Már harcol a kalózkópiák ellen a Netflix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kifizetnék havi 5 EUR-t egy olyan legális tartalom szolgáltatásért, ami a hazai vezető torrent site-ra hasonlít (na nem kinézetben, hanem tartalomkínálatban 😊).
Akkor mégegyszer leírom, hogy Netflixen nincs reklám, az előfizetéses tartalmaik torrentes letöltése zavarja őket.
Van mód otthoni digitális rögzítésre a reklámok kihagyásával (legális eszközzel, mint pl. a TiVo). Ez a tévés kalózkodás messze nem akkor károkozás, mint a mozis, nem értem a reakciójukat. Az "élő adás" közbeni reklámokat sem hiszem, hogy túl sok néző figyelné kezében a bankkártyájával. Akkor szokott mindenki kulaszünetet tartani meg kibontani egy sört...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Mi az a netflix? Én csak az nCore-t ismerem." Az emberek 90%-a ezt mondaná.
Netflixen nincsen reklám, ők előfizetéses rendszerben működnek. Nekem nincs előfizetésem - nem látom értelmét akkor, ha az USA-ban elérhető tartalmaik alig 11%-a látható Magyarországon, és ezek sincsenek magyarul - viszont már néztemNetflix által finanszírozott sorozatot kalózfeliratozással.
Egy valamit nem ertek. Ha felveszem az adott adast pl VHS-re (tudom mar nincs csak gondolatkiserlet) es megnezem atporgetve az esetleges hirdeteseket akkor az most mivel jobb nekik? Vagy FETCH tv modjara digitalisan felveszem es megnezem amikor akarom? Mi a kulonbseg? Vagy arra gondoltak, hogy rengeteg ember nem fizet elo inkabb letolti? En ezt ertenem is meg nem is mert sok esetben nem lehet ezeket a sorozatokat megvasarolni sem pl DVD-n. Akkor most mi van? Meg olyan orszagokban ahol az adott tartalom/szolgaltatas nem elerheto? Vagy csak a kubai peldat ismerve, hogyan terjesszek a szerencsetlenek, ha csak egy embernek van internete, ha szerencseje van, nem hogy Netflix????
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)