Metro Exodus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Növényzet árnyékolását kapcsolja ki, ami nem annyira szembetűnő (szerintem). User.cfg-ben kell átírni 0-ra a következő értékeket:
A fájl elérési útvonala:
C:\Users\Name\Saved Games\metro exodus\##################\user.cfg
r_foliage_hemi_ao 1 -> 0
r_foliage_shadows 1 -> 0
Nálam +40 fps-t dobott 1080 ti-al, extreme beállításokkal full hd-n.
Nagyítsatok rá.
Előtte:
Utána:

Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.09. 16:29:44
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Összességében jó volt, bár ez az open world téma kicsit frusztráló, ide menj oda menj, kerüld ki a szörnyeket amennyire tudod mert ha belemész a fightba, az egyébkén drágán összekraftolt ammo megy a levesbe. Grafikailag a zárt terek dominálnak és a havas rész. Itt nagyon szép a játék. Sivatagos résznél 1 kicsit mad max feelinget adott a játék. Ahol kifejezetten "ronda" volt az az erdős Taiga rész, plusz az sem tetszett ha a játék belekényszerít egy borzalmas fegyver használatába.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.07. 17:12:14
Caspian utolsó küldiénél,tudja valaki mi ez a bug?visszamentem párszor de semmi(tesomnak elsőre jó volt)
ja nem virágboltos
köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a "Spring" fejezet végtelennek tűnő vonatozása mikor ill. hogyan ér véget? Ha a vonaton fel alá sétálás közben bármi helyi időtöltésbe belekezdek (PC-n), nem tudok belőle kilépni, hiába nyomom a feltüntetett gombok bármelyikét, nem reagál a program és nem is jelzi vissza a gombnyomást a bal alsó sarokban. Lehet vajon ennek az oka az új patch végén említett probléma?
".. If you have a high spec machine capable of running at high framerate, but have vsync in half, you will likely experience controller lag issues. The larger the difference between the possible framerate of a machine, and the vsync setting, the more lag you may experience. Please switch vsync to off or full to reduce these chances. We are continuing to investigate this issue."
Továbbmegy egyébként a program magától valamikor, ha nem tudok csinálni semmit sem, vagy nekem kéne valami triggert átbillenteni?
Kösz
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.26. 15:16:30
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.26. 14:42:32
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.25. 22:31:45
Atom zsír.. akkor mire bundlezva lesz bőven magyar lesz már ez is. Várom ezerrel<#eljen>#eljen>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Biztos nagyon láma kérdés, de a Tikhar-ban hogyan lehet lőszert váltani?
Megkaptam a második fajtát, készítettem is, de nem tudom hogyan kell betölteni.
A lőszerkészletben csak az eredeti fémgolyók láthatók. Help!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.02.24. 16:46:06
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8