7342
![PlayerunknownsBattlegrounds.png](http://www.gamersglobal.de/sites/gamersglobal.de/files/steckbrief/cover/12378/PlayerunknownsBattlegrounds.png)
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
A CoD és a BF is ég és föld :D -
Tudom mi a különbség az Arma és a Quake között, de a KOTK és PUBG ilyet nem látok.. kb COD vs BF -
Most már abban is kételkedek, hogy a KOTK-t ismered :D Ha nem tudod mitől ugribugri arcade shooter, akkor igazából tényleg nincs miről beszélgetni. Akkor igazából te nem ismered úgy ámblokk a játékvilágot és nem látsz különbséget egy Arma 3 és egy Quake 3 arena között, hisz mindkettőben lőni kell igazából és robbanás is van, szóval lényegében ugyanaz a kettő. -
Tényleg nem kötözködésből, de itt is az van előnyben, aki ott van, ahol a safe zone.. az várhatja a befelé jövőket..
Ugyan úgy 6km-ről lövik egymást ilyenkor.. akinek a jobb scope van az nyer.. célzás nem tűnik olyan nehéznek.. ha megvan az op scope, akkor a hülye is talál. Közelharc sem tűnik másnak.. akinek makkja van az nyeri.. összevissza rángatják a fegyvert és vagy beadja vagy nem.. (most nevettek, de tényleg nem egy külföldi streameben ezt láttam) Persze mondják hogy a lag miatt, de fene se tudja..
Ugribugrit nem tudom mire érted.. A fegyvermodolás az oké, de mint mondtam, ahogy én látom megvan a "Meta" hiába van 200 fegyver meg 1000 mod, ha 10 ami életképes... a többi fos.. Nem fikázni akarom a PUBG-t csak tudni, miért értékelik ennyire magasra.. mert ahogy én látom semmivel sem több, mint a king of the kill.. De megveszem és majd leírom, hogy mi volt az én tapasztalatom... mert az tény, hogy nézni meg csinálni nem ugyan az. Igazából, csak bíztam benne, hogy van itt valaki, aki játszott mindkettő játékkal és részletesen le tudja írni érvekkel, hogy miért jobb a PUBG.
-
Sokkal lassabb, taktikusabb, nincs ugribugri lövöldözés 6 km-re halál pontosan, a fegyvereket össze vissza tudod moddolni, sokkal jobban kell tudnod lőni, sokkal jobban ránt a fegyver, az egész tök más, a koncepció a játékmenet, minden. De ennek egy streamen is át kéne jönnie, nézd meg jobban azokat a streameket szerintem és ne magyarokat, mert azok 6 percig lootolnak egy 3 házas falut.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 01:25:46 -
sokkal másabb a mozgás, fegyverek, ballisztika. Sokkal reálisabb az egész irányítás, lassabb/taktikusabb a játékmenet. Majd, ha kipróbálod meglátod, hogy teljesen más a kettő. -
Nem haragszom, csak mondjátok el, miért másabb ? Tény PUBG-t még nem toltam, de streamekből tényleg nem jön le, hogy miben más.. persze itt nem gáz jön, hanem valami energia búra etc.. de most komolyan.. miért nem ugyan az.. fejtse már ki valaki ? Mert tényleg steamen olyan jó értékeléseket kap.. csak nem értem miért.. -
A KOTK mindenhez képest az :D -
PUBG sokkal szebb és tényleg teljesen más a 2 játék. KoTK az ilyen komolytalan ugrabugra ehhez képest -
Én meg nem láttam még ámbráscetet mégis van :D Látszik, hogy mivel nem toltad lövésed sincs a játékról. Ez inkább Arma 3 BR, mintsem jumpy jumpy arcade shooter. A két játék kb ég és föld. Nem bántásból, csak tényleg így van. -
Én nem látok olyan nagy különbséget a 2 játék között.. ahogy néztem streameket.. PUBG-ba is van 2 fegyver ami OP hozzá 2 scope és ennyi.. ugyan úgy van kocsi mindkét gamebe.. PUBG van időjárás.. grafika az tök ugyan az... PUBG-ba jobb a player invertory... De épp ezért nem értem miért ez a jó visszhang a játéknak.. ezért gondoltam megveszem, de ha szarul fut még várok vele.. 20 euróba nem halok bele... -
"Na most akinek megvan mindkét game.. " Az akkor se indítja el a KOTK-t, ha Battle Royale-t akar játszani ;) A KOTK egy aréna lövölde kb 3 féle fegyverrel. Hol van az az Arma 3 BR-hoz, meg a PUBG-hoz képest :D -
Tegnap felraktam újra a king of the kill-t (decemberbe volt fent legutóbb, akkor sokáig töltött meg fps is szar volt) Most 60 fps full grafon.. és már tölteni is gyorsan tölt.. Na most akinek megvan mindkét game.. mikor lesz a PUBG és ilyen szinten ? i5 2500k gtx 770 8gb ram.. bár már múltkor is írtam ide, de akkor hülyén tettem fel a kérdést :D
Előre is köszönöm! -
ntex #561 Nekem amúgy patch óta sokkal jobb a játék, legalábbis nincsenek olyan lagok mint előtte, sokszor tényleg kb a játszhatatlanság szélén volt a lag miatt. Lehet jó szervereket kaptunk vagy passz. Volt érdekes halálunk most is duo-ban, bár haver faszsága miatt haltunk meg mert én nem akartam átfutni a hídon mert tudtam hogy ott bajba kerülhetünk de haver nem akart úszni, mondom jó. Félúton jártam a hídon, haver lemaradva kicsit fut utánam, egyszer csak jön egy buggy váratlanul, elkezdjük lőni, havert kapásból elütik, bepörgött a kocsi az ütközéstől és ezalatt engem ki headshotolt a pali aki fent ült AK-val miközben még pörgött az autó. 1-es sisakban instant haltam :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.02. 00:58:40 -
Nem tudom hogy csináljátok, hogy itt az SG-n a többségnek mindig pont ellentéte van annak, ami valójában történik a játékkal :D Nem baszogatásból, meg el is hiszem, hogy így van csak egyszerűen nem értem :D A hülye indítási paramétereket remélem kiszedte mindenki, mert a három héttel ezelőtti patchnél már bekavart... -
Zozo0122 #559 Szerintem most pusztulatszar a game. Fura, de nekem 1 héttel ezelőtt, a patch előtt volt full stabil, most élvezhetetlen. Épp ez a gond, hogy rosszabb lett, nem javult a patchtől. -
Nálunk is voltak kisebb lagok, de nagy egy sem, pedig jelenleg 57. vagyok EU squadban 3-5-10 killekkel/kör. Szerintem amióta kijött a játék, most játszható a legjobban :) Duo 1 játék 1 win. Aki nem hiszi (mert itt mindig van ilyen): https://pubg.me/player/boscolovesyou?season=2017-pre2®ion=eu
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 00:04:19 -
így van, vagy ha esetleg az sem, akkor tedd el a fegyvert és vedd elő újra, az 100%-osan orvosolja -
váltsál fegyvert ide-oda és utána engedi -
ratgab #555 A másik meg, hogy nálam is ugyanezek a laggok vannak amiket leírtatok lentebb.
Volt még egy érdekes halálom. Srác kijön kétlövéses shotiból mellény nélkül 1 lövésből leszedett....Ok semmi különös, kör eleje volt semmi védő cuccom nem volt
Másik körben ugyanez úgy zajlott hogy én az ugyanúgy mellény nélküli gyerekbe 2 lövést lőttem ugyanilyen shotgunból és jött tovább..aztán a 3. lövéssel tudtam leteríteni...Ezt megint mire véljem? -
Rocco27 #554 Frissítés előtt többször volt nekem is, hogy csata után egyik gyógyító cucc sem reagált a használatra többé, nem tudtam HP-t növelni kör végéig. Elég kínos egy bug.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.01. 23:58:10 -
ntex #553 Sokadszorra fordul elő velem az is hogy nem bírok semmilyen rohadt heal itemet használni a karakterrel random, most is megdöglöttem miatta. Se inventoryban klikk nem működik se hotkey-el. Valami miatt beragad, de nem jöttem még rá hogy mi okozza. De kurva jó a játék amúgy.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.01. 23:54:00 -
yossarianHUN #552 #523
Nekem is ugyanez volt. -
ratgab #551 Az normális, hogy 70-75 %-nyi hp-val és 2-es sisakkal felszerelkezve egyetlen lövéssel szednek ki AKM-el...Azért 1 lövést nem kellett volna a sisaknak felfogni? Természetesen fejlövésről beszélek.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.01. 23:41:00 -
Nekem is volt nemrég AK-val, hogy tök közelről osztottam az embert, és mintha el sem találtam volna ... -
Rocco27 #549 Jaa, hogy ma volt a frissítés? Észre sem vettem... -
ja új patch óta beáll a játék a repülőn is az elején :/ -
Rocco27 #547 Meg is van köszi.
Az EU szerverek Squadban, kb. 22:00-23:00 játszhatatlan volt. Folyamatosan dobált mindenkit össze vissza, befagyott a játék 10-20 másodpercekre, loot, ajtónyitás bűvészmutatvánnyá fajult. Persze a legvégére volt a legrosszabb mikor már 1 AK tárból (rövid sorozatok fejre közelről 2 emberre is) sem kapott egy találatot sem. Ezen kívűl akciódús játékaink voltak. -
Felvettelek steamen -
Rocco27 #545 Ha valakinek volna kedve jönni Squadba 4. embert keresünk. A korábbi társak közül mind elfoglalt most. Nem tizenévesek vagyunk. A Steam felhasználó nevem rocco027.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.01. 20:59:38 -
Zozo0122 #544 Mikor jön a patch ami megszünteti a netlagot, vagy legalább a patch előtti állapotra visszaállítja? -
Vigyázz én pont egy ilyenért kaptam bannt....
és nem értem az okát még mindig :D) -
Rub3n #542 Aki még nem tette volna meg, csatlakozzon bátran a magyar közösséghez:
Playerunknown's Battlegrounds Hungary -
Azért mondtam hogy szerver oldali mert amióta kijött a frissítés kb 1x fagytam ki, illetve a squaból is alig alig és tegnap meg mindenki fagyott folyamat. Kicsit azért ez késett kliens oldali frissítés lenne :D -
-
Madi92 #539 Madi92 a steam-em. Majd végy fel! : )
Itt egy ts ip btw. Password nincs, de engedély kell szobák használatához. Akár lehet egy gyűjtőhely is a játszani akaróknak.
ruby.voic.in:8770 -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.31. 13:28:22 -
sata75 #537 Nekem ilyenkor mindig azt mondják, hogy kapcsoljam le a kecskeporesz letöltést:(
Pedig az csak hajnalban aktív.... -
ntex #536 Próbálom élvezni hidd el, de most is olyan dolgok történtek hogy aztak*rva. Duo-ban mentünk motorral, majd elestünk egy domboldalon. Elindultunk a közeli házakhoz gyalog, miután healeltünk, olyan 100 métert futottunk nyílt terepen. Haver kérdezi nem jössz? Mondom itt futok mögötted. Azt mondja nálam ott állsz még mindig a dombon. Hát mondom az fasza. Beértünk a házhoz, ő nem látott engem. Ajtót nem tudtam nyitni, felvenni sem itemet. Egyszer csak visszateleportált a domboldalra a játék, és futhattam újra a nyílt terepen. Utána bekempeltünk a házba, 2 Duo team megtámadott minket egymás után, az elsőt levágtam egyedül amíg haver bújkált az egyik helyiségben, majd a következőnél a gyerek mielőtt belőtt az ajtón beálltam fal mögé de mégis meghaltam mert a játék szerint ott voltam az ajtóban továbbra is. Hát GG. És ne kapjon agyfaszt az ember, akármennyire próbálja "élvezni" a játékot :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.31. 12:18:41 -
sata75 #535 Lehet én is csatlakoznék. Szívesen növelném az átlagéletkort néha ha van hely:)
Utoljára szerkesztette: sata75, 2017.05.31. 06:25:08