9
  • Whysper
    #9
    1: Imádtam
    2: Megértem, de mivel ez az egyetlen karakter amit szeretek X-ek közül ezért nem nagyon vagyok happy miatta!
  • Sir Cryalot
    #8
    Talán inkább a csöpögős infantilizmustól kéne elbúcsúzni nem Hugh Jackmantől akiből olyan cgi-t rittyentenek amilyen éppen tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.10. 19:19:29
  • Hoz_Hun
    #7
    Amúgy csak engem emlékeztetett ez a film a "The Last of Us"-ra?

    Nekem nagyon tetszett amúgy a film.
  • Hoz_Hun
    #6
    Személyes kedvenc színészőm Jodelle Ferland, aki számtalan horrorfilmben alakított horror kislányt. Többek között a Silent Hilben is. Ennek láttam a forgatási felvételeit és az amit a vásznon látunk köszönőviszonyban sincs azzal ami a forgatáson történik. Forgatás kb annyira félelmetes nekik mint a Halloween-i beöltözés.
    Az más kérdés, hogy ha beültetnék őket a kész termékre, akkor lehet, sírva húznák ki őket a saját filmjük közepén. :)
  • Hoz_Hun
    #5
    Őőő, nem. R bosorolás bár valóban meghatároz egy korthatárt (mivel kötelező valahova sorolni) a filmet magát viszont nem köti meg semilyen szinten. Amire a cikíró céloz az az, hogy nem olyan korhatárt szabtak meg, ami arra kényszerítené a filmkészítőket, hogy véres, durva jelenetekt kivágják, megnyírbálják és az egészet egy lejebb szabott (gyerekbarát) korhatár keretei közé szorítsák vissza.
  • Tinman #4
    De miért lett Mel Gibson a főszereplő?
  • Cat #3
    Rengeteg horrorban gyerek a főszereplő.
  • unstmon
    #2
    Kicsit furcsának érzem, hogy ahhoz képest, hogy 10 éves szereplők voltak a filmben, maga a film 16-os korhatárhoz van kötve.
    Spoiler!!!
    Amúgy, maga a film kicsit csalódás volt nekem, mert a film fele csak arról szólt, hogy 3 öregember sopánkodik folyamatosan, és a film lényegét is -mármint, hogy miért tűntek el a mutánsok - csak véletlenül mesélték el, 1-2 mondatban. Plusz egy mínusz pont jár, amiért - lehet, hogy csak a magyar fordításban volt ez, de akkor is - úgy fogalmaztak, hogy 'x23-asok', amikor az x23-ból csak egy van, eredetileg... :)
  • BaliBoy
    #1
    "A producerek végre felismerték, hogy vannak bizonyos szuperhősök, akiket nem lehet korhatárok közé szorítani..."

    Ez a mondat azt jelenti, hogy a film korhatár nélküli... Az a mondat, amire az ""író"" gondol úgy szólna, hogy: A producerek végre felismerték, hogy vannak bizonyos szuperhősök, akiket érdemes (lehet/kell) korhatárhoz kötni...