4
  • petrov144
    #4
    Hiába szép a telefon borítás, aki napi szinten nyúzza, jobb ha vesz egy jól védő tokot, és már oda is az elegancia. Pláne a minden oldalú lekerekítettség totál értelmetlen ebben az esetben
  • bdzsana
    #3
    Szerintem ki kéne fejleszteniük egy rejtett ötödik oldalt is, amit szintén meghajlítanak, mert ez így elég kevés. Hol az innováció?:)
  • wraithLord
    #2
    Az még plusz előnye a hajlított szélnek, hogy nem elég csak arra figyelni, hogy az egy lapos felületről ne tükröződjön vissza a környezet, hanem mindjárt van 1 lapos + 2 negyed hengerpalást is (+ lesz még kettő, ha az alja/teteje is olyan lesz).
  • wraithLord
    #1
    Szerintem nincs semmi gond a lapossal. Azonkívül, hogy már megszokott és unalmas, teljesen rendben van, és sokkal professzionálisabbnak hat, mint a lekerekített (hajlított) szélű.

    Majd, ha az egész telefon hajlítható lesz, abban sem az lesz a pláne, hogy CRT képcsövet tudunk belőle hajtogatni, hanem pl. hogy amikor nem kell, kicsire össze tudjuk tekerni.
    A normális megjelenítéshez vagy lapos felület kell, vagy a megjelenített tartalmat úgy kell manipulálni, hogy a megfigyelő szögéből ne látszódjon torznak.