9
-
Sir Cryalot #9 http://www.mediapiac.com/mediapiac/Minden-technologia-fausti-alku/18362/ -
Sir Cryalot #8 -
Sir Cryalot #7 Alapmű a témában:
-
CairoJack #6 Depressziót okoznak az okostelefonok - Hát még a magyar fizetések, baszod... -
esztyopa #5 Nem csak a telókkal van a baj !
Aki egész nap a telóját taperolja,az tk. MENEKÜL a valóság elől !
Hamar *kényszercselekvéssé* válik,mert a digitális világban kapja meg az 1000 lájkkal az elismerést,a visszaigazolást,hogy f*sza gyerek.
A TÁRSADALOM beteg - első sorban !
Mert mit sugallnak a reklámok?
Élj a mának,valósitsd meg önmagad,hozd ki a napból a maximumot !
Hogyan lehet ezt megvalósítani?
CSAK MÁSOK ROVÁSÁRA !/Gy.k. sz*rj le MINDENKIT ! Csak magaddal törődj !/
Hát akkor nem inkább a telóját taperolja?
Az nem üt vissza,nem szívatja,nem alázza,stb.,hanem virtuális,csalóka elismerést,sikerélményt nyujt... -
#4 Szerinted ki nevelje őket? Reggeltől estig dolgoznak minden nap,hogy ne haljanak éhen! -
masuda #3 Szerintem meg azért szomorú, hogy a mai társadalom ilyen gyerekeket termel ki magából, és hogy a szüleik se foglalkoznak velük eleget, ha már egyszer megcsinálták őket. Olyan szinten, hogy már a biztatást is az internetről keresik. -
duke #2 "A fiatalabb generációk boldogtalanabbak, és gyakrabban merül fel az öngyilkosság gondolata. "
Aki hulye haljon meg. Aki agyilag addig jutott, hogy egesz nap a buzi telefonjat taperolja, az jobb is ha inkabb vegez magaval. Hanynom kell ettol az elkenyeztetett hulyegyerek mentalitastol:
"Huuu a fosbukon nem lajkoltak a reggeli szaromat, nem biztattak legalabb szazan, hogy mekkora kiraly gyerek vagyok, akkor most azonnal ongyilkos leszek."
Nem tudom sajnalni az ilyen elkenyeztetett lelkinyomorekokat. -
#1 ongyilooooooooeeeeeeek, hallyaaaaaaaaaaaaaaatooook, foggylyatoooook
#sadlife