Assassin's Creed: Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Köszi a tájékoztatást! 😊 <#worship>

Ha a hint dolgot is nekem szántad, fogalmam nincs miről van szó <#wow3><#smile>

darkSectorxxx
Ilyen sorrendben vannak a fegyverek:

- kék < lila < arany
- ability-ket ha fontos akkor figyeld.
- a fegyver szintje egy dolog, a sebzés értékeket figyeld, damage.....
- minden fegyver olyan szintű, amikor megkapod, amilyen te éppen akkor vagy. Kivéve ha veszel.
VISZONT a kovácsnál upgrade-elni lehet a pénzedért, ekkor nő a damage is....

Egy példa:

Veszel egy lila fegyvert.
15 szint. 2 ability a sebzéshez.
Legyen a damage 256

És találsz egy aranyat ami csak 10-es.
És csak 183 sebzéssel....

Igenám, de a kovacsnál felhuzod ha 15. Szintet elérted a karaktereddel, az aranyat is 15-re....

Ekkor már ezen a szinten sebez 342őt, ami lehet a lila fegyvernek az extra képességeivel együtt is sokkal jobb!....

😊

Kis Hint.
Ne vegyél Heka Chest-et a kis srácnál.....
Amik esnek fegyverek csak akkor, ha már maxon van a karaktered!!!!
Várom én is a dlc-t hogy 55-ös legyek....mert akkor 55-ös itemeket ad....

Ha most 45-ös szinten dobáltatom, akkor húzhatom fel őket súlyos ezekért a kovácsnál. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Remélem segít a dolog 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Danecay
Köszi! és mi van a szintekkel?

MerlinW
Legendary-n kívül minden szemét. Persze miután már van az általad preferált fegyvernem(ek)ből. Az effekt bónusz fontos (logikusan még több sebzés, gyógyulás, stb). Ezen kívül azt tartasz szem előtt amit akarsz. Ha crit-et szereted azt, ha a dot-ot, akkor bleed/fire, stb. Megnyomod inventory-ban az L billentyűt és látni fogod az összes effektet, mi mit csinál.

[merlinw.org]

Danecay
Sziasztok!

Nekem GEAR kiválasztásban kellene egy kis gyorstalpaló, mármint, hogy mi alapján, minek a figyelembe vételével érdemes felszerelést választani. Nincs túl sok tapasztalatom e téren, az eddigi Far Cry-okban látott fejlődési rendszer nekem pont elég volt, és úgy tudom, hogy az AC-nél is most újult ez meg. Na szóval, vegyünk egy fegyvert aminek van ugye Quality-je, Damege, és Level szintjelzője. Mi az amit esősorban szem előtt kell tartani? Mi van akkor ha egy több szinttel alacsonyabb fegyverem Quality értéke és Damege értéke eléri az aktuális szintemnek megfelelő fegyverem ugyanezen értékeit, számít ilyenkor a fegyver Level szintje még ha nem is feltétlenül jobb tulajdonságokkal bír mint egy alacsonyabb szintű fegyver? Ilyen pl. a Legendary fegyverek esete. pl.

A fenti képen látható, hogy az 1-es szintű Legendary fegyveremnek majdnem azonos a Quality értéke a 6-os szintű fegyveremével, cserében a 6-os szintűnek semmilyen extra tulajdonsága nincs azon kívül, hogy 6-os szintű. Kell ezzel foglalkozni vagy elsősorban a Quality értéket kell figyelni? További kérdésem, hogy mivel a Legendary fegyverek alapesetben jobb és több képességgel rendelkeznek mint a sima, akár több szinttel magasabb szintű fegyverek, érdemes e ezeket használni, vagy csak eladásra és szétszedésre jók?

McFrost
Ok, kipróbálom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

darkSectorxxx
Bugosak a küldik.
Nyomj térképet és bal allul Quest restart!

McFrost
Kellene egy kis segítség! Mellék küldi az épülő vízvezeték közelében, 2 gladiátort kellene kiszabadítani. Egy bandita táborban van az egyik, vigyem ki a táborból és elmondja hol a társa. Kiviszem semmi, körbe viszem a hegyen semmi, már ott tartunk, hogy felállt, de se nem követ, se nem pofázik, se cipelni sem tudom! Kihagytam valamit vagy figyelmen kívül hagytam valamit? Nem értem...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

akkor majd csere lesz 😄
probáltam másik gépen ami szar interel volt 2 magos azon meg elindult 😄
darkSectorxxx
Hát ezaz. 😊

MerlinW
Oké, de ő a minimumot sem karcolja, még a felét sem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.07. 17:55:59

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Nekem ezt dobta a gp!
Recommened-nél a gpu/cpu típusa nem volt jó, de tudásban megfelel mégis. 😊

darkSectorxxx
Mindegy a cpu típus, a generáció a lényeg, nem mindent támogatnak visszafelé a mai játékok.

Itt keresd ki a játékot. Assassins Creed Origins....ha a minimum alatt vagy, akkor nem fog menni, nem feltétlen a processzor lehet csak a baj.

MerlinW
8 éves processzorról beszélünk, ráadásul az alsóbb kategóriáról (a 2011-es i5-2500 is 2x gyorsabb volt, az X4-nél), ne számíts semmi jóra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.07. 16:27:23

[merlinw.org]

olvastam akinek intel cpu van annak is ilyen gondjai vannak! de talán majd lesz rá megoldás remélem
Akkor a proci lesz a gond, mert az Athlon II végeredményben egy Phenom. Állítólag a Mafia III sem volt hajlandó elindulni. Nekem régebben Amd 9850 Phenom-om volt, meg egy ideig kölcsönbe egy Athlon II is. Lassan már 5 éve annak, hogy váltottam róluk. Ha szeretnél ilyen új és gépigényes játékokkal játszani, mindenképpen vegyél új hardware-t. Lehet ha el is indulna, sem tudnád élvezni.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.02.07. 15:48:01
QuadCore AMD Athlon II X4 635 azt asse4 et támogatja már probáltam mindent j driver amit irtál azt az ffaa-t azt is probáltam de ugyaz az!
kis gondolkozás azt enyi!
Processzorod milyen típusú? Mivel azt olvastam phenom, vagy nagyon régi intel-el nem indul el. Vagy még ezt írták:

NVIDIA Control panel-ben állitsa az FXAA-t OFF-ra,és indul.... (Már ha nvidia vga van a gépedben.)
sziasztok!
kis segitség kéne az exe nem reagál semmit inditás után, tölt egy kicsit aztán semmi. Mit csinálhatnék vele tudtok megoldást rá?
MerlinW
Jah a százas mentés is megoldás.

[merlinw.org]

Azon gondolkodom, most már végigtolom PS4-en kimaxolva, és aztán pc-n pedig valszeg berakok egy 100%-os mentést, és úgy kezdem el a DLC-t. / Fizettem már egyszer fiaimnak PS4-re, most spórolnék egy kicsit. <#awink>
MerlinW
Nincs multi a játékban. 3-5 óra a DLC tempótól függően. És csak 2500 Ft. Megéri, mert jó. Mármint, folytatása a fősztorinak, tehát ha az alapjáték tetszett, akkor a DLC is fog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.04. 23:17:21

[merlinw.org]

Köszi, most dilemmában vagyok.
PS4- en toltam eddig, mert nem hittem, hogy virágboltban kapható lesz, pedig én pc párti vagyok. Virágboltiban benne lesz a DLC, PS4-en viszont külön meg kéne venni. Most vajon dobjak el kb. 50 %-ot a DLC kedvéért, és kezdjem előlről pc-n? Csak a küldetés érdekelne, sose játszom multit se. Szerintetek megéri a DLC? Mennyi játékidőt ad, ha kimaxolnám?
MerlinW
Nem róla van szó hanem a játék idővonaláról. Kétlem, hogy a játék bedobná neki azt a küldetést, ami az Assassin rend megalakulása után 10 évvel játszódik, mikor Bayek még a gyerekével játszik a sivatagban... 😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Hát neki specko eset mert ugye más platformon látta az alap story-t már ugye.

MerlinW
Meg a DLC a főtörténetet folytatja, így fura lenne, ha végigjátszás nélkül neki lehetne esni. A questet sem hiszem hogy megkapod a végjátékig.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
A szinted miatt nem, ehhez 35-37 körül kell lenned, ha nem 40....:S

Ha 3 szin eltérés van és piros, akkor szinte instant halál, ahoz nagyon pro-nak kell lenned.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.04. 22:27:11

Én még nem fejeztem be az alapjátékot, de már mehetnék az új helyszínre. Viszont, a DLC-vel jött, hogy az eddigi 40-esre maximált szinted, 45-ig emelkedhet! Az új területnek is megvan a szint besorolása, mint az összes többi helyszínnek! Ám, már beállítható a menüben, hogy a főhős szintjéhez skálázza az ellenfeleket... Az, hogy ez az új helyszínen működik-e vagy már eleve feltételezik, hogy 40-es körül vagy, azt nem tudom!
Szerintem, majd jól kipróbálod és elmondod nekünk is! :Đ
Sok sikert!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok!
Eddig PS4-en játszottam és kb 50 %-nál járok. Viszont pc-n az ACO DLC-t szeretném majd végigjátszani. Szükséges hozzá, hogy végigjátszam a főszálat és maxon legyen a képességem vagy elég, ha csak fel van telepítve a főjáték és a DLC együtt és 0 képességgel kezdem a DLC-t?
Lehet hogy így van, mert FHD-n sokkal stabilabban is fut, szépen tartja a 30-at és nem akadozik. Kisebb felbontáson azonban futás vagy kocsikázás közben beszaggat, sok emberről pedig hiányzik a textúra, olyanok mint a próbababák.
macleody
Elvileg FHD alatti felbontás jobban terheli a procit a játékoknál, nem dolgozik annyit a VGA.
Sziasztok!
Egy gtx750Ti-n játszom, lowon 1080p-ben megvan a 30-35 fps. Ez rendben is lenne, de ha kisebbre veszem a felbontást, épp csak valamivel lesz több fps. Tudom nem kéne sokat várnom ettől a kártyától, de 720p-ben illene legalább 40 fölé mennie..
darkSectorxxx
HUH remélem a hirhedt NG+ !!!!!!!!!!!!!!

McFrost
Már tegnap jött, a javítás javítása 😄

Azt nem tudjátok mi ez a mai 9 GB-os frissítés? Épp akartam egy kicsit kalandozni, erre ez fogad. Jött valami újdonság? Nem vagyok képbe.

Szerk.:
Bár valószínű ez lesz: 1.2.1 Patch Notes
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.01.31. 19:26:57
darkSectorxxx
Hát. Jóezis

ACO

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Uh akkor nem vágom mivan, össze van keverve? 46 valamiből van nekem 43? akkor lehet hogy már rég kiplatináztam a játékot? 😊

Ja meg valahonnan lett megint 30000+ drahmám. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.31. 00:35:52

MerlinW
"Érje el 7500 pontot minden AC játékban? Mi? Visszafelé játszak minden résszel egy szar acsi miatt?"

Az nem ACO acsi, hanem Uplay Club plecsni.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
És ezek miért nem aktvak?

Érje el 7500 pontot minden AC játékban? Mi? Visszafelé játszak minden résszel egy szar acsi miatt?

Meg hogy fejleszd maximumra Bayek-et...a maximumra vagyok már húzva. 😄

Egyedül a Hypodrom versenyek vannak vissza, amiket értem hogy miért nem adja meg....

darkSectorxxx
Azt írja ACO acsiknál: OLD FEL MIND A 3 MESTER SZINTET....de nálam mind3 van már 1x fejlesztve bameg.
Jó bugos ez a reward....<#banplz>

darkSectorxxx
Bassameg!

Most írt vissza UBI support visszakapom a Reward-omat a frissitéssel orvosolták állítólag!!!Yeah, remélem is. 😄

Van új arany ruha!...kéne 40 U pont, de mibe szerezzek? Ejjj. :S

Hétvégén végig is vittem The Hidden Ones kiegészítőt. Nem volt túl hosszú, de igazából minden megvolt benne ami az alapjátékot is oly színessé tette. Sőt bizonyos küldetések esetében még új dolgok is akadtak. Szerintem megéri azt a pénzt, amiért árulják (bár nekem Gold verzió van, így már kifizettem az árát), mindössze tényleg csak annyi a hátránya, hogy rövid.

Következő kiegészítőben már 10 újabb szintet lehet lépni és a térképen (Atlasz) is szerepel. Messze még a március sajnos.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.01.29. 10:38:04
MerlinW
Puzzle, játékélmény. Azt adják.

[merlinw.org]

Na, péntek óta sikerült befejeznem a fö szálat (pénteken még lvl34 voltam és volt hátra 9 terület az összes kis mütyürjével), elértem a 45-öt, van egy 105-ös kard az istenes hajcihöböl meg egy 103-as pajzs. A DLC-s sztorit már nagyon várom, de arra sajna csak szerdán lesz idöm.
Még hiányzik kb. 10-12 Ability pont meg 37 crystal gem a felszereléshez és akkor minden maxon lesz.
A papiruszokat érdemes megcsinálni? Adnak valami pluszt azon kívül, hogy emelik a végszázalékot a végigjátszásnál? Az nagyon nem zavar, ha 98 vagy 99% lesz, de ha nem adnak semmi fontos dolgot, akkor nem csinálom meg öket.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Savaran
Tök felesleges venni amúgy, annyit lehet összeszedni hogy még sok is lesz!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Hopp, tényleg, azt el is felejtettem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

A bazárosnál is lehet venni.
MerlinW
90%-ban római sátrakban vannak kis ékszerdobozokban. Nincs respawn, fix számban érhetőek el, úgy célszerű, minden bázist átkutatni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.28. 16:26:49

[merlinw.org]

Ezeket a kék gemeket honnan a legkönnyebb megszerezni? Crystal Gem vagy mifene, ami a craftinghoz kell? Már csak az kéne és fel tudnám fejleszteni az összes cuccot a max szintre, csak ez hiányzik, de nem találok sehol.