Minden szolgáltatást összekötnek a digitális asszisztensek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a válaszodat, elfogadom. Én egyátalán nem találtam meg benne a számításom, főleg úgy, h minden változik körülöttem. Már a Google calendar-ba is lusta vagyok feltölteni az adatokat, mert úgyis változik. Én, úgy gondolom ez konstans embereknek valók. Lehet te pont ilyen vagy, ezt jó látni.
off:
Onenote résszel mondjuk nem értek egyet, nálam kb. elsődleges program már lassan 10 éve (igaz ceruzás tablet-el).
- Bárhova írhatsz, firkálhatsz (screenshotokra, könyvekre...)
- netről másolt tartalomnál auto forrásmegjelölés
- ctrl-pont: bullet pontok
- ctrl-1: todo boxok, ctrl-2: fontos --> ezeket egy gombnyomással össze tudja gyűjteni egy csoportban, csinál outlook taskokat
- táblázatok villámygyorsan space-tabokkal
- ha hangot veszel fel, összeköti a jegyzettel (egyetemet így toltam végig): lényeget leírod struktúráltan, részletek megvannak hanggal ha valamit később nem értenél
- outlook meetingból jegyzet egy gombnyomással (résztvevők checkboxal, agenda copyzva)
evernote és társai nem jöttek be, bár keep-et használom egy ideje párhuzamosan egyszerűsége és villámgyors keresője miatt (onenote 30gb felett azért szokott már rakoncátlankodni, archiválni meg lusta vagyok 😊)
suliban is lehetne sztenderden használni matekoktatásra lásd videót itt:
https://blogs.office.com/en-us/2017/03/16/graph-math-equations-with-ink-math-assistant-in-onenote-for-windows-10/
valóban kell egy kis idő megismerni, de elég killer app tud lenni megfelelő kezekben
Utoljára szerkesztette: joebacsi, 2017.08.21. 22:33:06
Onenote résszel mondjuk nem értek egyet, nálam kb. elsődleges program már lassan 10 éve (igaz ceruzás tablet-el).
- Bárhova írhatsz, firkálhatsz (screenshotokra, könyvekre...)
- netről másolt tartalomnál auto forrásmegjelölés
- ctrl-pont: bullet pontok
- ctrl-1: todo boxok, ctrl-2: fontos --> ezeket egy gombnyomással össze tudja gyűjteni egy csoportban, csinál outlook taskokat
- táblázatok villámygyorsan space-tabokkal
- ha hangot veszel fel, összeköti a jegyzettel (egyetemet így toltam végig): lényeget leírod struktúráltan, részletek megvannak hanggal ha valamit később nem értenél
- outlook meetingból jegyzet egy gombnyomással (résztvevők checkboxal, agenda copyzva)
evernote és társai nem jöttek be, bár keep-et használom egy ideje párhuzamosan egyszerűsége és villámgyors keresője miatt (onenote 30gb felett azért szokott már rakoncátlankodni, archiválni meg lusta vagyok 😊)
suliban is lehetne sztenderden használni matekoktatásra lásd videót itt:
https://blogs.office.com/en-us/2017/03/16/graph-math-equations-with-ink-math-assistant-in-onenote-for-windows-10/
valóban kell egy kis idő megismerni, de elég killer app tud lenni megfelelő kezekben
Utoljára szerkesztette: joebacsi, 2017.08.21. 22:33:06
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aki magától bemikrofonozza a saját lakását, az szerintem tök hülye.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ami nem életszerű, az eltűnik, csak idő kérdése.. fajok is így halnak ki. Az evolúció nagy úr, "ami nem működik, azt erőből fent lehet tartani, de egy idő után elfárad" - egy kb. 20 éves szolgálati viszonnyal rendelkező tűzoltótól idéztem.
Az USA-ban akkora áltehetség ,technokultusz és menedzsermánia van, hogy nem azt nézik mennyire szükséges valami hanem hogy épp csak földön csuszamlani kell tőle vagy konkrétan hanyattvágódni. Kritikát eltűrni , foglalkozni vele? Ugyan...
Focit helyettesítve a középsőbe csodák csodája MO-ra is érvényes.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.08.21. 16:36:26
Focit helyettesítve a középsőbe csodák csodája MO-ra is érvényes.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.08.21. 16:36:26
Kb. annyira használhatóak jelenleg, hogy: "what is the weather like?" Ez pontosan olyan, mint az MS Onenote, jó hogy van, de több idő foglalkozni vele, mint sokszor megoldani magát a feladatot, vagy a problémát. A "tell me a Joke" meg "sing me a song" elég unalmas egy idő után. Aki tényleg komolyan nyomja az ipart, az még mindig határidőnaplót vezet. Egyelőre nem életszerű egy rohanó világban. Lehet rosszul látom.