629
-
#30 Akkor majd megkérek bannerre modit. -
#29 500 hsz, amíg meg nincs addig nem lehet házigazda... faszság ez az egész rendszer de ez van. -
#28 Na, közben rájöttem de sajna a kulcsok elfogytak..... -
#27 Igazából azt sem vágom, hogy pontosan mit kell csinálni. Felnéztem a megadott twitter címre még tweeteltem is de semmi. -
Kissssss0 #26 +1 -
#25 +1 a házigazdaságra -
Porta #24 sikerült valakinek béta kulcsot szerezni? -
#23 Semmit. Ha zárt beta van, akkor ez minimum 4-5 hónap főleg, hogy a beta mit hoz ki. Az RD open beta és release között volt ~ 2 hónap.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.13. 16:59:45 -
phylemon #22 mehet tőlem is.
egyébként tudni már fix időpontot a megjelenésre, hónapot legalább? -
Plata #21 Dettó.
-
#20 Felőlem ok :) -
#19 Skacok, beleegyeztek, hogy házigazda legyek itt? -
#18 Még beta kulcsok. -
#17 Remélem a zárt beta után valamikor lesz open beta is...
Meg azt, hogy azért lesznek kiadott képek/videók a zárt beta után is...
Most, hogy ez van én már hetek óta nem is játszottam a WG-vel. Nálam szerintem ennyi volt a WG, nagyon ritkán talán ALB-zek, ha van fent valaki. -
#16 Az ALB-ben csak pár repülő hülyesége zavart. Az RD szódával elment, de mikor jöttek a nation DLC-k, ott már a hajamat tépetm, mikor a YUG-nak fejlettebb eszküze van, mint az USA-nak. Vicc. -
#15 Én arra jöttem rá, hogy az ilyen játékokat is úgy kell játszani mintha sci-fi egységek lennének és nem a valóságban létező egységhez hasonlítani. Persze ez nagyon nehéz, pláne ha kedveled a haditechnikát, ami asszem nálad fennáll :) -
#14 Ez már az RD-ben is komoly probléma volt. Nézd meg a finn/jugó DLC-t. Vicc az egész. Az ALB idején még nem volt ordító a difi, de amit az RD-ben műveltek az valami röhejese volt. Olyan buff-ot kaptak az egységek, hogy az nevetséges. -
#13 Problémát én ott látom, hogy azért a második Vh. ban használt haditechnikáról rengeteg információ fellelhető a neten és elég illúzióromboló lesz ha a játékban teljesen másként viselkednek majd. Főleg a minőség vs. mennyiség kérdése egy olyan páncéltörő fegyvernél, ami az ellen frontpáncélját át sem tudja majd ütni. -
#12 Mondjuk az RD-s flankelés az eszement base ACC miatt lehetetlen... -
#11 Elsőre nekem is ez jutott eszembe. Meglátjuk. -
#10 Igazság szerint pár napja jöttem rá, hogy az ALB és a RD AP range increment rendszere is súlyosan el lett baszva. Félelmetes mértékben menöveli az átütő erőt, mikor valóságban nem ennyire erős távolság hatása. A vicc az, hogy a régi tankok még így sem használhatóak semmi. AI ellen próbáltam a mennyiség vs. minőséget, de még az MI-t is lehetetlen flankelni...
Nagyon tartok attól, hogy ez néhány változástól leszámíva - CV rendszer más lesz, helyette commander rendszer lesz - ez csak egy WG upgrade annak minden hátrányával. -
#9 Balance oltárán minden fel lesz áldozva attól tartok. Főleg a tankok lesznek szerintem elrontva. Meglátjuk jó lenne egy igazán jó rts már. -
#8 Lóvontatott egység nem lesz. -
#7 A beta regisztráció sajna nem jött össze... -
#6 A deck rendszer szinte ugyanaz. A képek alapján a gyalogsági modellezés sanszosan más lesz. Ha csak kicsit átszabott WG lesz, akkor viszont jaj nekünk... -
#5 Wargame alapokon lesz gondolom. A gond ott lesz, hogy mennyire lesz realisztikus. -
#4 Pár napja én is olvastam a paradox oldalán. Ígéretesnek tűnik! Reméljük jó lesz. -
#3 Nem tudni sajnos ilyen részleteket, de ezt igen.
The engine used is an improved version of IRISZOOM, used the first time on RUSE The engine still works as well
A Wargame is ezzel megy és az én konfigomon full HD-ben fullra húzva lazán meg több száz egységegl is rohadt magas frammel. Lentebb húzva is szépen néz ki a játék, nem hinném, hogy erőmű kell hozzá. Ez középkat gépen illene elfutnia.
Még írás.
-
Plata #2 Jól néz ki képeken,vajon gépigénye milyen lesz nem tudod? -
#1 A Wargame szériát fejlesztő csapat új RTS játéka.
A bejelentés.
Link.
Francia nyelvű írás, eddig még nem látott képekkel.
Link.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.09. 12:02:59