6
Force of Nature túlélős játék
  • Wreck86
    #6
    Sziasztok,
    Kb 1 hete vettem meg a játékot.
    A kérdésem: a multi része elfogadható vagy nagyon béta még?
    Köszi,
    M.
  • kisiku
    #5
    Egyetértünk, egyébként én is megvettem eme alkotást, mert kb 6 ajró volt...annyiért lassan már egy korsó sört se ihatunk egy felessel :)
    Kicsit játszottam vele, ám nem nagyon van tutorial, illetve elég nehezen jön elő, meg a kamera is fix, erre sokan panaszkodnak.Amúgy biztos jópofa lesz.
    Ma a craftolós-építős-"túlélős" játékok korát éljük, van közte pár kiemelkedő, de a nagy része hulladék.
  • lammaer
    #4
    Sajnos már én is ejutottam ebbe a hangulatba... steamen pedig már le is tiltottam az EA játékok ajánlgatását, listázását, de jönnek ezek mindenütt.

    A legnagyobb gáz amikor már humblebundléban is EA van...
    Bár van ellenpélda is, az ARK c. játék is volt bundléban, mostmár nem ritka az 50%os akció rá, sőt márfizetős DLCt isadtak ki hozzá, de még mindig EA... igaz, továbbra is fejlesztik gőzerővel, de azért az EA bundle az sztem már elég necces...
  • DarkHorSe
    #3
    :DDD

    Hat igen, most a beta,early,kickstarter,greenlight korszakot eljuk, ahol a jatekok sosem keszulnek el, persze ingyenesek lesznek ha igen, csak addig is tamogassal mar :D
  • yossarianHUN
    #2
    Csak nem egy early access, kraftolós survivor játék, ami soha az életben nem kerül teljes verziós állapotba? Csak dobd a kupacba...
  • DevLupius
    #1
    Ez a A.Y.std indie fejlesztőcsapat nagyszerű kis túlélős, nyitott világú, diablo szerű játék, amiben lehet gyártani, termelni, állatokat befogni, harcolni, bányászni, építkezni, főzni stb...
    A játék még korai verziós (mint minden), egyenlőre még csak egyjátékos mód van benne, de a következő javításban már elérhető lesz a többjátékos mód is.

    A fejlesztők összeszedtek mindent ami csak szükség lehet egy jó kis túléléshez, ezeket összegyúrták és szerintem egy elég jó kis játék kerekedett belőle.

    A játékról:
    A tengerparton ébredünk (mint mindig), és nekiláthatunk gyűjtögetni majd az alap szerszámokat elkészíteni amik segítségével mind bonyolultabb eszközöket készíthetünk,
    Van benne rengeteg fogyasztható, termeszthető, átalakítható, bányászható, főzhető és hordható tárgy, mint ruházat és fegyverek, de még az időjárásra is oda kell figyelnünk ha nem akarunk valahol megfagyni.

    A játékban szinteket léphetünk, de nincs tapasztalati pont, ami őszintén szólva nem is hiányzik (nekem), helyette feladatok vannak, amiket teljesítve tudunk szintet lépni és tovább fejlődni. Ezek a küldetések nem könnyűek, van bennünk kihívás, nem teszi unalmassá a grindelés a játékot.

    A térkép nagy, a területek változatosak és célszerszámok segítségével minden elpusztítható, kitermelhető, így átjárható.

    Az erdők tele vannak állatokkal, némelyik befogható, még mások minket akarnak felfalni, vagy legyengíteni.

    Az AI átlagos, a goblinok és a többi teremtmény harcrendszere elfogadható, mennyiségükkel nincs gond.


    STEAM

    YOUTUBE

    WEBOLDAL





    Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2017.05.17. 14:31:36