9
-
Whysper #9 1: Imádtam
2: Megértem, de mivel ez az egyetlen karakter amit szeretek X-ek közül ezért nem nagyon vagyok happy miatta! -
Sir Cryalot #8 Talán inkább a csöpögős infantilizmustól kéne elbúcsúzni nem Hugh Jackmantől akiből olyan cgi-t rittyentenek amilyen éppen tetszik.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.10. 19:19:29 -
Hoz_Hun #7 Amúgy csak engem emlékeztetett ez a film a "The Last of Us"-ra?
Nekem nagyon tetszett amúgy a film. -
Hoz_Hun #6 Személyes kedvenc színészőm Jodelle Ferland, aki számtalan horrorfilmben alakított horror kislányt. Többek között a Silent Hilben is. Ennek láttam a forgatási felvételeit és az amit a vásznon látunk köszönőviszonyban sincs azzal ami a forgatáson történik. Forgatás kb annyira félelmetes nekik mint a Halloween-i beöltözés.
Az más kérdés, hogy ha beültetnék őket a kész termékre, akkor lehet, sírva húznák ki őket a saját filmjük közepén. :) -
Hoz_Hun #5 Őőő, nem. R bosorolás bár valóban meghatároz egy korthatárt (mivel kötelező valahova sorolni) a filmet magát viszont nem köti meg semilyen szinten. Amire a cikíró céloz az az, hogy nem olyan korhatárt szabtak meg, ami arra kényszerítené a filmkészítőket, hogy véres, durva jelenetekt kivágják, megnyírbálják és az egészet egy lejebb szabott (gyerekbarát) korhatár keretei közé szorítsák vissza. -
#4 De miért lett Mel Gibson a főszereplő? -
Cat #3 Rengeteg horrorban gyerek a főszereplő. -
unstmon #2 Kicsit furcsának érzem, hogy ahhoz képest, hogy 10 éves szereplők voltak a filmben, maga a film 16-os korhatárhoz van kötve.
Spoiler!!!
Amúgy, maga a film kicsit csalódás volt nekem, mert a film fele csak arról szólt, hogy 3 öregember sopánkodik folyamatosan, és a film lényegét is -mármint, hogy miért tűntek el a mutánsok - csak véletlenül mesélték el, 1-2 mondatban. Plusz egy mínusz pont jár, amiért - lehet, hogy csak a magyar fordításban volt ez, de akkor is - úgy fogalmaztak, hogy 'x23-asok', amikor az x23-ból csak egy van, eredetileg... :) -
#1 "A producerek végre felismerték, hogy vannak bizonyos szuperhősök, akiket nem lehet korhatárok közé szorítani..."
Ez a mondat azt jelenti, hogy a film korhatár nélküli... Az a mondat, amire az ""író"" gondol úgy szólna, hogy: A producerek végre felismerték, hogy vannak bizonyos szuperhősök, akiket érdemes (lehet/kell) korhatárhoz kötni...