Magyarország is Logan-lázban ég
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy uj Batman film....
A történet elég egyszerű és még így is van pár logikai baki és sablon, de... a sötét, depresszív hangulat, a westernes képi világ, a döbbenetesen erős színészi játék Jackman és Stewart részéről simán top3-as X-Men-filmmé teszi számomra a Logant (a másik két dobogós az X-Men 2 és Az eljövendő múlt napjai).
nagyon gyenge film volt
Nyilván azért van oda érte mindenki, mert annyira ötlettelen lapos....
Az első kettő zs kategóriás farkas film után lesett az állam miközben ezt néztem.
Végre nem egy csili-vili feszülős ruhában lévő májerkedést láthattunk 99%ban zöld háttér előtt (mint a többi marvel film esetében), hanem egy hitelesebb, emberibb filmet, jó karakterekkel, drámával, s brutális akciókkal (ezúttal el is talált valakit Logan a pengéivel, nem csak hadonászott a levegőben).
Az első kettő zs kategóriás farkas film után lesett az állam miközben ezt néztem.
Végre nem egy csili-vili feszülős ruhában lévő májerkedést láthattunk 99%ban zöld háttér előtt (mint a többi marvel film esetében), hanem egy hitelesebb, emberibb filmet, jó karakterekkel, drámával, s brutális akciókkal (ezúttal el is talált valakit Logan a pengéivel, nem csak hadonászott a levegőben).
ötlettelen lapos silány film lett, hiába volt a trailer nagyon jó
nem először, megint belepancsoltak sokak gyerekkori mesevilágába
nem először, megint belepancsoltak sokak gyerekkori mesevilágába
nem akarok spoilerezni stb és mint gyerekkorom óta Wolverine fun kicsit nem mosoylgtam mikor kijöttem,de Ez votl a legjóbb X-man film amit láttam. nagoyn jól van adagolva az Action a Chill és telejsen tudsz azonosulni a karakterekkel és történetekkel. Szóval méltó alkotás a céljához viszonyítva!!! Csak megköszönni tudom az alkotóknak!!