7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zs0lt1

• bosco05 #533
    Egyetértek. Itt az SG-n mindenki a játék hibáira feszül. Tényleg meg kéne próbálni élvezni, ha meg nem megy, akkor szerintem nincs értelme erőltetni. Az Early Access jelentését meg sokan sok helyen leírták már, nincs értelme újra. Mindenki azzal kezdi, hogy tudom, hogy ez EA játék de... Itt nincs de igazából. EA a játék, aztán vagy megoldódik ez, vagy nem. Tény, hogy picit rosszabb stádiumban van most a játszhatóság terén az egész, de fejlesztés közben ez teljesen normális. Nem csak tudni kell, hogy EA a játék, hanem el is kell fogadni azt olyannak amilyen. Én ma is jól szórakoztam vele, pedig lagparádé volt az egész és teljesen játszhatatlan volt, úgy ahogy van. Mi mégis jókat röhögtünk, sőt túszt is ejtettünk az egyik körben :D Szerintem innen közelítsetek ti is és sokkal jobb lesz. Ide is már alig nézek fel, mert 20 posztból 19 sírás csak arról mekkora szar, meg ki milyen kamut kapott, meg így lagol, úgy fos. Tök negatívan álltok az egészhez. A félkész házba se költözöl be szidni a kőművest, hogy úristen látszik a tégla, meg a villanyszerelőt, hogy lógnak a kábelek... Tudod, vagy reméled, hogy meg lesz csinálva, pláne, hogy látod a szakikat dolgozni az ügyön.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.05.31. 02:21:00
  • bosco05 #532
    LOL :D
    https://clips.twitch.tv/AggressiveBoringBoarJonCarnage
  • Rocco27
    Kliens lesz az nem szerver oldali és a legutóbbi frissítés óta van bent. A következő frissítési hírek kint van, több fontosabb bug is javítva lesz benne.
  • Metalmilitiakid
    Nemtom milyen server oldali update történt. Eddig nagyon nagyon ritkán 1x kifagytam. Most volt 2 crash-em kb 2 óra alatt. És nem csak nekem a squadban még 3-an elkezdtek fagyogatni...
  • Szabi #529
    ugyanmár
  • Madi92
    :D hát úgy nehéz.
    Ha a 10 éves vérpisták zavarnak, akkor megértem. De amúgy így a legkönnyebb új "haverokat" találni. Nálunk az átlagéletkor 32, szóval ha így van kedved, szívesen látunk.
  • TDC Geronimo
    Én talán ha 3-4 solo kört mentem ezzel a játékkal. Szerintem soloban ez dögunalom és az egész duora/squadra van designelve.
  • yossarianHUN
    Nem veszem én komolyan, semmi versenyszellem, ettől függetlenül frusztrál, ha húsz percnyi lootolás után nagy nehezen összeszedek egy rendes felszerelést, aztán még 10 percnyi caplatás, majd úgy halok meg egy lövéstől, mozgó autóban, hogy a közelemben se volt senki.

Csapatban meg tolnám szívesen, úgy valszleg tényleg kevésbé lenne frusztráló a játék, de a haverok közül senkinek nincs olyan gépe, hogy elfusson rajta a játék, idegenekkel pedig nem szeretek játszani, tudom, ez az én egyéni hülyeségem.
  • Metalmilitiakid
    Pontosan így haltam meg most. Full élet 3 sisak, 2 es kevo és random 4 hit valahonnan VSS el, de úgy hogy nem esett le rólam a sisak. Kicsit pislogtam :D
    Én jelenleg a VSS nél a scope al nem vagyok kibékülve, az valahogy nem begyere.
  • TDC Geronimo
    Túlságosan komolyan veszitek ezt a játékot :)

Ha ilyen random sebzések/hitregek miatt aggódnék már rég abbahagytam volna. Toljátok csapatban és próbáljátok élvezni. Annyi "jank" van a játékban, ami sose lesz teljesen javítva. Majd ha egyszer beszállnak AAA fejlesztők ebbe a battle royale stílusba, akkor talán lesz egy komolyabb játék, ami akár competitive játékra is alkalmas. Ebből sose lesz az.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.30. 16:56:35
  • yossarianHUN
    Most lőtt ki egyetlen fejlövéssel egy ürge az UAZ-omból AKM-mel. Háromnegyed HP-n voltam, kettes szintű sisakkal. Én most kicsit pihentetem a játékot.
  • ntex
    Nem tudom ki mondta itt korábban hogy a VSS gyenge, most 2-es kevlarban + 3-as sisakban 3/4 hp-ról (még fehérben volt) kb 1 másodperc alatt megöltek vele, 3 találattal. Bezzeg mikor én soroztam vele valakit akkor 5 golyóba sem halt bele...
  • Gerileveri
    Néha az sem, az AMW instant KO lvl3 sisakban is.
  • Gerileveri
    Igy van Duu :) A találat a leginkább random, a gigarandom lag miatt.
  • Madi92
    De ha pofán lőnek akkor egyből halsz nem? Az ellen csak a lvl3as sisak véd.
  • Torzonborz
    Szerintem nem a sebzés random hanem a találat. Egyszerűen nem minden lövés oda megy ahová célzol. :(
  • Nagydög
    Nem ismerem a reszleteket, mert a 4 utan kiszalltam, de nem aradt a foscunami minden csatornan, ahogy BF startnal szokott. Ebbol gondoltam, hogy vegre normalisan sikerult.
  • yossarianHUN
    Nem neked nem hiszek, csak azt furcsállom, hogy akkor én meg két golyóból megfeküdtem :) Elképesztően random a sebzésmodell ebben a játékban.
  • ntex
    Nem tudom az hogy lehetett, mint írtam nekem alkalmam adódott kipróbálni egy pár méterre lévő ellenfélen aki 3 fejlövés után volt hajlandó jobb létre szenderülni, a lövések alatt meg sem mozdult szóval szóba sem jöhetett az hogy mellé lőttem valamelyik golyót mert mind háromnál láttam a vér fröccsenését is. De majd akkor legközelebb videóra is veszem :)
  • yossarianHUN
    Hát a sima azért túlzás, a mai napig FPS dropokat és Direct X fagyásokat produkál az a játék a játékosbázis jelentős részénél, high-end gépeken is :) A töméntelen bugról nem is beszélve. Mondjuk inkább úgy, hogy simább, mint a BF4-é. Ami azért nem nagy dicsőség.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.30. 11:58:56
  • yossarianHUN
    3 lövés? He? Múltkor egy ürge M416-tal két fejlövéssel elintézett. Lvl 2-es sisak volt rajtam. Még gondoltam is, hogy megkérdezem, hogy ez normális-e, de aztán úgy voltam vele, hogy biztos csak én nem ismerem még eléggé a sebzéseket a játékban.
  • Nagydög
    Pedig ez a lenyege az early accesnek. Megveszed az igeretesnek tuno jatekot, ahogy eppen van, hogy a fejlesztoknek legyen penzuk a tovabbi fejlesztesre, ok meg tovabbi fejlesztik.

A legtobb multi jatek eles(!) indulasa is produkal ilyen szintu elb..szasokat, a Battlefield peldaul hires errol. Meg is lepodtem, milyen sima es jol szervezett volt a BF1 startja.
  • ntex
    Mert az életben is kibaszott erős? :D 4x vagy 8x scope-al simán jó snipernek is. Bár annyira nem mondanám erősnek a játékban ha 3 fejes kell level 2-es sisakra hogy megfeküdjön a tulajdonosa, amúgy a való életben a vasúti sínt is keresztül lehet vele lőni.
  • Prince23
    Az AKM miota funkcional Sniperként??? hihetetlenul buffolták, de kérdés minek???
  • ntex
    Engem a lagnál most jobban kiborított hogy hangtompítós AK-t buktam solo szövetkezés miatt... Esett az eső, megközelítettem egy házat amiben hallottam hogy lőttek, fent az emeleten volt a gyerek. Meghallott mert kinyitotta az emeleti ajtót majd kinézés nélkül visszacsukta, közben láttam hogy végig ott guggolt az ajtó mellett mert átlógott az AK-jának a csöve, közben meg jött fel a lépcsőn mögöttem egy másik faszkalap és lelőtt mire megfordultam. Direkt vártam kilépés előtt, nem lőtték egymást utána. Rohadjanak meg komolyan hogy mindenhol elbasszák az ember sikerélményét és elveszik az ilyenekkel a kedvét a további játéktól...
  • Zozo0122 #508
    Na, hát részemről a mocskos kurva anyjukat a fejlesztőknek. Ez minősíthetetlen. Mióta kinn az új patch, a játék játszhatatlan, egy röhejes netlagparádé. Hagyjuk már, oké, early access meg minden, de ez sok. Olyan lagok vannak, a játék szó szerint kiírja, hogy várjak. Nem itt van a hiba, többszörösen ellenőriztem, a netkapcsolatom betonstabil, a gépem bőven megvan hozzá, és MÉGIS. Az előbb végignéztem, ahogy diavetítésben agyonlőnek mint egy retkes kutyát, pedig én voltam jobb helyzetben, sima kill lett volna lag nélkül. Ha megtehetném, még refundolnám. (Az első hét minimális laggal jó volt) Így viszont egyelőre nem ajánlom tovább a játékot és minden ismerőst óva intek. Még.

Jaaaaa, igen. Az ejtőernyőzés. én mindig kémlelek minden irányba mint az őrült és próbálom megjegyezni a közelben leszállók helyzetét. A gép vonalától távolra szálltam le, még a közelben SEM lehetett senki, még fölfelé is kémleltem leszállásnál. Mondom sima loot, 3 ház és oké vagyok. Kurvára nem. Bementem a házba, kb. 20 mp-et töltöttem benn, be a következőben és hallom, hogy fenn futkosnak. Mondom ez nem létezhet. Ha előttem szállt volna le azt fentről látom, fölöttem és a közelemben nem volt senki, ha meg egyszerre szálltunk és véletlenül eltakarja valami, akkor sem lehet már fenn, hát láttam/hallottam volna már. Óvatosan felmegyek, a gyereknél már AK + Shoti + Sisak + Armor. Na mondom ha ez nem egy mocskos cheater, akkor semmi. Lépcsőről céloztam, pisztollyal kb. 10 lövés tisztán fejre, meg sem mozdult, lootolt. Láttam 6-7 fröccsenést biztos. Lazán szembefordult, headshot, pisztollyal, az AK-t vagy a Shotit le se szedte a hátáról. Gratulálok.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.05.30. 01:00:15
  • ntex
    Iszonyat jó squad partyn vagyok túl, a 4. random volt, úgy 30 főnél már egyedül voltam mert egy másik squad megszorongatott minket egy ház csoportnál, de UMP-vel levágtam mind a 4-et :D Utána még 3-at öltem, plusz kettő miattam halt meg mert a körbe szaladva megsoroztam kettőt SKS-el és megette őket a kék :) 4-en maradtak ellenem, esélyem se volt a nyílt terepen ellenük

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.29. 23:48:18
  • Prince23
    Regroup :)
  • TDC Geronimo
    Járműves alakulat

• Zs0lt1

• Rocco27
    Én is csak ezért "erőltetem". Ha nincs lagg nagyon jókat lehet játszani, én főleg csapatban imádom. Solo<Duo<Squad
  • TDC Geronimo
    Én már leszarom ha valakit nem fog a golyó. Totál random a hitreg is, sebzés is. Kár ezen idegeskedni.
  • yossarianHUN
    Igen, valahogy én is így vagyok vele :)
  • Nagydög
    Lehet, hogy ez lenne a jo megoldas, mert az ember agyfaszt kap tole, de ujra es ujra visszaesz a fene, mert ha jol mukodik, akkor k.... jo!
  • yossarianHUN
    Azért a hitreg valami katasztrófa még mindig. Épp az imént M16-tal három darab hármas sorozatot eresztettem egy ürgébe közvetlen közelről, amiből egy, azaz EGY lövés sebezte. Meg is fordult, és le is szedett simán. Ilyenkor gondolkodom el rajta, hogy leteszem a játékot, amíg nem csinálnak valamit a netkóddal.
  • Rocco27
    Tele volt a fegyver lőszerrel, akkor lehet csak elváltottam idő előtt. Erre jobban odafigyelek majd, hátha csak ez szívatott meg. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.29. 18:23:19
  • Nagydög
    Ha az elott elvaltasz egy fegyverrol, hogy a loves utan megvarnad az ujratoltes animaciot, mikor megint visszavaltasz, nem lesz csore toltve.
    Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2017.05.29. 18:10:59
  • Metalmilitiakid
    Igen a pumpást fel kell húzni, a pontos mechanikát én se értem, de üresről töltés után elsőre csak felhúzza. Amennyire észrevettem kb így van.
  • Rocco27
    Benneteket is szívat a játék állandóan a pumpás sörétessel? Tűzharc közben besurranok a szomszédos épületbe lootolni jobb fegyvert. Csóri nem talál, majd bejön ugyanabba az épületbe. Felfut, háttal áll nekem, én kihajolok/ugrok, hogy földre küldjem. Lövök vagyis lőnék, de a sörétesem nem engedelmeskedik. Verem a bal egér gombot, de csak nem akar lőni. megfordul és nyugdíjas tempóban szétlő. Többször jártam már így, olyan mintha "nem lenne" felhúzva.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.29. 17:49:50