161
11363732461504593917.jpg
WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
  • alma2
    #161
    Durva, hogy az idei verzioban, meg mindig azok a hibak benne vannak ami 4 evvel ezelottiekben.
    Megerdemlik, hogy mennek a sullyesztobe, pedig vannak jo dolgok benne.

    Viszont vegre, bar nagyon sokat fejlodott a virtual desktop, a steamvr is, szoval passz, hogy kinek koszonheto, tudok jatszani virtual desktoppal rendesen akadozas nelkul vr-ben, bar ugye 2d, de legalabb lehet nagy hajlitott monitorom. De hogy a kormanyt meg mindig nem kepes normalisan kezelni (fanatec), plane egy kulso kezirol ne is beszeljunk. na mind1.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2022.11.10. 20:54:21
  • atiwrc
    #160
    KT Racing akcióban a régi gamek fillérekért elérhetőek, az újabbakon is van jónéhány %-nyi kedvezmény.

    Érdekes hogy a wrc4-et is ideveszik, pedig az nem is KT-s hanem még milestoneos:
    https://store.steampowered.com/publisher/Nacon/sale/Nacon_KTSale_2022
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2022.11.08. 11:02:01
  • Zsoltee_a_bator
    #159
    Dirt Rally 2 a WRC palyaival es aszfalt fizikajaval jo lenne.

    De azert jellemzi a helyzetet, hogy a legjobb vezeteselmeny meg mindig a 2004-es Richard Burns (modolva).
  • Timbu
    #158
    Bizonyos tekintetben jobb már, mint a Dirt Rally. Például a pályák kidolgozásában meg a számukban.
  • Timbu
    #156
    Hát az valami hihetetlen, hogy a WRC 8-as csapattagok eltűnése bug-ot nem, hogy a WRC 8-ban nem voltak hajlandók patch-elni, hanem a WRC 9-ben még súlyosabb. A 8-ban a hat aktív tagon felül kb. 10 maradt meg (a nem bővített csapat méret) a kilépés után, itt akármit csinálok, csak 4.
  • robicarlos6
    #155
    WRC 10 - a legendás Subaru volánja mögött

  • alma2
    #154
    Nem tudom ki ez a csoka, de olyan benan vezet, egy szavat sem kell elhinni.
    Most probalom ki kormannyal, ha latna, meg, jo hogy sponsored by fanatec, aztan azzal nem akar menni elsore.
    Csodat nem kell varni, ugyanaz az engine, mas, de talan meg benabb menurendszer, ugyanaz a hozzadrotozott fizikai engine. gyakorlatilag ugyanaz mint volt igy elsore kontrollerrel.
    Persze a pallyaszerkeztoknek ismet pacsi, tobb erdekesseg volt egy rovid szakaszon, mint a dirtben osszesen.
  • hunbalee
    #153
  • alma2
    #152
    vauu, ugrok is ra! 16 GB es lehet tolteni
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.06.16. 21:07:25
  • hunbalee
    #151
    WRC 10 demo will be available during Steam Next Fest from 16 to 22 June.
  • hunbalee
    #150
  • hunbalee
    #149
    Lehullott a lepel az idei WRC-játékról

  • alma2
    #148
    Uj engine, "uj" csapat, vagyis kapsz majd egy dirt rally harmat legjobb esetben. Amivel jo jatszani, de ha nem cserelik le a palya designert, vagy hivjak barhogy, meg a grafikaert felelos emberket, akkor mar kiadas elott vegigmegyek vakon az osszes szakaszon hibatlanul, annyira egykaptafa.
    szoval ezt az ket dolgot elleheshetnek, hogyan kell erdekes szakaszokat, mind utvonal, mind latvany teren csinalni, mert ebben elorebb jar ez a sorozat, gondolom kb 2 embernek koszonhetoen.
  • hunbalee
    #147
    Hamarosan új engine lesz alatta mivel a Codemasters fogja gyártani a WRC-ket pár évig...jönnek majd az új Dirt játékok WRC néven.
  • Zsoltee_a_bator
    #146
    Szolhattal volna hamarabb, mire erre a borderlessre rajottem.. :)

    Azt hiszem valami alacsony fps cap kapcsol be full screenben.

    Borderlessben viszont nalam nem akad.
  • alma2
    #145
    Kulcsinben lehet, de ugyanugy alapjaiban rossz valami az engine-ben, pont ugy ahogy 4-5 eve is rossz volt.
    pl fullscreenben durvan akadozik, barmit csinalsz, egyetlen jatek amit ezert borderlessben kell futtatni, de egyszeruen ott is be-be akad, random. hiaba van fix 60 120 barmennyi beallitott fps-ed. Egen-foldon nem lattam meg ilyet, es ez az egyetlen jatak aminel ez problema, engem meg halalra idegesit, ha akadozik, igy hasznalni sem nagy orom.
    Ja az meg csak kulon erdekesseg, ahogy tobben is jeleztek, hiaba allitod at dx12-re, a progik siman dx11-en jeleznek vissza, hogy tovabbra is abban fut, termeszetesen ujrainditas utan :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.01.28. 21:01:41
  • Timbu
    #144
    Itt vannak az új konzolok, csak fejlesztik a motort is. Ahhoz képest, ahol négy-öt éve voltak, nagyon sokat léptek előre.
  • alma2
    #143
    Ha adna eselyt arra, hogy a sajat itineredet osszeallitsd, ne amit amugy is a gep mondana neked mutassa, akkor nagyon is jo lenne.
    Bar e nelkul is kivitelezheto egy sima teamspeak szeru progival azt mondogatsz a havernak amit nem szegyelsz itinerkent.
    Szerintem a funkcio jo, de amig ez az ocska engine van alatta es most nem a fizikara gondolok, hanem, hogy MINDIG akadozik a jatek, mikozben a gpu alszik, addig tovabbra sem lehet komolyan venni. Es ha ezt teszik az uj test drive ala amit fejlesztenek, mar el is van temetve reszemrol az uj jatekuk. Tobb mint nagy az eselye, hogy ugyanez a fos fog alatta duborogni.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.01.27. 16:02:13
  • hunbalee
    #142
    Ez aztán fontos egy ilyen játékba...
  • alma2
    #141
    Bar a nepszerusege a beka segge alatt van, ilyen az amikor vak es suket a fejlesztoceg, de most lattam csak, hogy mar decemberben beletettek a copilot modot. ahol a melletted ulo tudja kapcsolgatni akar az ablaktorlodet is :)
  • hunbalee
    #140
    WRC 8 most csak 8 euro Bár a WRC 7 1 euro után biztos nem adok érte ennyit. Majd szépen ez is bekerül bundleba
  • atiwrc
    #139
    Elnézést, azt hittem a wrc2 játékra gondolsz :D

    A wrc2 kategóriában elvileg 2019-ben pl minden futamon volt WRC2-Pro kategória verseny is.
  • Timbu
    #138
    Közben néztem a valós WRC 2 eredményeket is, ott is egy-egy pilóta 13-ból 6-7 versenyen vesz részt.
  • atiwrc
    #137
    Karrier módban, talán a wrc2-be volt, hogy kategóriától vagy egyszerűen attól függően hogy hanyadik karrier szezonodat futottad, attól függően engedett a kb 10-12 országból 7-8 on futni és a későbbi szezonokban engedte az összes futamot végig sorba lefutni.
  • Timbu
    #136
    A WRC 8-ban hogy működnek a szezonok?
    WRC 2-ben miért nem engedi, hogy minden versenyen elinduljak, csak azokon, amiket ő kiválaszt?
  • alma2
    #135
    kozben rajottem, miert nem megy a kezifek, ugyanaz a benasag megvan benne, mint az elozo reszben, ha masik vezerlo, akkor eloszor atvalt ra, majd utana veszi onnan az "inputot"
    Ugyanez a hiba megvan a kulon valtonal is,.,
  • alma2
    #134
    ja pistike tesztelte, akinek mindegy, hogy a grid-del, vagy az nfs-sel jatszik, vagy ezzel benazik. Ennyiben ki is merul az autos jatek vonzalma. Bar igazabol ok a celkozonseg, de azert tobb rejlik mar ebben szerencsere.
    Tegnap elinditottam a karriert, az elozo reszzel max 2 orat toltam annyira eltoltak a fizikajat. Olyan semmihez nem hasonlitott, gyakorlatilag jatszhatatlan volt. Ha az ember elfogadja, hogy ez sem fog egy aszfaltos normalisabb autos jatekra hasonlitani, es legalabb annyi erthetetlen fizikat meghazudtolo dolog lesz benne (epp mint a dirtben csak maskepp) akkor bizony nagy elmeny. A szakaszok amit minden egyes resznel leirok tok jok. Meg egy oriasi bug, hiba hivjuk akarhogy megszunt, megpedig a lag, a fix folyamatos keses, ami iranyithatlanna tette a jatekot, most szamokba nem tudom megfogni, de miutan megszoktam, hogy kenytelen vagyok tv-n tolni, vegre nem volt extra 100+ms keses a jatekban. Ez az elozo 3 reszben viszont jelen volt. Es pont az ilyenektol lesz vegre jatszhato, legalabbis szamomra.

    0 gyakorlassal parszor az arokban kikotve par masodperccel lemaradva 3. lettem az monte carlo rally-n wrc3-mal, ami szepen jelzi, hogy vegre teljesen dirt kompatibilis a jatek (ertsd nem ulok elotte fel orat, hogy megszokjam) csak leulok egy megyek.
    Aztan jott a sved szakasz (vegre nem aszfalt) ott 30 masodperceket vertem az 100%-aira, szoval nem igazan lottek be jol a nehezseget. Egy szo mint szaz, vegre elvezem a hibaival egyutt ismet!
    Mondjuk az ilyenektol agyaszt kapok a karrierben, hogy nem indul el a kovetkezo rally, mert nem valaszoltam egy fontos emailre, kattingassak ra, hogy igen fizetem az x koltseget. Mondjuk ertem en, hogy valaki erre izgul. pl a sok fanyalgo aki pc3-mazik beletettek volna ezt a 2 forintos koritest, hogy csapattagokat veszek fel, meg reklam anyamtyukja biztos nyaldosnak a 10 ujjukat, de engem mar nem hoz lazba. Persze menjek csak quick rallyt az is egy megoldas.

    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.09.07. 10:30:31
  • grebber
    #132
    WRC 9 Teszt - Gamepod tesztje
  • Zoolee1976
    #131
    A Dirt 2.0 át már vagy 2 hónapja el sem inditottam,pont a alant megfogalmazott írásod miatt.Olyan halott és ismétlődő az összes szakasz, hiába jók az autók ha a szakaszok hiteltelenek.A Wrc8 át néha azért beröffentem, nekem sokkal több élvezetet nyújt mint a kodi játéka!
  • alma2
    #130
    majdnem full grafikan fullhd-ben, a gpu-n 50%-at sem hasznalja ki (1080), szoval ebbol a szempontbol beeri egy kavedaraloval is es ami legfontosabb ebbol szamomra nincs vegre mikrolag. Hogy most ezt nekik koszonhetjuk vagy az ujabb nvdia drivernek jo kerdes, elobbire tippelnek.
    Latja kiosztja a gombokat a fanatec cuccokra, mondjuk ciki is lenne, ha nem, ha mar toltesnel is fanatec kormany porog.es faramuci modon meg az analog kezifeket is be tudtam allitani. Az mas kerdes, hogy rosszul mukodik, neha erzekeli, neha nem, es az auto is tok hitetlenul reagal ra.
    Mindenestre az az idegesito pattogo, az ut szelet megerintve elrepulo hozzallast valoban dobtak, ahogy modta valamelyik rally sofor is. igy sokkal elvezetesebb lett vezetni.
    Persze az ffb. az holt szar, (ahelyett, hogy visszatennek a 2 resszel ezelottit).
    Ha ez lett volna 1x evvel ezelott a colin 2, osszefostam volna magam oromomben. Meg mindig faj a szivem, bar egyedul csak a latvanyert felelos emberekert, mert menet kozben sokkal elethubb, mint pl a dirt rally, marmitn a kornyezet, de a murvan vezetni, megint fos mint volt, az aszfalt, meg elvezetesebb mint dirt rally-ban, szoval kb ugyanott vannak mint regen. Egy-ket szamomra egybol kukazos dolgot legalabb javitottak, igy meg megyek vele talan par kort, de nem sok munkaorat oltek az uj reszbe, mintha 2 szemelyes projekt lenne kb.

    ja es toluk jon a kovetkezo resz is, mert a codi 22-23-tol kapta meg.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.09.04. 16:12:58
  • grebber
    #129
    WRC 9 Launch Trailer

  • JonasSandor
    #128
    Minimális a gépigény külömbség is, az ajánlott módosult a procinál meg vga-nál eggyel nagyobb lett meg win 10. Baba gépigény.
  • JonasSandor
    #127
    Nem sok külömbség van.
  • grebber
    #126
    Ja lesz a 8-as helyett 9-es lesz a címben


    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.26. 15:56:30
  • JonasSandor
    #125
    Azért nem mert ez már ps5-re is készül valami változás csak lesz benne.
  • grebber
    #124
    Ismét leírom. Nem tökmindegy? Kb autós game grafika évek óta nem fejlődött egy sem...
    Nézd meg a 8-ét kb ugyanaz lesz.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.25. 20:24:58
  • alma2
    #123
    mivel ranezesre teljesen ugyanaz mint az elozo resze, igy gondolom a gepigenye is kb ugyanaz lesz.
  • JonasSandor
    #122
    Gépigénye micsoda?
  • Nyers
    #121
  • sertrex
    #120