7
  • Macropus Rufus
    megnéztem. Látványos az tény. De komolyan: hogyan lehet 2x is ugyan azt a marhaságot elkövetni? Értem ez alatt:
    Prometheus: leszállnak, bemennek abba az űrhajóba és megállapítják, hogy a levegő összetétele azonos a földi levegővel. Sisak levéve. Vírusok és egyéb bacik? Senkit nem érdekel. Be is szopták
    Alien: leszállnak. Levegő összetétele azonos a földi levegővel. Vírusok és egyéb bacik? Senkit nem érdekel. Sisak levéve. Be is szopták.
    De komolyan, ennyire sötét a rendező?
    Mondjuk az is érdekes lesz, hogy miképpen fogják majd azt megmagyarázni, hogy 19 évvel az Alien elött az idegenek kb. pár óra alatt kifejlődnek a testben ua. az Alien filmben azért 1-2 nap kellett neki...
    Ja: és most sem kaptam magyarázatot arra, hogy hogyan is került az idegen vas az lv426-ra... Miért akarták az idegenek kiirtani az embert stb..
    Látványban nincs hiány, akár csak a Prometheusban. De a többi az eléggé elnagyolt akár csak a Prometheusban.
  • Zoliz
    Na megnéztem kamerásan és kellemesen csalódtam a film első fele, egyszerre eredeti, dinamikus és nosztalgikus. Nem is értem, hogyan képes a 80 éves Ridley Scott ilyen tempójú filmet rendezni, de érződik rajtam hogy ő alkotta az első Alien filemt a 70-es évek végén.
  • Zoliz
    Érdemes megnézni ezt a filmet moziban vagy elég a kamerás torrent fájl?

A Bolygó Neve Halál óta úgysem tudnak jobb Alien filmet késziteni, hiszen az Cameron ez meg csak Nyolcadik utas Ridley Scott alkotása, 1 középkategóriássá öregedett rendezőé, aki amúgyse hal éhen, mert a hülyék úgyis elmennek moziba és megveszim a drága jegyet.
  • Wittgen
    "kellőképpen jelen van benne a nosztalgia is"
    Ilyen címen adják el a régebbi részekből való ötletszerzéseket. Lásd SW:Ébredő Erő.

Azért a nosztalgiafaktornak azt eladni, hogy komplett jeleneteket ctrlC+ctrlV után más szereplőkkel előadják...majd meglátjuk.
  • zsozso29
    jaj már alig várom hogy lássam
  • NEXUS6
    Először még minden filmje jó volt, aztán minden második aztán, hamadik....aztán már jó régen csinált normális filmet.

Egy gondom van vele, hogy láthatólag kurvára nem érdeklik valójában az emberek.
  • Ender Wiggin #1
    Van még olyan naív ember, aki zseniálisat vár Scott-tól? Csinált féltucat jó filmet, de jó régen.