A sarki olvadás fele természetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, hallod, ebben a mai világban...
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Menekült és hódító között nem olyan könnyű különbséget tenni...
Pont kapóra fog jönni a német menekülteknek, hogy kiolvad Szibéria. A németség jövője keleten lesz, ahogy Hitler megmondta, csak nem hódítóként, ahogy ő hitte, hanem menekültként...
😊
😊
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Szegény jégsapka kiebrudalódik az Arktiszrul? Vót mán ilyennem? Szavamra, örülni kell neki, hogy legalább nem feszülnek ellene tíz körömmel, kerül amibe kerül alapon...
Utoljára szerkesztette: emberz, 2017.03.21. 10:19:37
Utoljára szerkesztette: emberz, 2017.03.21. 10:19:37
Csak nem Trump rendelte a kutatást? 😄
Amúgy "sejtettem", hogy amúgy is melegedési periódusban vagyunk, mert most volt egy jégkorszak. Vagyis jég még mindig van... de hogy annak mind el kéne-e olvadnia, hogy "ne legyen jégkorszak", azt nem hinném, vagy tudom...
Amúgy "sejtettem", hogy amúgy is melegedési periódusban vagyunk, mert most volt egy jégkorszak. Vagyis jég még mindig van... de hogy annak mind el kéne-e olvadnia, hogy "ne legyen jégkorszak", azt nem hinném, vagy tudom...
Fáradok, bocs a nyelvezet miatt. :-(
30-50%? Akkor 70-50% a mi sarunk. :-)
Engem ez az egész ara emlékeztet, hogy ez olyan, mintha a nagy piros gombra egy madár rászállna de annak súlya nem elegendő annak megnyomására, így rácsapunk, biztos ami biztos. :-)
A gomb olyan, hogy 'szinte' soha nem tud akkora madár rászállni, ami be tudná nyomni, max, ha a levegőben elhull és éppen ráesik akkor tudná csak elindítani.
A helyzet lehet olyan, hogy a természetes ingadozások ellenére hosszú-hosszú ideig szinte változatlan formában marad a klíma, azonban elég egy kisebb(?) lökés a lavina beindításához. Az új egyensúlyi állapot meg éppen egy élhetetlen állapotban lesz.
A változás pedig emberi léptékkel is túl gyors lesz, valamint a mértéke is túl nagy, de természetesen az is lehet hogy téved minden okostojás. Bár mondjuk, ha ők félnek akkor nekünk sem ártana! :-)
Azért van abban valami, mikor a bombaszakértő pólóján az áll, hogy:
"Ha engem futni látsz akkor menekülj te is"
:-)
Engem ez az egész ara emlékeztet, hogy ez olyan, mintha a nagy piros gombra egy madár rászállna de annak súlya nem elegendő annak megnyomására, így rácsapunk, biztos ami biztos. :-)
A gomb olyan, hogy 'szinte' soha nem tud akkora madár rászállni, ami be tudná nyomni, max, ha a levegőben elhull és éppen ráesik akkor tudná csak elindítani.
A helyzet lehet olyan, hogy a természetes ingadozások ellenére hosszú-hosszú ideig szinte változatlan formában marad a klíma, azonban elég egy kisebb(?) lökés a lavina beindításához. Az új egyensúlyi állapot meg éppen egy élhetetlen állapotban lesz.
A változás pedig emberi léptékkel is túl gyors lesz, valamint a mértéke is túl nagy, de természetesen az is lehet hogy téved minden okostojás. Bár mondjuk, ha ők félnek akkor nekünk sem ártana! :-)
Azért van abban valami, mikor a bombaszakértő pólóján az áll, hogy:
"Ha engem futni látsz akkor menekülj te is"
:-)
Ja, ja kicsit később döglünk meg.
Minmeghalunk... csak 30-50 %-kal késöbb. Hurrá!