Legalább 60 millió dolláros gigabukta lesz a Ghost In The Shell-film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg senki nem lát a jövőbe, hogy bukta lesz-e az majd kiderül. De nem annyira valószínű szerintem. A többség amúgy is csak már torrenten néz filmeket... Át kéne már gondolni ezt a pénz dolgot! A pénz alapú világ jó ideje csak haldoklik. Alapjövedelmet mindenkinek, és akkor senkit sem érdekel majd, hogy mennyit fektettek bele valamibe és mennyi jött vissza belőle!... Jól él mindenki, hát nem tök mindegy?...
Csak úgy kiváncsiságból (nem kötözködés), de szerinted min kellett gondolkodni a filmen olyan sokat?
Múlthét szombaton néztem Plázában (mivel csak ott megy), ami túl van az 1 héten és több mint féltermes telítettségűnek tűnt az előadás. Ha jól emlékszem 12 soros volt a terem és a harmadikban is ültek. Igaz nem a legnagyobb teremben ment, de nem is olyan volt, mint ált. 1+ héttel az átlag filmek, hogy 2-5 nézőt látok a teremben összesen.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Nos, igen.
Azert kicsit tul is lett higitva. Igy utolag okoskodva - mivel bukta lett - meg lehetett volna celozni az anime szintjet.
Már biztos sokan írták, de bizony a filmek anyagi sikere az első hétvégén áll vagy bukik. Utána óriási mértékben visszaesik a bejövő pénz, tehát kvázi a bekerülési összeg nagy hányadát ekkor kell összeszedni. Ahol ez nem jön össze, ott mindig bukás van. A "hülye amcsik" megjegyzésed lehet, hogy áll, de majd kiderül, hogy a világ többi részén jobban értik-e...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Megint egy olyan film, ami túl magas az amcsi intelligencia szintnek. Mivel gondolkodni is kell benne, amit ott képtelenek. Ezért van a halálos iramból már 8 rész. Agyatlan fos kell a népnek, nem intelligens film.
A másik, hogy egy héttel a premier után kijelenteni, hogy bukta... el is higgyem mi?
A film pedig zseniális!
Utoljára szerkesztette: syn7h37ic, 2017.04.09. 23:31:42

yesname
Meg is érdemlik.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tikal
úgy se tanulnak belőle...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ma néztem meg másodjára...
pedig nem rossz film

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.