38
  • T2k
    #38
    Legalább volt aki felnevelt veled ellentétben aki megrekedt egy 12 éves olvasni és szöveget értelmezni képtelen kretén szintjén.
  • tomboy013
    #37
    Fúú de ostoba vagy öcsém, szegény anyádék ilyet hülye felnevelése után mit élhetnek át... Bár gyanítom ott is agyhalottság van ha ilyen kölyköt raktak össze mint te.

    #36: Hatalmas +1
  • woy
    #36
    Tőled meg csak a varjú segge sötétebb.
  • T2k
    #35
    Te még sötétebb idióta vagy mint elsőre látszott. Egyetlenegy betűt sem írtam le semminek a védelmében sem de a lagdroid buziknál gyakori 40-es IQ-d nem bizonyult elegendőnek ennek a trivialitásnak a felfogásához. Ilyen mértékű agyhalottság esetén nem meglepő, ha a több mint 500 millió eszközön futó Win10-et nem kimutathatónak fogja fel az elmebeteg fejed.
    Igen, a foshalmaz lagdroidod - ami az egyetlen dolog amivel szexuális életet élsz - több foson fut mint windows. Sőt, a szarra szálló és azt zabáló légyből pedig még ennél is sokkal de sokkal több van! Tehát akkor a te idióta logikád szerint most jól megvédtem a szarhalmaz lagdroidot.
    Kisgyerek, húzzál vissza a kanális aljára ahonnan jöttél, dugd fel magadnak a szívszerelmes lagdroidodat, válassz ki és indíts el egy rezegtető app-ot a gazdag gaystore-ból és élvezd ki minden pillanatát annak, hogy mekkora kretén idióta vagy (már ha egyáltalán elindul az a trágya és nem dobja fel a szokásos "Nem válaszol az xyz alkalmazás, mit csináljak? 1. várjak, 2. szopjak, 3. Kezdjem elölről" üzenetet.
  • tomboy013
    #34
    Na vajon milyen termékről beszülünk meg mit védesz orrba szájba te idióta egy Windows-os cikk alatt? Intelligencia szinted a nullához redukál...Mesélj a tényekről kérlek: Például arról, mekkora a mobil Windows részesedése? Vagy Melyik oprendszer előzte be a Windows rendszert nem oly rég?
    Segítek: A részesedés már ki sem mutatható és több eszközön fut android mint Windows. Na ezek itt a tények. Legalább valami halovány fogalmad lenne a dolgokról, de amellé, hogy buta vagy még paraszt és bunkó is. Gratulálok anyádéknak, szépen összehoztak
  • T2k
    #33
    Ilyen baromságot csak a hozzád hasonló tipikus 4 elemis idióták hisznek.
  • woy
    #32
    Ha olyan jó lenne a windows mobile mint amilyen hülye vagy, akkor mindenkinél az lenne.
  • T2k
    #31
    Lehetetlen, téged ugyanis nem lehet letaszítani erről a trónról.
  • woy
    #30
    Szerintem te minden hülyeségi rekordot megakarsz dönteni.
  • T2k
    #29
    Nem akarlak elkeseríteni, de a bajok nem akkor jönnek ha frissíted a lagdroidot vagy ha vársz vele valamennyit, hanem akkor amikor megveszed és elkedze(né)d használni. Pontosan ez az a pont amikor a szopáshegyeket magadra döntöd.

    Mint nálatok, ugyanúgy az eredeti, hamisítatlan szarhalmaz kugli tervezésű bloatware-mentes Nexus 7-es döglött meg néhány hónapos használat után itt is. Olyanokat bír produkálni hogy percekig tart 2 fül közötti váltás a böngészőben, meg 5-10 másodperc mire bármilyen felhasználói interakcióra reagál és mindeközben gazdagon dobálja a "Nem válaszol az xyz folyamat" üzeneteket. Pontosan úgy mint nálatok ha felengeded az internetre akkor a szokásos tempó kb a huszadára csökken egyszer megmértem 27 percig (!!!) tartott mire magához tért a "a valós multitaszking"-ból amit a netelérés engedélyezése váltott ki ebből a fossal leöntött trágyából.
    A lagdroid tipikus példája a hülyéknek is megéri sőt csak azoknak esetének.
  • T2k
    #28
    Tényleg? És milyen érzelem köt és melyik cég termékeihez te idióta?

    Nálatok primitív véglényeknél a tényeknek sosincs jelentőségük ugye? Ez mondjuk másképp nem is lehet mivel a tények felfogásához lényegesen magasabb szint kell mint amit a primitív véglények képviselnek.
  • T2k
    #27
    Hadjáratnak nem nevezném néhány elmebeteg lagdroidos vérpisti hisztériáját akinek nyomorult életében az az egyetlen élvezet, hogy véreres szemekkel azt nézegesse kinek milyen kütyüje van és hogy ő nehogy véletlenül ne a legnagyobb birkanyájba tartozzon hiszen a 60-as IQ-juk az 1-2 milliárd légy nem tévedhet szabályt képes csak felfogni.

    A taskkiller-es disznóként történő szenvedés a jégen tökéletesen mutatja, hogy nem csak biztonsági de architektúrális szempontból is mekkora nagy gőzölgő szarhalmaz a lagdroid. Az egyszeri műkörmösnek és hasonló véglényeknek viszont "remek" választás, hiszen teljesíti azokat a követelményeket amik ennek a populációnak fontosak, azaz:

    1. A szomszéd műkörmösnek is ilyen van tehát akkor csak qrva jó lehet
    2. Igaz, hogy 3 hónap után használhatatlan foshalmaz lesz belőle, de hát ilyenek ezek a modern tyehnyikák, majd veszünk újat.
  • Andrevv
    #26
    Nagyobb frissítésekkel mindig várni szoktam néhány hónapot, már az Android-nál megtanultam, hogy ha azonnal frissítek, csak bajok lesznek vele. Így lett használhatatlan a Nexus 7-esem, inkább maradtam volna a gyári Androiddal, azzal semmi baj nem volt. Az lett ebből a tanulság, hogy ami jól megy, azt nem kell elrontani frissítésekkel, csak ha már kiforrott.
    Roamingot soha nem használtam, de ha tényleg azt csinálja, akkor az tényleg gáz. Az általad említett appokat nem ismerem/használom. Azt hiszem neked nem egy sima okostelefon kell, vagy túl sokat vársz egy egyszerű telefontól. Én főleg beszélgetni szoktam vele, plusz tudjon még néhány dolgot, de nem várom el, hogy leváltsa a PC-met, ahhoz van WOL és TeamViewer ha nagyon muszáj.

    "Mit használsz, hogy nem vetted észre az "apphiányt"?"
    Csak az alapokra van szuksegem, mint ebreszto, naptar, levelezo, bongeszo, skype, whatsapp, kamera, online tarhelyek (onedrive, dropbox), fitbit, zene lejatszo, terkep es navigacio, idojaras, word, excel és saját programok (app studio). Nagyjából ennyi.

    "Milyen telefonod volt? 10eFt-os kínai?"
    Nexus 7-esem van ami androidos. Ez volt az etalon Android eszköz, a Google csak tudja milyennek kell lennie egy androidos eszköznek. Telefonból csak a szüleimnek van, de sokat nyaggatnak vele, Samsung Galaxy Young meg ilyen mocskok amiket a szolgáltatók adnak.
    De amúgy a maximum amit kiadok telefonra, az 35eFt. Szinte 2 éve vettem a jelenlegi Lumia 640-et 33-ért, később egy ugyanilyent a feleségemnek fele annyiért. Androiddal tényleg csak egy szutyok kínait lehetett volna venni.
    Igazából itt az ár/érték ami számít. Ennyi erővel már fikázhatnánk a "butatelefonokat" is, hogy mennyire nem jók semmire, csak beszélni :)
    Lehet egy új kategóriát kellene definiálni, valahol a sima telefonok és a csúcs-szuper okostelefonok közé ami az átlag felhasználóknak bőven megfelel. Vagy várjunk, már van ilyen. Középkategória? :)
  • tisztaszo
    #25
    En mar tobb eve a win XP-t hasznalom. Kb. egy fel eve vettem egy CD is, hogy legyen. A mai napig nagyon megvagyok elegedve vele. Most a hetekben egy hosszadalmas adatszerzes utan befektetek egy XPS 6 generacios intel CPU-s laptobba, es a win 10 rol visszatelepittik nekem a win 7 professional ra.
    A 7 generacios intellel mar a win 7-sen nem mukodik, ami erre a celra volt tervezve, hogy ne lehessen hasznalni de osszehasonlitaskeppen a 6 vagy 7 generacios intel kozott nincs nagy, feltuno kulonbseg.
  • tomboy013
    #24
    Az intelligens hozzászólásodból kiindulva az androidosok az agyhalott idióták igazad van. Nyílván nem a te agyadat mosták ki, akit ilyen komoly érzelem köt egy cég termékéhez ami köztudottan szar is, az normális ember nem lehet. Nem azt mondom, hogy hülyék akik win-t használnak mert van akinek kielégíti az igényeit, meg nehéz dolog átszokni új rendszerre, de te aki ilyen indulatosan nekimész másoknak egy szaros oprendszer miatt, valóban egy primitív véglény vagy.
    Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2017.05.15. 10:35:49
  • mauser81
    #23
    "Én használom, én tudom mi a helyzet és milyen hibai vannak. A neten igazi hadjárat van a windows telefonok ellen, de érdekes módon nekem semmi bajom nincs vele."

    Hát mint winphone felhasználó ezt érdekesnek találom. Nagyjából minden frissítés elcsesz valamit, ami korábban működött. Gondolom nem találkoztál akkor azzal sem, hogy roaming alatt állandóan dobja a megosztást, stb. Teli a net ezzel, Ms máig nem javítja...

    "Funkciószegénynek nem mondanám, az alap programok nagyon jók, full office van benne, szinte minden megvan ami kell. Apphiányt se vettem észre, mindent megkaptam amire szükségem volt."

    Mit használsz, hogy nem vetted észre az "apphiányt"? A másik droidis telón olyan alap cuccok mennek csak mint a riasztó, a tether, a nas progijai, semmi extra és már ezek sincsenek win-re. Nem hogy tv, erősítő, stb. appjai... Meg gyakorlatilag semmi sincs rá, booking, abnb, uber, ha van fagy, stb.

    "Android alatt sokkal nehezebb volt, mert nagyon sok a mocsok és sokat fel kell telepíteni míg kapsz egy használhatót."

    ??? Mit csináltál. Feldobod az adott témában legnépszerűbb appot és kész. Office-t tudtad csak felsorolni, hogy azt használsz win-en, na ott pl. teljes ms csomagod van droidra, de pl. én otthoni környezet miatt simán a libre fork-ját használom rajta....

    "Androidon azért kellett nekem a task killer, mert amikor a wifit bekapcsoltam, halomra indultak el a programok háttérben és mindegyik azonnal nagy forgalmat generált, lassították a telót és percekig semmire se tudtam használni, azért inkább kinyírtam az egészet, kétszer egymás után mert csak indultak el."

    ??? Milyen telefonod volt? 10eFt-os kínai?

    "Ez az ami nagyon idegesít, és ez az ami nincs windows alatt. Ott akárhány appot telepíthetsz, a háttérben nem futhatnak 1 milliszekundum sem, csak ha engedélyezed."

    Hát elég szépen megfogalmaztad a valós multitaszking hiányát, mint előnyt.:D


    "Az androiddal ellentétben itt utólag megvonhatsz jogosultságokat, nem muszáj elfogadnod amit rád erőltetnek telepítéskor."

    Ez természetesen droid-on is megy, meg bármelyik mai rendszeren....
  • Andrevv
    #22
    Én használom, én tudom mi a helyzet és milyen hibai vannak. A neten igazi hadjárat van a windows telefonok ellen, de érdekes módon nekem semmi bajom nincs vele. Funkciószegénynek nem mondanám, az alap programok nagyon jók, full office van benne, szinte minden megvan ami kell. Apphiányt se vettem észre, mindent megkaptam amire szükségem volt. Android alatt sokkal nehezebb volt, mert nagyon sok a mocsok és sokat fel kell telepíteni míg kapsz egy használhatót.
    Androidon azért kellett nekem a task killer, mert amikor a wifit bekapcsoltam, halomra indultak el a programok háttérben és mindegyik azonnal nagy forgalmat generált, lassították a telót és percekig semmire se tudtam használni, azért inkább kinyírtam az egészet, kétszer egymás után mert csak indultak el. Ez az ami nagyon idegesít, és ez az ami nincs windows alatt. Ott akárhány appot telepíthetsz, a háttérben nem futhatnak 1 milliszekundum sem, csak ha engedélyezed. Az androiddal ellentétben itt utólag megvonhatsz jogosultságokat, nem muszáj elfogadnod amit rád erőltetnek telepítéskor.
  • woy
    #21
    Amúgy hány éves vagy 9,5?
  • T2k
    #20
    Ez aztán rohadt nagy érv volt, hogy "valahol érzed".
    Amúgy hány éves vagy, 9?

    "es most a huawei-t nyustolok"
    Fantasztikus, és a hüvelyed milyen operációs rendszert írt a ketyerére?
  • cateran
    #19
    " hanem a világ legnagyobb szarhalmaza, az agymosott idióták kedvence, a 0. pillatattól kezdve kémprogramnak tervezett lagdroid."

    Ugye azt azert valahol erzed, hogy ez mekkora ongol igy....hisz a Win 10, na az aztan nem...:D Amugy szvsz a jelenlegi mobil op. rendszerek mindegyike 1 kalap szar, (volt szerencsem lumia 520-ashoz, iphone 6-oshoz es most a huawei-t nyustolok...ar/ertek aranyban a szifon toronymagasan a legszarabb, az 520-as legalabb szuperolcso volt, bar total hasznalhatatlan, az android meg...sigh...valahol az 5-os verzio kornyeken kezdett zuhanorepulesbe es nem javult..BB-t csak messzirol lattam:D)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.05.15. 08:06:38
  • T2k
    #18
    Azt nem az alkalmazás dobja te szerencsétlen hanem a világ legnagyobb szarhalmaza, az agymosott idióták kedvence, a 0. pillatattól kezdve kémprogramnak tervezett lagdroid.
  • tomboy013
    #17
    "Nekem W10-es mobilom van. Mi bajod van vele? És most ne azzal gyere, hogy hányan használják vagy ilyesmi, konkrét dolgokra gondolok"

    https://mobilarena.hu/tema/windows_phone_felhasznalok_szakmai_topikja_off_til/friss.html
    Csemegézz, itt sok "elégedett" Win felhasználó van :D

    "..de inkább az mint az android a fagyásaival, a háttérben folyamatosan futó alkalmazásaival és a rengeteg megmagyarázhatatlan hibáival"

    Ide megy a dupla facepalm mert egy kevés.

    "Amikor azt mondom az androidos ismerőseimnek, hogy 3-4 napot is kitart egy töltéssel, pedig jóval kisebb akkum van"

    Hát ha nem lehet mire használni úgy nehezen is merül valóban.

    "nem kell task killer meg ilyesmi"

    Miért hol kell?

    "Android 7-et még nem láttam, de ha valaki azt mondja, hogy van olyan stabil és annyira jól optimalizált mint a W10, még adhatok neki egy esélyt."

    Hát igazából az android 7-et nehéz egy lapon említeni egy funkció és app szegény rendszernek nevezett bughalmazzal. A 4-es droid is mérföldekkel jobb a 10-es mobil Windows-tól. Ami volt előny az a 8.1-gyel a sírba szállt.

  • Andrevv
    #16
    Nekem W10-es mobilom van. Mi bajod van vele? És most ne azzal gyere, hogy hányan használják vagy ilyesmi, konkrét dolgokra gondolok.
    Igazából nem azért használok windows telefont mert annyira nagyon jó, vannak hibái, de inkább az mint az android a fagyásaival, a háttérben folyamatosan futó alkalmazásaival és a rengeteg megmagyarázhatatlan hibáival. Amikor azt mondom az androidos ismerőseimnek, hogy 3-4 napot is kitart egy töltéssel, pedig jóval kisebb akkum van, nem hiszik el, és azt sem, hogy soha nem kell újraindítsam (csak update után), nem kell task killer meg ilyesmi. Android 7-et még nem láttam, de ha valaki azt mondja, hogy van olyan stabil és annyira jól optimalizált mint a W10, még adhatok neki egy esélyt.
  • yamato41
    #15
    Én a héterek teljesítményére gondoltam...
  • mortep
    #14
    Esz fan. 2016 végére a target 1 milliárd eszköz volt, felét sikerült teljesíteni, ráadásul még héterek is gyengén teljesítenek az sgén... mi lesz feled vindovsztíz?? :*-(
  • cateran
    #13
    "Az 500 millió készülékbe nem csupán az asztali számítógépek és a táblagépek tartoztak bele, hanem az Xbox One konzolok, a Windows 10 Mobile rendszert futtató okostelefonok és a HoloLens-, illetve a Surface Hub termékek is."

    Ezt nehez uberelni, onmagaert beszel, hogy micsoda sikersztori....
  • yamato41
    #12
    Ennyi? Ez gyér.
  • who am I 7
    #11
    ja ez a szerencsétlen a winfónra gondol? azok nem haltak ki már? vagy még van mammereken,tattereken kívűl élőlény, aki használja?
  • tomboy013
    #10
    Nektek szerencsétek van, nincs alkalmazás ami hibaüzenetet dobjon.
  • who am I 7
    #9
    milyen nagy szerencse, hogy az m$ fan boyok nem annyira szellemileg sérültek, mint egy marék lepexar és betudják mutatni, hogy milyen villámgyors a kiskedvenc flatóvóda dizájnos kém10-es sz@rjuk 512mb-al, 5-10 progival megnyitva, háttérben egy 20 tabos chrome-al
  • who am I 7
    #8
    mindezt az egy éves erőszak-update kampányuk után, nyomik :D:D:D:D
  • woy
    #7
    Én épp messengeren telefononáltam amikor kijött a hír.
  • cylontoaster
    #6
    2 hónapos frisstést kell "most" feltenni.
  • Jagdgeschwader
    #5
    Win 7 4 life!
  • ostoros
    #4
    Aha, közben meg két napja megy a riogatás, hogy MOST frissítsen, mert a gépe veszélynek van kitéve. Kamu, de sokan elhiszik.
  • mortep
    #3
    M$ fanboyok, 3,2,1... rajt! Ja... lekéstem :(
  • T2k
    #2
    Egyelőre késik az epehányásuk mert pl. lagdroidon nem tudták még átverekedni magukat a

    "Nem válaszol az xyz alkalmazás, mit csináljak? 1. várjak, 2. szopjak, 3. Kezdjem elölről"

    hibaüzenet hegyeken.
  • yamato41
    #1
    Na, héterek, 3, 2, 1, rajt!