1486
Assassin's Creed: Origins
-
#966 Jah a százas mentés is megoldás. -
JANOS0908 #965 Azon gondolkodom, most már végigtolom PS4-en kimaxolva, és aztán pc-n pedig valszeg berakok egy 100%-os mentést, és úgy kezdem el a DLC-t. / Fizettem már egyszer fiaimnak PS4-re, most spórolnék egy kicsit. -
#964 Nincs multi a játékban. 3-5 óra a DLC tempótól függően. És csak 2500 Ft. Megéri, mert jó. Mármint, folytatása a fősztorinak, tehát ha az alapjáték tetszett, akkor a DLC is fog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.04. 23:17:21 -
JANOS0908 #963 Köszi, most dilemmában vagyok.
PS4- en toltam eddig, mert nem hittem, hogy virágboltban kapható lesz, pedig én pc párti vagyok. Virágboltiban benne lesz a DLC, PS4-en viszont külön meg kéne venni. Most vajon dobjak el kb. 50 %-ot a DLC kedvéért, és kezdjem előlről pc-n? Csak a küldetés érdekelne, sose játszom multit se. Szerintetek megéri a DLC? Mennyi játékidőt ad, ha kimaxolnám? -
#962 Nem róla van szó hanem a játék idővonaláról. Kétlem, hogy a játék bedobná neki azt a küldetést, ami az Assassin rend megalakulása után 10 évvel játszódik, mikor Bayek még a gyerekével játszik a sivatagban... :) -
#961 Hát neki specko eset mert ugye más platformon látta az alap story-t már ugye. -
#960 Meg a DLC a főtörténetet folytatja, így fura lenne, ha végigjátszás nélkül neki lehetne esni. A questet sem hiszem hogy megkapod a végjátékig. -
#959 A szinted miatt nem, ehhez 35-37 körül kell lenned, ha nem 40....:S
Ha 3 szin eltérés van és piros, akkor szinte instant halál, ahoz nagyon pro-nak kell lenned.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 22:27:11 -
Gary #958 Én még nem fejeztem be az alapjátékot, de már mehetnék az új helyszínre. Viszont, a DLC-vel jött, hogy az eddigi 40-esre maximált szinted, 45-ig emelkedhet! Az új területnek is megvan a szint besorolása, mint az összes többi helyszínnek! Ám, már beállítható a menüben, hogy a főhős szintjéhez skálázza az ellenfeleket... Az, hogy ez az új helyszínen működik-e vagy már eleve feltételezik, hogy 40-es körül vagy, azt nem tudom!
Szerintem, majd jól kipróbálod és elmondod nekünk is! :Đ
Sok sikert! -
JANOS0908 #957 Sziasztok!
Eddig PS4-en játszottam és kb 50 %-nál járok. Viszont pc-n az ACO DLC-t szeretném majd végigjátszani. Szükséges hozzá, hogy végigjátszam a főszálat és maxon legyen a képességem vagy elég, ha csak fel van telepítve a főjáték és a DLC együtt és 0 képességgel kezdem a DLC-t? -
caps lock #956 Lehet hogy így van, mert FHD-n sokkal stabilabban is fut, szépen tartja a 30-at és nem akadozik. Kisebb felbontáson azonban futás vagy kocsikázás közben beszaggat, sok emberről pedig hiányzik a textúra, olyanok mint a próbababák. -
#955 Elvileg FHD alatti felbontás jobban terheli a procit a játékoknál, nem dolgozik annyit a VGA. -
caps lock #954 Sziasztok!
Egy gtx750Ti-n játszom, lowon 1080p-ben megvan a 30-35 fps. Ez rendben is lenne, de ha kisebbre veszem a felbontást, épp csak valamivel lesz több fps. Tudom nem kéne sokat várnom ettől a kártyától, de 720p-ben illene legalább 40 fölé mennie.. -
#953 HUH remélem a hirhedt NG+ !!!!!!!!!!!!!! -
#952 Már tegnap jött, a javítás javítása :D -
Árnyvadász #951 Azt nem tudjátok mi ez a mai 9 GB-os frissítés? Épp akartam egy kicsit kalandozni, erre ez fogad. Jött valami újdonság? Nem vagyok képbe.
Szerk.:
Bár valószínű ez lesz: 1.2.1 Patch Notes
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.01.31. 19:26:57 -
#950 Hát. Jóezis
ACO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#949 Uh akkor nem vágom mivan, össze van keverve? 46 valamiből van nekem 43? akkor lehet hogy már rég kiplatináztam a játékot? :)
Ja meg valahonnan lett megint 30000+ drahmám. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 00:35:52 -
#948 "Érje el 7500 pontot minden AC játékban? Mi? Visszafelé játszak minden résszel egy szar acsi miatt?"
Az nem ACO acsi, hanem Uplay Club plecsni. -
#947 És ezek miért nem aktvak?
Érje el 7500 pontot minden AC játékban? Mi? Visszafelé játszak minden résszel egy szar acsi miatt?
Meg hogy fejleszd maximumra Bayek-et...a maximumra vagyok már húzva. :D
Egyedül a Hypodrom versenyek vannak vissza, amiket értem hogy miért nem adja meg.... -
#946 Azt írja ACO acsiknál: OLD FEL MIND A 3 MESTER SZINTET....de nálam mind3 van már 1x fejlesztve bameg.
Jó bugos ez a reward.... -
#945 Bassameg!
Most írt vissza UBI support visszakapom a Reward-omat a frissitéssel orvosolták állítólag!!!Yeah, remélem is. :D
Van új arany ruha!...kéne 40 U pont, de mibe szerezzek? Ejjj. :S -
Árnyvadász #944 Hétvégén végig is vittem The Hidden Ones kiegészítőt. Nem volt túl hosszú, de igazából minden megvolt benne ami az alapjátékot is oly színessé tette. Sőt bizonyos küldetések esetében még új dolgok is akadtak. Szerintem megéri azt a pénzt, amiért árulják (bár nekem Gold verzió van, így már kifizettem az árát), mindössze tényleg csak annyi a hátránya, hogy rövid.
Következő kiegészítőben már 10 újabb szintet lehet lépni és a térképen (Atlasz) is szerepel. Messze még a március sajnos.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.01.29. 10:38:04 -
#943 Puzzle, játékélmény. Azt adják. -
hawkie22 #942 Na, péntek óta sikerült befejeznem a fö szálat (pénteken még lvl34 voltam és volt hátra 9 terület az összes kis mütyürjével), elértem a 45-öt, van egy 105-ös kard az istenes hajcihöböl meg egy 103-as pajzs. A DLC-s sztorit már nagyon várom, de arra sajna csak szerdán lesz idöm.
Még hiányzik kb. 10-12 Ability pont meg 37 crystal gem a felszereléshez és akkor minden maxon lesz.
A papiruszokat érdemes megcsinálni? Adnak valami pluszt azon kívül, hogy emelik a végszázalékot a végigjátszásnál? Az nagyon nem zavar, ha 98 vagy 99% lesz, de ha nem adnak semmi fontos dolgot, akkor nem csinálom meg öket. -
#941 Tök felesleges venni amúgy, annyit lehet összeszedni hogy még sok is lesz! -
hawkie22 #940 Hopp, tényleg, azt el is felejtettem. -
Rudi50 #939 A bazárosnál is lehet venni. -
#938 90%-ban római sátrakban vannak kis ékszerdobozokban. Nincs respawn, fix számban érhetőek el, úgy célszerű, minden bázist átkutatni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.28. 16:26:49 -
hawkie22 #937 Ezeket a kék gemeket honnan a legkönnyebb megszerezni? Crystal Gem vagy mifene, ami a craftinghoz kell? Már csak az kéne és fel tudnám fejleszteni az összes cuccot a max szintre, csak ez hiányzik, de nem találok sehol. -
#936 Ja elég sok órát el lehet lenni. :) És ez még csak a jéghegy csúcsa. -
hawkie22 #935 Ejj, én még csak 34-es szinten vagyok, jelenleg Faiyum tartományban, sztori szinten még csak a Crocodile-nál járok, most kell elmenni a krokoliopolisi arénába. De annyi minden mellékteendö van, hogy a sztorival alig haladok. :) A hétvégén lesz 3 nap szabadom játszani, remélhetöleg elörébb jutok a sztoriban, nagyon kíváncsi vagyok én is a DLC-re. -
#934 Kioldottuk közösségi jutalomként a Sunslayer Arany fegyvert!!!! Conductor of Souls-nak az arany változata!!!!!
Nyomassátok az isten elleni harcot!!! Minnél többször meg kell ölni Sobek-et!!!! Had kapjuk meg a következőt is!!! :)
Ha régebben megölted már Sobek-et, az itt nem számít, most számolja az öléseket külön!!!!
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.25. 19:30:06 -
Nekem nagyon tetszett, a végefelé van egy fasza rejtvényecske a agy egyik épületnél.
Kíváncsi vagyok hányan találjátok meg. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alapjátékból visszatérnek karakterek -
Árnyvadász #932 Ezt jó olvasni. Én valószínű ma nézem meg, de komolyabb csak hétvégén lesz vele időm foglalkozni. Akkor szerintem végig is viszem, főleg ha ennyire jó. :) -
#931 Assassins Creed Origins - The Hidden Ones DLC brutáljó volt!
Kiszipolyoztam mindent a DLC-ből.....a térképen, karakter maxon. ~14 óra volt. :D
Várom a 2. DLC-t! -
#930 DLC spoileres kép! Van Q100-as fegyver is! :D
DLC Map:
Lesz sok új dolog, ruh miegymás....Ja és MINDEN GEAR képesség kaphat még 1 vagy éppenséggel 2 új fokozatot! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 17:56:51 -
#929 Most filóztam, Sobek azért van mert kimaradt az előző round-ból gondolom?
Látoma csillámpóni mellé van csilláma is. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.24. 11:10:28 -
#928 ACO DLC stream.... -
#927 A játékon belül próbálom megvenni a season pass-t, de online service error van. Másnak is?