7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Nekünk squadban volt kicsit hasonló. Mylta Power mellé szűkült a tengerpartra a kör és ott voltunk még mind a 4 en. Há gondoltuk hogy poénból kiúszunk a rohadt nagy sziklára ami teljesen a vízben volt és csak úszva lehetett elérni. Nagyon jó fedezék volt mert a part felől volt magasabb, gondoltuk elüldögélünk amíg a sok kretén kinyírja egymást a parton aztán a tetejéről visszaugrunk. Erre nem arra az egy darab kis sziklára szűkölt a kör ? :D Ott szakadtunk a röhögéstől, utolsó gyerek ott úszkált a szikla körül bujkálva de végül rávettük, hogy jöjjön fel és boxoljon velünk, természetesen a 2. emberünk leütötte :D
  • Nagydög
    Kib...tt RNG!

Jartam olyan hazikoban, ami osszesen negy helyisegbol allt, es ot AR hevert szanaszet benne. Es jartam olyan telepulesen is(oda erkeztem ernyovel), ami ot kisebb-nagyobb epuletbol allt es egyetlen lofegyver sem volt sehol.
  • yossarianHUN
    Hihetetlen, most egymás után két meccsem volt, hogy akárhová mentem, mindig pontosan rám került a red zone. Első meccsben egymás után háromszor, a végén már autót fogtam, de kifogyott a benzin, kiszállok, megint a red zone közepén vagyok. Következő meccs ugyanez, red zone rajtam, kifutok belőle, a következő megint rajtam. Ekkor bementem egy házba, és elbújtam egy szobába, bumm, dead by read zone. Hihetetlen.
  • Madi92
    Fog of war? :D
  • Zs0lt1
    Beszéltek valami fov sliderről, dehogy mikor lesz, nem tudni.
  • TDC Geronimo
    Itt van még egy vault anim :)
  • TDC Geronimo
    Lehet meg lesz is később, de az fps nézet nem valós fps nézet és kicsi a fov is így nekem felejtős.
  • Torzonborz
    Szerintem meg fps/tps játék,nem kizárólag az egyik vagy a másik. De ezen nem kell összeveszni. :P
    Amúgy meg custom match-nél mintha lehetne csak fps-t indítani, nem?
  • sata75
    arról nem is beszélve, hogy visszfelé is igaz:)
  • TDC Geronimo
    Sose fogják. Ez egy tps játék, ez az alapja
  • Nagydög
    Nem t'om... Ez a tps nezet sokat hozzatesz a jatekhoz, megha az emlitett esetben ketsegtelenul idegesito is.
  • Nagydög
    Plusz 30 kiloval meg tudok huzodzkodni egyet jobb napokon, de futni nem vagyok hajlando.
  • ntex
    Én azt várom már mikor likvidálják a TPS nézetet, mert kb tönkrevágja a játékot. Akadályok mögül simán vigyorogva végignéznek ahol futsz és fingod nincs róla épp hol néznek téged csak azt veszed észre hogy gyerek rád peekel mert tudja hol vagy és mire reagálhatnál már ki is lőttek a g*cibe...
  • HTS s3rg1nh00
    az attól függ melyik verseny,a simákon tényleg nincs de az extrém hurrican heat-eken cipelni kell egy 20-30 kilós zsákot végig :)
    /off
  • yossarianHUN
    Sqadban meg ezt is berakhatnák

• TDC Geronimo
    2 méter 30cmig elvileg minden
  • Zs0lt1
    De azoknál nincs 2 fegyó, gránátok egy rakás kötszer meg medik cucc meg palacsintasütő stb.. :D
  • yossarianHUN
    Abban nem kételkedtem, hogy fizikailag lehetséges, csak játékmechanikailag nem tudom, milyen hatása lesz :)
  • HTS s3rg1nh00
    spartan race-en van 8 láb=240 cm magas fal is amit át kell mászni,szóval simán lehet :D
  • yossarianHUN
    Ilyen embermagas feletti falakat is át lehet majd ugrani? Na ez megkavarja majd az állóvizet, városban a kertek alján megpihenve is gyakorlatilag minden irányból rád törhetnek majd.
  • TDC Geronimo
    Vaulting anim

Ezt nagyon várom már
  • Rocco27
    Szerintem ez is csak egy rohadt bug ami megzavarja a játékmenetet. Senkit nem látsz mikor zuhansz le (ha csapatban vagy más se), de mikor földet érsz hirtelen minden irányban földet ér valaki. Szánalmas. Konkrét eset, ami elég gyakori volt nálam korábban: leszállsz egy háztetőre ahova hirtelen másik 2 is és azon csodálkozol, eddig hol a francba voltak, mert miközben zuhantál és ernyőt bontottál pörgött a kamera körbe körbe, mint a ringlispíl. de senki nem volt előtte melletted, feletted, de még a környéken sem. Aztán Game Over.

A szerverek gondolom leégtek, felrobbantak és megolvadtak. Nincs ezen semmi csodálkozni való. Kevesebb embert sem tudtak megfelelően kiszolgálni a "potato" szervereken, most meg még többen vagyunk.
    Napok óta borzasztó lagg van mindenhol, játszhatatlan így a játék. Most is mentem egy kört NA-n. Mondom most hátha nincs lagg. Nagyon jó köröm volt, néhányszor persze éreztem laggot. A kis kör közelében a fűben kúszva kb. 10 méterre leparkolt egy szöcske, farolt egy nagyot és az orra felém fordult. Easy Kill. Farolás közben én felálltam és kis célzott sorozatokkal UMP9-el lőttem. Eközben ő megállt és kiszállt és tőlem jobbra futva menekült. Folyamatosan lőttem, lőttem és lőttem. Még a vére sem fröccsent. Mondom WTF. Erre az UAZomat mögé érve, bekaptam egy sörétest, majd mielőtt kijött volna mögüle még egyet. Tuti játék, lagg és Game Over. Újra.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.29. 00:22:57
  • Zozo0122 #472
    Fura, ilyen amúgy velem is volt már.
  • ntex
    Szerintem rohadtul van valami teleport hack ehhez a játékhoz vagy nem tudom... Tehát ilyen nem létezik egyszerűen, fizikai képtelenség. Ugrok Pochinki-be a szélén lévő lapos tetős ház tetjére, direkt körülnézek többször, oldalra, felettem, alattam, nem jött senki oda rajtam kívül, a város mellett lévő házakhoz ugrott valaki jóval arrébb tőlem. Kilootolom a házat, kb 1 perc se volt, futok le a 6-os házhoz már kettőnek nyitva az ajtaja, el akarok futni, kinéz a gyerek és pofánlő instant.
  • TDC Geronimo
    ja :(
  • HTS s3rg1nh00
    ja,már vagy 1,5 órája
  • Torzonborz
    Hmm na megdeglettek a szerverek vagy? Nem lehet konnektálni. :(
  • Szabi #467
    utolsó egy perc o.0
  • Nagydög
    Hmmm... Ez ma velem is megtortent. En mondjuk lattam, hogy rajtam kivul meg negyen erkeznek le egy abszolut noname helyre. Talaltam egy pisztolyt, es csendben meghuzodtam vele mikozben a gyerek trappol az ajto elott. Amikor epp beert a TPS kamera latoterebe, raugrottam, de sajnos azt voltam kenytelen megallapitani, hogy pont a fejemre iranyult a duplacsovu. Vagy ez a faszi volt a legmagabiztosabb kurafi a kornyeken, vagy szimpla cheater volt, de meg masodik lovesre se vesztegette az idot.

A masik meg ismet az univerzum melyen rejtozo sotet rosszindulat. Szivesen ugrok a loterre, altalaban jo loot van. Nagyjabol egyszerre erek le harom masik urgevel. En az also asztalokat valasztom. Nos, lehet, hogy ezek altalaban ugy neznek ki mint egy istenverte vegkiarusitas a fegyverboltban, de most osszesen egy doboz 5.56-os heverkel az egyiken. Felfutok, ott a jobarat, hatan SCAR, de nem nagyon kapkod, hogy lojon ram. Neked meg loszer nem jutott, pancser. - gondoltam, es tovabbfutottam. Ugy tiz lepesnyit sikerult futnom, mikor kiderult, hogy de, jutott neki.
  • yossarianHUN
    Meanwhile BF1-et 20 ezren játsszák jelenleg PC-n. Nemtom melyik játékról mond ez el többet.
  • Rocco27
    És ezzel együtt egyre nagyobb a lagg-party. EU-ról rohantunk át NA-re. Ajtónyitás, lootolás, jövés menés lehetetlen volt egész játékidő alatt. A semmibe ugrottam le, majd tanyákat kilootolva és egy-egy Mukiba botolva végére durván összeharácsoltam mindent, a végén a Georgetown melletti hegytetőn a snipereket és futókat is leszedve a lagg mellet sem volt szerencsém. Ráugrottam, levegőben akadtam egy nagyot és kiírta, hogy Game Over. Esélyem nem volt kiszedni.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 19:38:51
  • garybirdie
    2,72M
  • Metalmilitiakid
    Erre van egy magyarázat, amit én is sűrűn kihasználok. Ha valaki közel áll egy falhoz, ami 4 emberrel egy konténerben elég esélyes, akkor kilóg a fegyver a hátadon át a falon. És azt ők is simán észrevehették.
  • Rocco27
    Rendszeresen megtörténik, a láthatatlanok támadása story...
  • Szabi #460
    az előbb duo-ban egyedül maradva araszolgattam a fehér felé, erre elfutott mellettem egy srác, gondolkozás nélkül hátba lőttem... majd kiszedett a csapattársa... basszus, eszembe se jutott hátranézni, hogy van-e még valaki.. ehhh... :D

4.nek haltam így, m249 volt nálam 3-as sisakkal -.-"
  • bosco05 #459
  • ntex
    Szintén tegnapi sztori, squadban a konténeres telepre szűkült a kör plusz még a felette lévő nagy városra. Autóval begrasszáltunk a konténerek közé, leálltunk az egyik mellett majd bementünk közéjük és elbújtunk az egyik random nyitottba, senki meg se moccant, halljuk hogy oda trappolnak pont a mi konténerünkhöz, először berepül egy flashbang majd rögtön utána egy HE és már haltunk is mind a négyen... Előtte valamikor duoban volt egy olyan hogy Pochinki-ben alndoltunk egy másik duo-val, ők jóval arrébb szálltak le, lootoltam egy házat, haver vagy 3 házzal arrébb. Egyszer csak trappolás, srác benyit a házba, felfut az emeletre pont abba a szobába ahol én vagyok, pont oda néz ahol én vagyok és következő pillanatban már halott is voltam :D Kb szóhoz sem tudtam jutni.
  • Ferrari23
    Jaja pontosan, ma már 3x jártam így, ami eléggé el tudja venni az ember kedvét....
  • yossarianHUN
    Ez velem is előfordul mostanában, esés közben kocsányon lógó szemmel pörgetem a kamerát, hogy lássam, ha jön valaki. Közelben sincs senki, mondom jó, akkor lehet nyugiba lootolni, erre a második szobát túrom, mikor rám töri valaki az ajtót és pofán lő egy sörétessel.
  • Ferrari23
    Én újabban úgy járok, ami nem tudom bug e vagy mi, hogy leszállok egy kis helyre ahol pl van 3 ház, senki nem száll le oda, legalábbis én azt látom, körbenézve ALT-tal hogy sehol egy db ejtőernyő se, leérek az ajtó elé, bemegyek az első házba, és már hallom, hogy a másikba már futkározik valaki.... De minap Pochinkibe is úgy jártam, hogy mentem az autóra a garásznál alt-tal körbenézek 1 embert láttam aki oda ejtőernyőzik, leértem futnom kellett vagy 20 métert garázshoz, de ott már 6-7 ember futkározott.... Hát mi a **** :D