9
  • esztyopa
    #9
    Ne a netre kapcsolják !
    Hanem az,emberi életre ! /Az elsíbolt EU-s pénzekből,a felvett horror hitelekből,és a keményen behajtott adókból,büntetésekből !...amúgy...ezek a pénzek hová is lettek?/
  • Kara kán
    #8
    Elhanyagolható ügy, erre felesleges kormánybiztoskodni.
    Ma csak annak nincs internet-elérése, aki nem akar. Havi kb. 1000 Ft-ért van mobilinterneted (de flottáknál 500 ft-ért is), veszel egy olcsó okostelefont, és ott net.
    Aki eddig nem vette meg, annak hiába adnák akár ingyen is, mert nem fogja érdekelni.
    Lényegi kérdésekkel kellene tényleg foglalkozni, pl. azzal, hogy az ingatlanárak a kétszeresére nőttek 3 év alatt, a CSOK-ot lenyelték a spekulánsok, a közvetítők, a bankok, az építőcégek.
  • Archenemy
    #7
    Tök jó, hogy eddig az ment, hogy "jaj a kormány szarik az informatikára, meg nem akarja hogy netezzenek az emberek mert akkor kinyílik a szemük a valóságra és nem fogják bevenni a kormánypropagandát"

    Most meg ha van egy ilyen kezdeményezés, akkor az eddigi duma felejtve, B oldal feltesz: "jaj de szegénység van, mire mennek ezek a nettel, tök hülyeség, úgyse tudják mire használni, inkább másra kéne a pénz".

    Ecsém b+ hogy "nincs mit enni meg hol aludni", gondolom ezt is sárral írtad egy falevélre, csak valahogy itt jelent meg...
  • esztyopa
    #6
    De sürgősen!
    /Mielőtt éhen halnak/
    Amúgy meg teljesen értelmetlen ötlet.
    Mi a fenének tömnék a netről /kaja helyett/ az arcukba a lepra reklámokat,amikor úgy sem tudnak SEMMIT sem vásárolni !
  • barret
    #5
    Így majd tudnak száraz kenyeret rendelni netről ...
  • morguldae
    #4
    Talán inkább munka kéne meg lakhatás! Bameg enni nincs mit, meg hol aludni. Kényszermunka 50 ezerért vagy nincstelenség - meg esetleg a bűnözés, ennyi a lehetőséged! Vagy gyártsad a gyereket a putriba-ahelyett hogy munkát kapnál. A segélyt azt meg elveszik mindenkitől, de igazi munkát meg nem adnak helyette! Undorító az egész ami itt folyik! A net tök mindegy ezek után!
  • esztyopa
    #3
    Így Ők is vásárolhatnak majd onlájn...kaját...
  • Skylake
    #2
    Huhú, úgylátom az a frankó klassz cocaine, meg a többi pörgető kezd kiülni a rusnya pofájára. Ez is abba a halmazba tartozik, hogy azt sem hiszem el, amit kérdez. Illetve eszembe jut a műanyag lakat is róla, már úgy rárohadásilag.
  • TokraFan
    #1
    Digitális pojáca elvtárs...