számíthatunk hasonló kaliberű címekre a kiadótól." -
#37 Amikor már nem tudsz mivel a hírekbe kerülni jönnek a zeró infos adatok...
Biomutant - mikrotranzakciók nélkül -
#36 Ja, már alig várom én is, előrendeltem még jó régen a gyűjtői kiadást.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2020.06.26. 00:43:57 -
#35 Még mindig nagyon tettszik. -
#34 -
JonasSandor #33 Utolsó fázisában járnak 10 perces gameplay jött. -
#32 BioMutant – nagy a csönd, de nem halt meg -
#31 BIOMUTANT - Gamescom 2019 NEW Gameplay Demo
-
#30 Fél óra a BioMutant társaságában -
#29 Ismerkedj meg a BioMutant világával! -