7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás


  • Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?


    - Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.


  • Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?


    Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"



  • Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?


    Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK


  • kamionosjoe
    #7342
    Winner, winner, chicken dinner! Most már FPP szólóban is nyertem egyet! Mindössze 326 próbálkozás és két szezon kellett hozzá.
  • kamionosjoe
    #7341
    Mozolevet feljelentik a streamerek kiket kinyír! :D

  • kamionosjoe
    #7340
  • kamionosjoe
    #7339
    28. Szezon elkezdődött!
  • kamionosjoe
    #7338
    Ezt nagyon benéztem! Nem is volt annyira halott az a halott! xD
    Erről muszáj volt egy videót csinálni.

  • kamionosjoe
    #7337
    https://www.youtube.com/shorts/MRDJ6hvY0UM
  • kamionosjoe
    #7336
    Én még csak 500 órát toltam bele 1 év alatt, általában a 4 perces és az 1 órás ládát játszom ki, hétvégén van több időm, akkor összejön a 2 órás is. Egyébként nemrég találtam meg azt az oldalt ahol a skineket venni lehet, meg eladni, elég jól el volt dugva.
  • kamionosjoe
    #7335
    Én inkább a TPP-t preferálom szólóban, de kinek a pap, kinek a paplan tudod. :D
    Szerencserére ez egy ilyen szempontból elég jó univerzális játék, hogy több mód is van benne játszani, mindenki meg tudja találni a neki megfelelőt.
  • Normen76
    #7334
    MI csak FPP-t játszunk kizárólag. Sokkal élvezetesebb és valósághűbb élmény. A fedezék mögötti mozgásnak is több értelme van, mivel nem látnak be a fa, fal, kő mögé az ellenfelek, mint ahogy valóban lennie kell egy ilyen funkciónak :). Sokkal taktikusabb a játék. Még a játék kezdetekor (EA-ban) kezdtem el, beletoltam akkor 1200 órát de balga módon, társaim nyomására TPP-ben toltuk. Most hogy sok év után újra kezdtem/tük, csak FPP módban megyünk. Egyrészt újra kellett tanulni a figyelést, mozgást stb. másrészt egy hét alatt többet fejlődtem a játékban mint régen 1000 óra alatt (akkor kb. semmit nem fejlődtem) és összehasonlíthatatlanul jobb a játékélmény, izgalmasabb a játék. Viszont Solot nem nagyon játszom, szerencsére mindig van kivel duózni, vagy szakaszozni, ai szintén sokkal jobb játékélményt ad, mint egyedül menni.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2024.01.17. 06:48:46
  • kamionosjoe
    #7333
    Elkezdtem egy hete FPP szólóban játszani, kíváncsi vagyok hogy itt is tudok-e csirkevacsorát csinálni. Nagyon szokatlan így játszani, hogy tulajdonképpen nem látok ki a tárgyak mögül. Eddig egy 2. és 3. hely is már volt szóval remélem hamar összejön.
  • kamionosjoe
    #7332
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

    Én ezzel a Rondó győzelemmel ünnepelek most, elárulom nem én voltam ilyen jó, csak szerencsém jó gémbe kerültem, de azért így is jó kis karácsonyi ajándék! Szerintem nyugodtan mehet most mindenki játszani aki egy kis sikerélményre vágyok, rengetek béna játékos van most, egymás után lehet őket lelövöldözni. ;-)
  • kamionosjoe
    #7331
    27. szezon! Úgy érzem elég jól javult a játékom azt tudom mondani így 100 játszma után.
  • kamionosjoe
    #7330
    Húúha gyerekek, hát ez most megizzasztott. A feladat megölni két ellenséges AR vagy SMG fegyverrel, azt hittem már sose fog összejönni, 14 meccsbe kellett belépjek, hogy sikerüljön. Erre most ráment az egész délutánom. :D
  • kamionosjoe
    #7329
    Köszi! :)
  • Normen76
    #7328
    Szép munka :)
  • kamionosjoe
    #7327
    És meglett az első szóló csirkevacsorám is, igaz a kisebb 64 fős pályán. Több, mint 1 év és 835 játék, de végre sikerült.
  • kamionosjoe
    #7326
    Egész ügyes voltam.
  • kamionosjoe
    #7325
    Elindult a 27. Szezon és van egy új kínai pálya is hozzá!
  • kamionosjoe
    #7324
    Én oroszokat szoktam néha nézni, azok elég jól tudnak. Youtubon és twitchen ezekre vagyok feliratkozva: Mozolev, Ded100kg, Vynga_twitch, Hibako.

    Tegnap volt egy elég jó köröm 2. lettem és 4 ellenséget is kinyírtam, eddigi rekord.
  • Normen76
    #7323
    Hát ha nem sok csalást/csalót látsz akkor nagyon szerencsés vagy :) Csak ebben a hat napban (2023/11/20~2023/11/26) több mint 123 000 Account bannt osztottak ki és ez csak az aki lebukott. DE tényleg nem is érdemes vele foglalkozni, úgysem fog megszűnni a dolog és nem tehetünk semmit. Délután jobb a helyzet kicsit 14:00 -tól. Kínában kb, + 7 órával járnak előttünk és a megélhetési csalók onnantól lassan elmennek szunyálni :). Innentől kerülnek be a botok is nagyobb számban a játékba, ami azért azért jó, minél több a bot, annál kevesebb csaló fér a pályára :D

    Egyébként lassan véget ér a PGC 2023. Érdemes nézni a mérkőzéseket. Rengeteget lehet tanulni és az is látszik, hogy a világ legjobb játékosai sem istenek, nem lőnek ki 300 méterről fejesekkel, vagy full gázon az autóból stb... Kar98-at fel sem veszik, 90%-ban M416/AUG + Mini, vagy Mk12 van náluk. Durva milyen jól játszanak, nagyon élvezetesek a meccsek.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.29. 16:57:50
  • kamionosjoe
    #7322
    Replay-t nem lehet valahogy megosztani?
  • kamionosjoe
    #7321
    Nekem a Q-E is nagyon macerás ezért találtam ki ezt a módszert, de még tesztelés alatt van, ha nem lesz jó akkor marad a billentyűs. Úgy látszik célpontnak meg guberátornak jó vagyok, azért néha összejönnek jó kis csaták. Mondjuk ezen a hétvégén kifejezetten rosszul szerepeltem eddig egyéniben, 8 csatát játszottam abból összesen egy ellenséget tudtam lelőni, azt is úgy hátulról jó messziről, hogy valaki más már szét lőtte és csak kis élete maradt, többi 7 csatában jó ha sebezni tudtam, de legtöbbször kilőttek a sniperek még az elején.
    Amúgy én szerencsére nem tapasztalatam sok csalást, meg szoktam figyelni az ellenfelet miután meghaltam, hogy hogyan játszanak és úgy látom azért a legtöbb tisztességesen játszik. 1 év alatt kettővel találkoztam akik láthatóan nagyon gusztustalanul csaltak, mindkettő kisebb 40 körüli szinten volt a nevük ilyen véletlenszerű betűk és számokból állt. Az elsőt még korábban nem jelentettem fel, ezzel a másodikkal nemrég futottam össze és meg is tettem a bejelentést, kíváncsi leszek hogy lesz-e valamilyen visszajelzés, hogy kitiltották vagy kap-e valami büntetést.
  • Spészgószt
    #7320
    ha elfogasz egy jó tanácsot, egérre nem teszel kihajolást !!! két gombot kell egyszerre nyomnod tök más irányba úgy hogy még céloznod is kéne...alap bukó helyzet és komplikáltabb lasabb megoldás mint a q-e !!! Nekem tizen x gomb van az egéren de kihajolás nincs ;) sokkal jobban jársz, ha pl inventorit, mapot tárazást, futás, voice ilyenekt pakolsz az egérre billentyűvel meg csak mozogni kell! harc közben úgyse nézegetsz ilyneket csak lősz célzol, billentyűvel meg mozogsz ...utána meg guberálni egyszerűbb egérrel...ha jól olvastam te amugy is guberátor szimulátorként használod nem harcolsz sokat :D
  • Normen76
    #7319
    :D. Elég jó stat :) TPP-ben alapból könnyebb a játék, squadban tényleg kicsit mintha könnyebb lenne, persze bot is több van. de így is remek értékek. Big GRAT. Ilyen jó statom nekem sosem volt és sosem lesz. Nincs okod panaszra :)
    Amikor megjelent kb. akkor vettük meg. Akkor 30 Euró volt (2017-18). Olyan áron mentek a skinek akkoriban, hogy nagyjából 150 Euro kijött belőle az első évben :) Mivel minket, engem nem nagyon érdekelt az öltözködés, mindent eladtam szinte amit nyitottunk. Elég sok játékot vettem belőle anno :). Volt hogy figyeltük hogy alakul az árfolyam, megvettünk egyik héten police feliratú 2-es mellény skineket 0,4 Euróért, egy héttel később eladtunk 4-ért :) Sosem vboltam az a nagy üzérkdő, de ebben a játékban az első 1-2 évbe nem lehetett kihagyni ezt. Én nem tudom miért, de megvettek minden szart a játékosok és nem kis pénzekért. Rust volt még ilyen. Azt is évekkel ezelőtt abbahagytuk, és a minap eszembe jutott, piacra dobtam a skinjeim úgysem játszok már vele sosem. Még visszajött belőle 6 euró, hogy évek óta nem játszom úgy is.
  • kamionosjoe
    #7318
    Csapatban azért nekem is jobban megy, én a 4 fősbe szoktam. Durva, hogy mennyivel gyengébbek az ellenfelek, mint egyéniben.
    Közben upgradeltem a játékot, azt a 13 Eurót szerintem megéri és csak egyszeri befizetős, nem havonta.

    Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2023.11.24. 11:57:59
  • Normen76
    #7317
    Ez könnyen lehet. Ha játszom a barátnőmmel az esetek 90%-ban előbb hallja meg ha jön valami, valaki. Még akkor is ha felőlem érkezik, hozzám van közelebb. Mindig mondja, ez jön, az jön, jármű erre, arra... nem hallok semmit belőle. Sokszor azt sem ha kiugrik valaki az ablakon és odafut mellém. Egy Logitech G432 fülesem van saját hangkártyával (USB-s). Nem azt mondom h a legjobb, de nem is az 5000 Ft.-os kategória. Barátnőmnek G430-van, de mindent jobban hall. Persze az is lehet hogy én vagyok süket, közel az ötvenhez már :D.
  • Gibor
    #7316
    Hangokkal szerintem nálad lesz valami. Nekem tökéletes, gyakorlatilag totál pontosan betudom lőni a hangok forrását.
  • Normen76
    #7315
    Engem a léptek borítanak ki a legjobban. Egyszerűen nem tudom, fent, lent, magasabban vagy alacsonyabban van az ellen mint én. Sokszor az emeleten, vagy a ház tetején hangosabban hallatszik az ellen, mint mellettem a földszinten. HAngokkal nagyon nem vagyok kibékülve. Legrosszabb, hogy hangosan kell hallgatni a játékot a lépések miatt, de ha lövések vannak a fejem szétreped olyan hangos :) Rendesen elfárad a játékban az ember a nagy hang matt, de azért jó szórakozás még mindig :)

  • kamionosjoe
    #7314
    Ami még sokat javított a játékomon, hogy vettem a nyár végén egy térhatású fejhallgatót és így már nagyjából tudom merről jön az ellenség, aki a közelemben van. Korábban a hangszóróban hallottam az ellenséget, de fogalmam sem volt, merre van, addig forgolódtam míg egyszer csak lelőttek.
    De még mindig tanulok új dolgokat, szóval bízok benne, hogy még fogok fejlődni. Én ilyen lövőldözős játékokkal ezelőtt kb. 15 évvel játszottam a Counter Strike-os időszakban, azóta nem kötött le ilyesmi fajta játék.
  • kamionosjoe
    #7313
    Amúgy én nagyon szeretem még így is, hogy legtöbbször csak célpontnak vagyok jó és igazából ez a 0,3-mas kdr is már javulás nálam, mert fél éve még csak 0,2 volt. :D Sokszor szerintem az a baj, hogy az 1vs1 csatákat elbénázom, ezen kéne még sokat javítanom. Néha szoktam csapatjátékot is, ott sokkal jobbak a pontszámaim, néha a csirkevacsora is összejön, tegnap egy 3 fős csapatot nyírtam ki egyedül.
  • Normen76
    #7312
    Nagyon rég egész sokat játszottam még a 3. seasonban. Azután kihagytunk pár évet. Mostanában kezdtük megint pár hete. Úgy adódott hogy végre van rendes gép(ek) az asztalon amivel fut is a játék rendesen. Igaz 80%-ban hardverapros használt cuccokból. 90%ban duót játszunk (barátnőmmel), a többiben egyedül megyek szakaszban :). Nem tudom próbáltad-e FPP módban. Mi csak abban játszunk. Szerintem sokkal játszhatóbb a játék mint külső nézetben. Nehéz játék amúgy, nagyon sok a jó játékos de még több a csíter sajnos. Délután és este felé játszhatóbb mint napközben. Közepesen rossz játékosok vagyunk (1,1-1,2 kdr) de valahogy mindig sikerül néhány iszonyú izgalmasat menni és esnek azért csirke vacsorák is. Újabban megint népszerűbb a játék. Jó kitartó vagy :) ha 0,3 kdr-el is leköt a játék. Amúgy ez tipikusan az a játék ami szarul megy és szarul szarabbul és egyszer történik valami, átáll az ember és látványosan gyorsul, javul a játéka, pontosabbak a lövései stb. Menni fog az :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.19. 14:55:56
  • kamionosjoe
    #7311
    155 kör alatt 41 ellenséget tudtam kinyírni :O
  • kamionosjoe
    #7310
    Ó, hát persze még ezt gyakorolni kell. :) Nemrég vettem egy új egeret is amin vannak oldalt gombok, hogy egyszerűbben tudjak kihajolni a fa mögül és úgy lőni, mert eddig a Q,E billentyűvel elég macerás volt.
    Én egyébként egy elég béna játékos vagyok, már egy éve játszom ezzel a játékkal, de örülök ha egyáltalán 1-2 játékos meg tudok ölni egy kör alatt.
  • Normen76
    #7309
    kamionosjoe :
    Sokan úgy használják ezt, hogy a beállításokban átírják másodlagos billentyűre a jármű utas pozícióit. W a vezetőülés, így akárhol szálsz a járgányba, ha nyomod a W-t és gázd adsz egyből beülsz a vezető ülésbe. E betüre teszik a jobb első ülést, Q betűre a bal hátsót. Így ha nyomod az előre gombot a W-t és lőni akarsz pl. egyből nyomod mellé az E vagy Q gombot és a kocsi gurul tovább te pedig lőhetsz, helolhatsz stb. Ha megnyomod a W-t megint mész tovább. Arra is használható ez a módszer, hogy tudd hol szálj ki. A karakter azon az oldalon szál ki a gépből amelyiken ül. Ha jobb oldalt akarsz kiszálni, fékezés után gyorsan E és kiszálsz stb. Nálam így van:

    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.18. 06:20:00
  • kamionosjoe
    #7308
    Köszi!

  • Normen76
    #7307


    Nem tudja esetleg valaki, mitől viselkedik így a scopom ? Tegnap óta ha belenézek bármiylen scope-ba, fordulás, mozgás közben besötédetik a lencse.
  • Normen76
    #7306
    ráp hete elkezdtük újra a gamét. Végre van olyan gépünk amin jön 120+ fps. Időnként meglepően jól megy a játszás :). Azonban amikor jönnek a 6-10 napos időtartam alatt bannoltunk 60-100 ezer playert hírek... utána játszhatatlan a játék. Érdekes módon 5-6-20-30- szintű játékosok darálnak szét mindket folyamatosan. Feltételezem a kibannoltak többsége jön vissza új accounttal és folytatja áldásos tevékenységét. Kár ezért a játékért, nekünk még mindig jobban bejön mint a divatosabb BR játékok.
  • Spészgószt
    #7305
    Amikor átülsz közben tartsd nyomva a gázt ! Ha elengeded átülés előtt akkor fékez !!!
  • kamionosjoe
    #7304
    És az miért van, hogy menet közben amikor át ülök az anyósülésre, hogy onnan lőjek, akkor a jármű befékez. Látom más játékosoknak gurul tovább vagy csak lassul.
  • kamionosjoe
    #7303
    Köszi, azóta már rájöttem aztán. :)