4
  • 1519
    Szomorúan látom, hogy manapság szinte minden Hollywood-i filben egyre nagyobb teret kapnak az alpári poénok, ami engem pl. egyáltalán nem szórakoztat, de a mai fiatalok - mőgöttünk a moziban is - nagyon díjazzák.
    (Pl. itt is 5perc!! ment el a filmből arra, hogy a srác farka beszorult egy napágyba)
    Te jó ég...
    Az én 'időmben' tudtak jó filmeket csinálni a gusztustalan, alpári jelenetek, poénok nélkül is. :(
  • leeloodallas
    "Olvasgatva a külföldi és hazai kritikákat az már rögtön leesett, hogy sokan nem tudtak azonosulni a történettel és a szereplőkkel sem. Feléjük csak annyi lenne a kérdésem, hogy mégis hány részt láttak az eredeti sorozatból?"

Értem. Tehát aki "érteni akarja" ezt a kiváló alkotást, annak meg kell nézni a sorozatot. Mert ugye ott igen nagy szellemi és érzelmi mélységeket-magaslatokat élhettünk át.

Hát NEM! Ez egy MOZIFILM. Nem egy sorozat része, hanem egy önálló film. Ha nem értem, az nem az én hibám, hanem a rendezőé.

Ez a magyarázat a legostobább tanárokat idézik, akiknek a tanítás a "Nem érted? Hülye vagy..." monológgal foglalható össze.

Arról nem is beszélve, hogy ma alapelvárás, hogy a filmbeli karakterek "VALAMILYENEK" legyenek. Mondjuk Rock egy jelenség, de a zekkefron valami elképesztően semmilyen, jelentéktelen figura, a női szereplők meg még ennyire sem érdekesek. Jó testű, de kifejezetten ellenszenves, hogy mást ne mondjak, ronda nők, akik semmilyen tehetséggel nem vádolhatók, hacsak nem a megfelelő helyezkedéssel.

Szerencsére vannak filmek, amikre érdemes rászánni circa másfél órát. Ez nem az.
  • Wittgen
    Én nagyon jól szórakoztam rajta, sokat lehetett nevetni. Csak az utolsó 15-20 perc lett lapos, sajnálatomra. De a film végi bakizások, kivágott jelenetek bemutatása is nagyon tetszett.