5
-
#5 Ez így nem teljesen igaz. Samuel L. Jacksonnak is elég tetemes Zs kategóriás felhozatala van. -
KoLaMan #4 Ép vihar volt, kellemes a hőfok, szóval higgadtan, hüvös fejjel kijelenthetem: bizony, a Valerian látványos ÉS - semmi több. Az általad említett filmeknek egyenként sem ér a közelébe, nem hogy azokat összeadva...
Nem lehet, hogy Te voltál túl sokáig napon? -
ZenMillitia #3 mi ez a hulyeseg? valami nem garantalhat tartalmat es latvanyt parallel?
pl a valerian latvanyos ES olyan szines tartalmat kinal,mint a gyuruk ura, harry potter, star wars es az avatar egyutt veve. vagy meg annal is tobbet.
ilyen ferditest reg lattam, nagy a meleg sracok, de ennyire? -
Inquisitor #2 Szerintem a Raidnek nem kell folytatás, inkább a teljes stáb csináljon egy teljesen új, legalább olyan jó filmet.
Raid 3 helyett jön a Triple Threat, Iko Uwais, Tony Jaa, Tiger Chen főszereplésével, a rossz fik csapatában is jó pár nagy névvel, érdemes megnézni a trailert. -
Jagdgeschwader #1 A Setét Torony (a könyvek egész kiválóak) és a Sokkal Több mint Testőr izgatja csak a fantáziám. Amiben Samuel L. Jackson szerepel rossz film nem lehet!
A Raidről meg azt hittem, a zseniális indonéz produkciót bővítik trilógiává :(