67
BioMutant
-
#27 A Biomutant világa és főszereplője is nagyon alaposan személyre szabhatóak lesznek. -
#26 A Vampyr mellett erre a játékra vagyok a legjobban kiváncsi az idei felhozatalból. -
#25 Fejlesztői videón a Biomutant -
#24 Ekkora lesz a Biomutant játszótere -
#23 BioMutant - a kacsafejű robot mindent visz -
#22 Jó hír. -
#21 A THQ Nordic felvásárolta a Biomutant fejlesztőjét -
#20 Uncharted 4 elsőre 15-20 óra....
CoD story 6-7 óra.....
Lőjjétek akkor be.
És ez elvileg nem csőjáték tudtommal. -
#19 F4-böl egy óra alatti speedrun is van... -
#18 Az teljesen korrekt idö a föszálon való végigszaladásra a Fallout 4 se hosszabb, de ha akarsz 100 órát is beletehetsz. A lényeg az lesz, hogy mekkora mappot kapunk és azon mennyi content lesz, szvsz. -
#17 Csak? -
#16 Legalább 10 órás kaland lesz a BioMutant -
#15 Biomutant - kikapcsolható lesz a narrátor -
#14 PAX 2017 Biomutant 25 perc gameplay
-
#13 Ha olyan graf lesz itt is mint az elözö játékukban a Mad Max-ben nekem az már elég. -
#12 Szerintem ez fasza lesz..
Amúgy fogadnék rá, hogy nem pc-ről futott, mert ocsmányak voltak a texturák. -
#11 és bárcsak mindenkinek lenne annyi pénze, hogy egy olyan grafikájú játékot normálisan futtató vga-t venni tudjon....
Tettszik amit eddig mutattak pedig nagyon látszik, hogy ez még alpha, nálam mindenesetre várólistás lett a játék. -
#10 11 Minutes of BioMutant Gameplay - Gamescom 2017
Azért nem semmi, hogy real time mennyivel monumentálisabban ócsmányabb mint ami CGI-al volt. Bárcsak olyan lenne már minden game....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.24. 09:48:29 -
#9 Inkább a Beyond Good & Evil, de hangulatra van benne az is. -
#8 Csak nekem ugrik be a Fable ettöl a gameplaytől? -
#7 Várós, különösen a kung-fu harcrendszere meg a craftingra leszek kiváncsi. -
#6 Királyságnak néz ki, túl nagy sztorit nem várok mivel open-world rpg-nél azt nem szokás túlzásba vinni de amit eddig mutattak az tetszik.
-
#5 Hát engem ez nem győzött meg, ill arról igen ,hogy inkább kerüljem. -
#4 Szerencsére ez egy színesebb poszt-apok, nem a fosbarna :) -
#3 Egy rövid gameplay is van már.. Remélem hogy a sztori is érdekes lesz és akkor biztos fasza lesz.
-
#2 Ettöl a csapattól már a Mad Max is jó posztapokaliptikus játék volt. -
#1 A BioMutant egy nyitott világú posztapokaliptikus akció-szerepjáték, amely a valós idejű közelharcot, a lövöldözést és mutáns akciót mixeli. A készítők remek újrajátszhatóságot ígérnek, mély karakterfejlődéssel.
Három szisztematikusan létrehozott világot fedezhetünk fel a játékban, saját alvilággal és kis naprendszerrel. Mehetünk gyalog, vagy mechát, léggömböt, jetskit vagy egy UFO-t irányítva. Aranyos kis emlősünket teljesen testreszabhatjuk, saját mutációkat hozhatunk létre, de még különféle eszközöket is kraftolhatunk a számára. Nem csak protézisekkel turbózhatjuk fel a képességeit, hanem valódi testi mutációkkal is.
A csapat kontextuális narratívát ígérnek, amelyben a főszereplők a túlélésért vívják mindennapi harcokat egy élénk és színes világban. Kalandunkat egy saját robot is végigkíséri. -GK
A BioMutant 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.