Szekeres Viktor

Magyarország is Logan-lázban ég

Itthon is nagyot tarolt a Logan.

A Logan - Farkas Magyarországon is a hétvége legnézettebb filmje lett a mozikban, azonban a siker mértéke arányait tekintve némiképp azért elmaradt az amerikaiétól. A filmet az InterCom 51 moziban mutatta be csütörtökön, és 63 238-an vásároltak rá jegyet vasárnap estig, ezzel 93,6 millió forint bevételt generálva a moziknak, amin utóbbiak természetesen a fogalmazóval fognak osztozni.

A Logan - Farkas ezzel a teljesítménnyel természetesen simán megszerezte a hétvégi magyar bevételi és nézettségi mozis toplista első helyét. A második helyezett a John Wick: 2. felvonás lett, mely 50 moziban a második hétvégéjén 21 993 nézőt érdekelt, így a film 11 nap alatt 80 136 nézőt gyűjtött össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Egy uj Batman film....
  • Axlkenobi #5
    A történet elég egyszerű és még így is van pár logikai baki és sablon, de... a sötét, depresszív hangulat, a westernes képi világ, a döbbenetesen erős színészi játék Jackman és Stewart részéről simán top3-as X-Men-filmmé teszi számomra a Logant (a másik két dobogós az X-Men 2 és Az eljövendő múlt napjai).
  • KGer #4
    nagyon gyenge film volt
  • MagyaR #3
    Nyilván azért van oda érte mindenki, mert annyira ötlettelen lapos....

    Az első kettő zs kategóriás farkas film után lesett az állam miközben ezt néztem.
    Végre nem egy csili-vili feszülős ruhában lévő májerkedést láthattunk 99%ban zöld háttér előtt (mint a többi marvel film esetében), hanem egy hitelesebb, emberibb filmet, jó karakterekkel, drámával, s brutális akciókkal (ezúttal el is talált valakit Logan a pengéivel, nem csak hadonászott a levegőben).
  • KGer #2
    ötlettelen lapos silány film lett, hiába volt a trailer nagyon jó
    nem először, megint belepancsoltak sokak gyerekkori mesevilágába
  • Whysper #1
    nem akarok spoilerezni stb és mint gyerekkorom óta Wolverine fun kicsit nem mosoylgtam mikor kijöttem,de Ez votl a legjóbb X-man film amit láttam. nagoyn jól van adagolva az Action a Chill és telejsen tudsz azonosulni a karakterekkel és történetekkel. Szóval méltó alkotás a céljához viszonyítva!!! Csak megköszönni tudom az alkotóknak!!