45
  • CairoJack
    Ez elég nagy pénzkiesést jelent vagy fog jelenteni az MS-nek. Csökkenő eladások, csökkenő reklámbevételek, stb.
    Most kezd majd fájni nekik, hogy a modil platformjukat olyan szinte basz... akarom mondani bénázták el, amire példa nincs a történelemben.

Az intel a másik fele, évekig sz*rt az ultramobil piacra, aztán mikor észbe kapott meg már képtelen volt felvenni a versenyt, közben az általa megvetett kategórián olyannyira felhizlalta magát a konkurencia, hogy lassan már a gyártestechnológiai előnyét is elveszíti a cég.

Amúgy igen, jobb ez a világ az Windows Phone és az Atom processzor nélkül. Talán 5-10 évvel ezelőtt, amikor megindultak ezek a folyamatok, akkor kellett volna fejleszteni, nem most sírni, hogy szép lassan elveszítik a vezető pozícióikat. Nem kellett volna sz*rt gyártani, meg hallgatni kellett volna az emberek véleményére, igényeire.
    Jaaaa, hogy az nem ment?? Hát sorry, akkor mifaxt kerestek még a pacon??

(Amúgy igen, szerintem is az asztali Windows a legjobb, legproduktívabb OS, csak a Windows 10, meg a WP lett borzalmasan sz*r. Szorítok az MS-nek és az Intelnek, hogy kitaláljon ebből a gödörből, ahova magukat navigálták, mert a világnak jobb termékekre van szüksége.)
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2017.04.06. 21:24:04
  • gforce9
    A térkép alapján: Kína, az olcsó telefonok hazája és Afrika, ahol alig van számítógép.

Én ilyen fokú telefonőrületnél, mint ami ma van, nem örülnék annyira, hogy még így sem sikerült a nyugati országokban felülkerekedni. Ergo: komoly szellemi munkára alkalmatlan az Android.
  • TSImike
    Wow... Látható hogy tartalomfogyasztásra marha jó. Nagyjából ennyi. Persze tudom hogy lehet a telefonon/tableten is bohóckodni, de az értelmes munkához, tartalomelőállításhoz azért még mindig kellenek a számítógépek. Persze azon sem feltétlenül Windows fut, de biztos hogy nem Android.
  • Lacee86
    Hát, itt gyakorlatilag almát hasonlítunk körtével, ne szépítsük. :)
  • bon
    Hasonlítsuk inkább az asztali oprendszereket össze, Windows asztali az Android mobil oprendszer.