3
 • Macropus Rufus
  #3
  hát a Boinc kliens pont ezt csinálja: megosztod a géped erőforrásait valamilyen kutatási cél érdekében mint pl. [email protected], bár ez már nincs. De orvosi célú kutatásokra áldozhatod pl. a géped szabadidejét és akár exobolygókat is kereshet. Szóval amit az EVE akar az lejárt lemez. Továbbá a Boinc klienst nem pár tízezer hanem ember használja, hanem pár százezer. Köztük igen komoly erőforrással bíró vasak is vannak.
  Okés, itt a játék keretein belül menne a dolog, de nem a gémer fog kutatni, hanem egy algoritmus, és innentől kezdve hót felesleges ezt beraknia játékba. Minek? Értelmetlen. Maga a játék több erőforrást igényel mint maga a játékon belüli algoritmus futtatása, ellentétben a Boinc klienssel ami ha kell és te akarod akkor a géped erőforrásának a 100%-át a projektre fogja áldozni.
  Mondjuk nem tudom mi a fene ez az EVE, hogy így hájpolják. Szinte minden második youtube videó előtt megy a reklámja. De igazából annyira érdektelennek tűnik a reklám alapján, hogy nálam kb. egyenlő a StarCitizennel. Az is nagyot akart álmodni.
 • flashpointer2
  #2
  hasonló minigame már van benne, sejtmintákat kell felismerni , csak mivel kb semmi jutalom nincs érte nem tudom ki csinálja rendszeresen...
 • molnibalage83
  #1
  Kezdik nagyon túltolni, mikor x év után sincs semmi érdemben játszható....