Assassin's Creed: Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hova menti a képeket?
darkSectorxxx
Segítünk, van képed ability-k-ről? Mik vannak neked?
Akkor el tudom mondani mit csinálj. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Spi-res-nome -ban ahol van egy nagy vár tele katonával és 2 bazi nagy darab kapitányt kellene kinyírni azt, hogy csináltátok? Ők hiába 17-esek én meg 25-ös kapásból kivégez. Arról nem is beszélve ha elkezdünk harcolni vagy ezer támadó jön még. Minden őrt kinyírni egyesével meg vagy 2 óra lenne azt ha a kapitány mégis kinyír kezdhetem előlröl.
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2017.12.09. 17:32:58
darkSectorxxx
Persze. :)
Sőtt még így is OP leszel ha a Master képességeket kezded el húzni...igazából annyi előnye lesz hogy mindenhol 40-es karikkal tudsz harcolni, mindenhol 40-es fegyók esnek majd elvileg.
Szóval csak jobb lesz ez a játék, nem mintha eddig ne lenne év játéka. :D

Annyi hogy pl Alexandriában alap 40-es szintünkkel nem 1 ütés lesz egy katona, ami azért már nem jó, ha 1 ütés 1 ellenfél akkor megunható, mint ahogy Merlinw is mondta többször.

Nightmare fokozatban 1 baj van, nem fogom újra kezdeni, mert Hard-ba vannak a cuccaim, benne van ~120 órám (ez a natív érték) a Hard fokozatba....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 17:01:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Savaran
Még úgy sem olyan rossz azért.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Azonos tudásszint mellett értettem, hogy elviekben minimalizáljuk az emberi tényezőt.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

darkSectorxxx
Ha írtok be Monster kódokat!, amíg nem mentitek el a játékot, ÚJRA meglesz adva a cucc, ha ez valakinek fontos infó.
Ahogy pl a kisgyerek küldetésével is lehet trükközni....:)

darkSectorxxx
Szerintem meg nem, legalábbis én nem így értelmezem.
Szerintem minden megmarad, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a régi ellenfelek maradnak a te szinteden. / ahogy én értelmezem a dolgot az olvasottak szerint (neten olvasottak)

:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 16:41:31

Elbeszélünk egymás mellett! Én a TE általad említett LEHETETLEN-t cáfoltam! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

darkSectorxxx
Igen sajna nem ismételhető, pedig ha pl adna 1 elefánti 1 bónuszt az nem gyenge farm lenne. :D
De érdemes megölni, a 3 elefánt 1 erős ability. :D

Én csak 3 elefántot találtam....

Savaran
Ennek örülök, akkor végre eltűnik a tartományokról a javasolt szint, ami az ottani feladatokhoz kell.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.12.09. 16:39:15

Sajnos, többször nem ismételhető az elefántos buli. Ha egyszer lefeküdt, úgy is marad! Nem tudom magasabb erősségi fokozaton megmérettetni magam!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Savaran
Csak nézd meg az e-sport meccseket, szó sincs elméletekről, itt tényekről van szó, azért mert feltételezed, téged lenyomna egy kontrolleres, attól még abból nem az következik hogy a kontroller a precízebb írányító hardwer.

darkSectorxxx
Persze, nem is konkrétan személyre szabottan írtam. :)

Lassan meglesz az összes store-os cucc...már így is a fontosabbakat kibányásztam a játékban, remélem még lesznek majd új felszerelések. :)

darkSectorxxx
Jajaja nemsokára. :)

Írtam is, hogy nem a csatabárd emelése a célom! :Đ

Egyébként, ha NEM HARD-on megyek neki az elefántnak, akkor kb. 5 perc EASY-n! :) Most lett meg az első! Herakleinon Nome tartományban. Emelem a tétet, mert csak pislogtam, hogy minden kb. dupláját sebzi a dögön, Nekem viszont, 2/3 alá nem csökkent az életerőm! :Đ

MerlinW
Jön az enemy scaling (hozzád igazítja az ellenfelek szintjét a játék) és a nightmare mód!:) Yess.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
VÉGRE POTTYANT egy pajzs is a fizetős tartalomból....<#worship>

darkSectorxxx
Kár egymásnak feszülni, arról szólt a fáma, ami evidens, nem izlés kérdése, hogy a kontrolleren a gombok kézreállóbbak, nem véletlen lettek kitalálva az analóg karok, míg billentyűzet egy elavult dolog játékra, az egér ami célzásban jó, de ott is max 5-7 gomb van a jöbb kezedre, ami megintcsak kényelmetlen.
Ez nem izlés kérdése ez így van.
Kontrolleren platfromer játékokban meg mászkálósaknál egyszerűbb a mozgás, pontosabb, ez sme izlés kérdése, hanem tech.
Az autós játékokat manapság már analóg alatt nem érdemes játszani, de inkább kormánynal, ez sem izlés kérdése.
FPS-eknél az egér a legjobb az Xbox-on nem véletlen lesz támogatás hozzá, ez sem izlés kérdése. Minden zsánernek megvan az az eszköze, amivel könynebb. Ettől még más érezheti magának könnyűnek az általa MEGSZOKOTT eszközt, de tech szempontból meg opcionális szempontból genis stílusoktól függ, hogy melyik az előnyösebb.
Ez lehet használni meg nem használni.

Lehülyézve meg idiótázva senki nem lett...

Én egy crash Bandicoo-t-ot a büdös életbe nem kezdenék el játszani billentyűzettel, elég volt nekem ps1-en a sima d-pad.

Az már izlés kérdése, hogy valaki megszokott egy ezközt, akkor azon begyakorolta, megszokta, és idegenkedik a másik eszköztől.
Ez már izlés kérdése.

Persze ez off tma itt, mert most a játék scriptjeiről beszélgettünk igazából. :)
Vagyis nekem az volt a gondom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 15:57:57

Megint kiderült, hogy az evolúció elszaladt mellettem! :Đ
Mindenesetre, a lehetetlen nem lehetetlen! Vegyünk pl. engem. Béna vagyok fps játékokban. Mehetek én bill.+egér kombóval egy gyakorlott kontrolleres simán agyaggalambnak lát!
No offense, csak a teória megingatása a célom! :Đ

darkSectorxxx
Ilyet soha nem mondtam.

De most amúgy nem az irányításról van szó per pillanat, hanem a játék mechanikájáról....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 15:22:15

darkSectorxxx
Nem tudom, az tuti hogy a ?-es bal oldali elefántiákosnál az ucsó 2 egységnél kész agyfasz....a többi sem egyszerű nem ezt mondom, fasznak haltam orrba szájba, de ott magam megoldottam, itt meg a cursed 8k-s sebzésnél is inkább a szerencsén múlik, hiszen itt meg 1/3-ad életem van csak.

A többinél így oldottam meg:

HUD visszakapcsolva.
Elővettem a rapidfire+health on hit íjjat és egy megszerzett legendary fegyvert.

Amikor a kis ijjal belelőttem kb 2 sorozatot felment a speckó csik, majd R1+R2, és akkor szurt egyet, ezt ismételgettem....csak én karddal én hülye, míg a speckó egy mÉG nem cursed lándszánál is a duplája kb mint egy kardnál, de ott simán kitartottam a végéig, itt meg a BB meg Das 3-ban szerzett tudásomat megbaszhatom. :D

jarlaxxe
Mint a nioh topikból kiderült dark szerint mindenki egy elmaradott idióta aki nem kontrollerrel játszik.

Savaran
Miért lenne idióta? A kontroller az alacsonyabb rendű irányítási forma, pl egy fps játékban lehetetlen lenyomni egy kontrollerrel egy egérrel játszó gamert.

wedge31
Akkor passz de nekem nem volt ekkora anyázás ott, de lehet azért mert én idióta egér+bill-el játszottam és igy annyira béna vagyok, hogy ezt már a játék is valszeg méltányolta...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

darkSectorxxx
Hát nem azrt de ha a másik 2 elefántiból indulok ki, ott ment normál fegyókkal, itt is csa a Phase 3 vagy 4 vagy hányba az ucsó kb 2 egységnél van hogy lezabálj a full életemet. :D
A másik 2 tetvedék csak simán nehéz volt, de tudtam mozogni, itt meg olyan mint Das 3-ban a Champion Gundyr
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 15:01:34

wedge31
Végig csak cursed fegyverel mentem mással nem is nagyon érdemes, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

darkSectorxxx
Ja, én sem voltam okosabb youtube-on, mert nem valami nagy megoldás, gyanúgy a srác is bírom, hogy feltölti a videót easy kill címszó alatt, és ő is 1 miliméteren múlt az élete a videóban, ez minden csaknem easy. :D

Azt rájöttem, van egy baszó dárdám, legendaary, ami cursed-es, na az sebez 8k-t egy elf-nek. :D

Jaja! Én sem az irányítás miatt írtam! :Đ Nekem is könnyebb kontrollerrel játszani. Csak elpanaszoltam a saját észrevételeimet.
Amit írsz a mozgási anomáliákról, párral találkoztam én is. Nem következetes, ahogy a kitérés az elefánt elől sem.
Még próbálok magamtól boldogulni. Ha nem megy, akkor jöhet a videós segítség a környezetem és a saját épségem megőrzése céljából! :)

darkSectorxxx
Ja, de mondom ez nem irányítás kérdése. :D
Mindegy mivel irányítjuk, itt a probléma oké 2 dolog, az egyik, hogy:

- 1 sec időd sincs fellélegezni.
- 2 az elefánt ormánya elől elgurulni az nekem randomnak tünik, ha korán ha későn ha középen próbálok, nem látok összefüggést. Valszeg mivel más más támadásai vannak, más időzítéssel. :)

Meg a stun meg mászás is sajna irányitás független, mivel ezeket a problémákat nem maga az eszköz okozza, hanem a játék mechanikája. :)
De ja, ezektől a falra szoktam mászni és akkor csoda, hogy az én nyugodt kis lelekemben is néha vihar dúl? Mikor azt érzem, hogy a játék helyettem akar játszani?
VOLT hogy egy kibaszott lóvat arréb kellett vinnem egy tetves kincsesládától kb 10 lépésre
mert a ládát nem tudtam kinyitni a ló miatt, holott eredetileg ami nincs előtted nem is szabadna hogy reagáljon az akció gomb....

Akkor a vizi dolgokról nem is beszélve, sok helyen van hogy a vizből kikapaszkodik, pl hajó oldala, máskor meg nem, körbe kell úsznom mert nem tud felkapaszkodni, ott, ahol előtte meg másik hajón igen.

Én Xone kontrollerrel tolom és az elefántos problémát átérzem! A dual sokkal (gyenge szóvicc a két elefántos kínzásra, stb. :Đ) még nem találkoztam, de gyanítom, hogy én is "áldani" fogom a készítőjét! Egy elefánt is földbe döngölt, a másik karámjába véletlenül ugrottam be a tevémmel egy szikláról... El is kezdődött a próba!
Ha túl messzire mentem az elefánttól, akkor a lovasa dobálta rám a célkövető vackait, amik elől nem tudtam kitérni. Egyelőre pihen ez a projekt. Még vannak küldetések és földerítetlen területek.
Sekhmet viszont megvan! :Đ

darkSectorxxx
Az ha valaki kontrollerrel azt mondja, hogy jó irányitani a játékot, akkor az nem csak duma, télleg sokkal jobb analoggal menni mint awsd. :)
Meg kézreáll minden gomb ugye.
Billentyűzeten könnyen mellényúl az ember...

Hálisten nekem az irányítás tökéletes ebben a játékban, a bajok abból dfakadnak, amikor tehetetlen vagyok.
Ja meg annyi, hogy a mászás, ugrás meg ilyen faszságoknál képtelen vagyok megérteni a játékot!

ha ott van egy ló körülötted, de te nézel egy őrt és odamennél ráugrani...KURVAÉLET HOGY A HÁTAD MÖGÖTT LÉVŐ LÓRA FOG FELÜLNI BAYEK.
Ugyanez van párkányoknál, ha stealth-ozni akarsz, kurva élet hogy inkább átugrik vagy felkapaszkodik valamire....ez dühitő és sokszor vettek észre már így.

Ja és ha leereszkedsz egy párkányról, szembe fordul a karakter!!!!
AKKOR a felfelé iránnyal nem leereszkedik a te szemszögedhez igazodva, hanem visszamászik.
Ez nekem szokatlan.

darkSectorxxx
Hát nekem pc-n nem megy, ha nem olyan műfaj, az irányítást kiválóan tudom, ezzel nincsen baj, még annyira hogy hud-ot sem használok, itt 1 probléma van, az hogy nem tudsz mozogni, mert lő a geci miközbe dogde-olsz orrba szájjba az elefánt elől, ami megintcsak nehéz, mert nem látom a logikát melyik pillanat az amikor gurulni kéne.

Katónák sem irányítás probléma, ez nem irányításból fakad, amire gondolok, hanem hogy a füsttel stunol, vagyis nem tudsz mozogni addi, ahogy te a füsttel lebánítod fordítva ket, és körbe futhatnak 8x mert akkor a karaktereddel nem tudsz mozogni kb 3 másodpercig.

Savaran
Igen ez sajnos biztos így van, amúgy csak rá kell érezni a harcra, először én is mindig meghaltam, főleg mikor még fel is gyújtottak közbe, meg még a kétkardos gyors fickók is püföltek...stb. A másik tényező hogy szerintem nálad a kontroler is a baj forrása, azzal én nem tudok játszani szerintem a profi konzolosok sem, csak nem vallják be, értelmesen egy játékot csak egérrel meg billentyűvel lehet irányítani, vagy legalábbis jobban lehet, e-sporton se kontrollerrel CS-z nek.

darkSectorxxx
Ilyenkor semmi se segít, itt kb 1-1.5 órányi kemény agylágyulás történik. :D
És akkor meg sem említem a seggarc doge-olást az elefánt elől, ami megint kész agyfasz, mert tök random hogy eltalál vagy sem, nem vágom.

De kb ennyire ki tudnak akasztani a 2 tőrős ellenfelek, azok a csuklyás faszkalapok, akik dobálnak füstbombát, és akkor odarohannak szúrkálódni....hát had ne folytassam olyankor miket suttogok a gép előtt.
Ha nem lenne ilyen drága egy DS4 kontroller, sűrűn repkedne a szobába.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 00:58:18

Savaran
Indulat kezelés, mond ki lassan húszkrabál, nagy levegő, húszkrabál. XD

darkSectorxxx
Hú de a faszságok egy játékban ki tudnak zökkenteni a normál kerékvágásból...a faszságok, nem az amikor nehéz valami, hanem amikor faszság. :)
Ez egy kibazsott nagy faszság, a másik 2 Elefánt nehéz volt, de lehettt mozogni, ez nem...minek is.

Amúgy most sikerült, úgy hogy megnéztem a neten, és Cursed fegyverrel a speckót tartogatni kellett a végére, és hálisten volt egy szurkám, ami 8000-et sebzett az elefánton, aztán így sikerült, de ez gáz volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.08. 23:54:02

Dark, lélegezz nagyokat és szebben "beszélj". Nem piacon vagy. :D
darkSectorxxx
Hogy azt a retkes szájbatekert kurva geci anyját a kibaszott dupla elefántos istenbaszásának, hogy az utolsó 2 csikjánál bevadul és mozdulni sem lehet a jó édes kurva anyját aki ezt kitalálta.

darkSectorxxx
Találtam 1-2 furcsa dolgot még a játékban. :D

//www.youtube.com/embed/IeYBYaZNUoE

Ez viszont nagyon állat. :D
//www.youtube.com/embed/5-ttZorwMiQ

Többi a videóim közt......

Sziasztok!
Valaki xbox one-on nem találkozott olyan problémával , hogy pl.: beszédhang vagy az ütéshang néma? A háttér zajok plusz pár dolog megy rendesen , de néhány hang elnémult.
értem, köszi
darkSectorxxx
A legvégén lesz csak elérhető. Nem lehet eltéveszteni majd....
Ha végigvitted a játékot, ott maradsz free runba és akkor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.08. 11:20:41

Hol van az az assasins rejtekhely?
darkSectorxxx
Érdekes dolog. :D

Voltan
Fura dolgot vettem észre tegnap. A Chrome-nak ugyebár van egy olyan funkciója, hogy még az ablakok bezárása után is megy a háttérben - értesítések, Pop-up blocker, stb. Ez persze lelőhető, és akkor kompletten lezárja a Chrome-ot minden funkciójával. Namost ezt én néha megteszem, néha nem, ritkán figyelek oda rá.
Most viszont azt vettem észre, hogy a játék jobban fut, ha a Chrome a háttérben van, ha még működik a tálcán. Enélkül a térkép hajlamos beszaggatni itt-ott, elég látványosan, és mintha a játék is kevésbé lenne sima. Eléggé fura, logikusan ennek épp fordítva kellene lennie, nem? Épp a Chrome lelövése kellene, hogy felszabadítson erőforrásokat, nem?

No mindegy, csak gondoltam leírom, hátha valaki tudja, miért van ez.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MikX
Szerencsére egy jó winreinstallt követően mitsemsejtve nyugodtan töröltem az egész játékot, majd felraktam, és az utolsó játék session-öm nem mentette a felhőbe, így buktam kb 10 mellékküldit, egy főküldit és 2 szintet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

darkSectorxxx
ACO fotózgatás...:D

darkSectorxxx
És télleg, akkor nekem valamitől nött 1-et amikor berakták a 3. isten-t. :D
Gondolom sehol nem lehet statisztikát nézni....,?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.07. 21:44:35

MerlinW
Szerintem nem számolja bele. 99%-on állok, csak a papirusz kincsek hiányoznak (15 még hátravan).

Az xp nem csökken, ugyanannyit kapsz mindenért, mindig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.07. 21:39:37

[merlinw.org]