5
  • Madve
    #5
    Majdnem 10 éve (n95 óta) navigálok telefonokkal, bár melegedés volt de soha semmi különösebb gondot nem okozott egyik telefonon sem, bár n8-at a végén már szinte csak arra használtam, a 3. év után bele is égett a kijelzőbe halványan a navigáció néhány eleme, de semmi komolyabb..
    Most a régi s4-em szolgál erre, egyenlőre bírja az is..
  • CairoJack
    #4
    Milyen érdekes, hogy eddig arra hivatkozva drágultak a memóriák, hogy a telefon piac felszívja az összes legyártott memóriát, erre kiderül, hogy keményen csökken az előállított telefonok száma, mint ahogy a tablet eladások is zuhannak, nem különbben, mint a notebook és/vagy PC eladások. Akár hogy nézem, nekem nem jön ki a túlkereslet, inkább egy kövér kartellezés.
  • Kara kán
    #3
    A felhasználó/fogyasztó a hibás, mi?
    Az az igazság, hogy rengeteg kijelző reped el, vagy törik össze, és szerintem a gyártók szándékosan nem csinálnak jobb telefonokat, hogy más kelljen venned. Nem beszélve a melegedésekről, arról, hogy a városban vezetés közben a telefon és vele a navigáció is a teló túlmelegedése miatt elszáll.
  • 74auriga
    #2
    Semmi baj az amoled kijelzőkkel. 3 évig használtam N8-as telefont, soha nem volt egy árva folt, színesedés vagy halványulás a kijelzőn. Normálisan kell bánni a telefonokkal és nem lesz baj velük. Sajnos, sokan úgy használják, mintha egy fadarab lenne a telefon, aztán meg sopánkodnak, hogy így a kjelző, meg úgy a kijelző.
  • tomboy013
    #1
    Ezaz, pirosodó OLED-et az iPhone-okba is amit az S8 is kapott!!! Aztán jöhet a hír, hogy feltalálták az Imoled kijelzőt :D