10
 • Zoliz
  #10
  Imitáljanak cukrosbácsit és akkor megnyerik a gyerekeket (is), hiszen ők lesznek legnagyobb kütyüpijacfogyasztók.
 • zola2000
  #9
  Illetve minden mindennel összefügg ma már, ha ázsiában működni fog hogy robot pincér viszi ki az ételt, nyugaton is terjedni fog mert olcsóbb lesz mint pincért fizetni, ha lesz japánban idős ápoló robot, magyarországon is sok idős él egyedül, hasznos lesz itt is stb erre gondoltam
 • zola2000
  #8
  Csak arra céloztam hogy nyugati szemmel nincs olyan más kultúra ami normálisnak mondanának (Arab? Indiai? Afrikakai? ) Ezekhez képest kelet-ázsa esetén olyan már csak abba kötnek bele sokan, hogy mi megy a tvbe-rádióba, mit esznek stb vagy hogy szükség van e ember formátumú robotokra.

  A következő fog történni: nyugaton nem ázsiában igen, de az internet miatt világszerte elérhető minden ami valahol megvalósul.
 • hgabi84
  #7
  Nem, egyáltalán nem a többség dönti el, hogy mi a normális. Részemről legalábbis mindig az a normális, amit ÉN annak látok. Az, hogy valamit a többség használ/vásárol, az mindössze egyszerű marketing - egyáltalán nem biztos, hogy az a normális! Itt van is rá egy példa.
 • zola2000
  #6
  https://youtu.be/3OgFZovYS9U

  Ez pl kína (tudod az az ország ami kb kétszer akkora mint usa+eu együtt, és mivel a többség dönti el mi a normális van egy rossz hírem : )

  De jó dolog ez hogy nem csak egy típusú kultúra fejlett, sok dolog van amit egyik nem tudott-akart megoldani, a másik megoldotta.
 • ZenMillitia
  #5
  na csajok vege az instagramos aranyeletnek. mostantol le se fognak titeket szarni a pasik,mert mindneki angelina jolieval fog virtualozni, vege a flegma, egoista, eleteteknek, maganyos elhizott disznok lesztek, antidepi tabit zabalva. wehehehee.
  Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2017.03.24. 18:39:15
 • pett3rson
  #4
  Ez így van, ennél már csak ez lenne még durvább, hogy kiküldöm az android verziómat, mert most nekem éppen más dolgom van vagy csak nem volt kedvem...érted...

  japánok amúgy is fura népek, sok mindent letettek az asztalra, aláírom, de hogy van valami defektjük az is tuti...
 • tom_pika
  #3
  "a gyermekek látják, hogy miben különböznek az emberek és a gépek"

  Na még jó... micsoda hülye megállapítás...ki akarja, hogy ne különbözzenek? Csak én nem?
 • Candi
  #2
  "már lassan ott tartunk, hogy üzenetet mondok fel egy robotnak aki kimegy a konyhába és elmondja a feleségemnek...."

  Nem lassan, hanem ezt az állapotot már vagy 10 éve elértük. A robot pedig az okosmobil. Kinn a téren ül egymás mellett a padon a csaj meg a srác, és egymásnak küldözgetik a szöveges üzeneteket Facebookon, így társalognak. Ez konkrétan az ami írtál, csak nem ember formájú a mobilkészülék.
 • pett3rson
  #1
  Erre miért van szükség? Miért akarják kiváltani az embert, az emberi viselkedést robotokkal? Tőlem lehet házi-robotot csinálni a gyereknek, mint játszótárs vagy takarító-segéd, mittomén, de miért kell emberformájúnak és emberinek kinéznie?

  Tiszta Asimov-probléma. szerény véleményem szerint bőven elegendő lenne olyan helyeken alkalmazni robotokat amiket ember erővel nehéz vagy éppenséggel veszélyes megoldani. A háztartásokba már így is elég sok kütyünk van, már lassan ott tartunk, hogy üzenetet mondok fel egy robotnak aki kimegy a konyhába és elmondja a feleségemnek....