11
-
#11 Az arányaiban egyre kevsebb fegyverkezésre fordított forrás jó dolog. Azért írtam azt, hogy akik a "fegyverkezésen" rugóznak kapjanak a fejükjhöz már...
Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni férgezés előtt..
Balfasz...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.08. 16:58:29 -
ZenMillitia #10 MolniBalage: miert is a rohejes szot hasznalod egy olyan dologra, ami csodalatra melto?
az,hogy drasztikusan csokken a barbarkodasra koltott penz, csodalatos, es nem rohejes.
Gumiban kellett volna vegezned neked is, te barbar primitiv fereg. -
Mhari #9 Igen, sajnos igazad van, amikor írunk becsúszik egy kis minősítés is.
-
nandoxxl #8 Te is minősítesz, nem vagy különb (mondjuk én se). Egyet értek hogy semmi szükség a nagy fegyverkezésre, sajnos ez van. Remélem időben észbe kapunk, és nem egy fegyverrel őrzött szeméttelepet hagyunk leszármazottainknak örökségül. -
Mhari #7 Ez, már úgy kellett a világnak, de főleg Kínának, mint egy falat kenyér ...
Meg is vagyok nyugodva, h semmi nem változott! (irónia)
Más már nem is hiányzott a világból.
Elgondolkodtató, h még mindig itt tartunk. Ez a fontos, h ki tudja a szart a másik pofájába lőni. Ettől lesz erős egy nemzet...
Újabb szép vita van kibontakozóban a tagok között és ismét meg vagyok nyugodva, h itt se változik semmi!
Egymás ilyettén történő baszogatása helyett inkább a cikket - esetleg a következményeit - kellene "véleményeznetek", kommetelnetek, h mit gondoltok róla.
Nem kell itt minősíteni senkit, h milyen hülye, vagy nem! Azt tartsd meg magadnak!
Nehéz mi?
... és akinek nem inge...!!
-
#6 Divat ma dobálózni olyan szavakkal és jelentéssel, amiről sok fogalma nincs annak, aki szajkózza... -
#5 Azt ugye vágod, hogy a hidegháborúhoz vagy az I.vh előtti időszakhoz képest a világ ma milyen röhejesen keveset költ fegyverkezésre...? -
Irasidus #4 Mert amúgy nincs ősi ellenségeskedés, zsigeri gyűlölet a népek között? Ezt csak is a politikusok találták ki? És abba az utópiába szólnak bele a politikusok ami mindig is volt a földön? Jaj. Szerintem Orwell könyve alap műnek számít, de nem kell egy irodalmi műből többet csinálni mint ami. Ráadásul érdemes utánanézni az írónak is, nem csak a művének, meglepődnél... -
bunny #3 Ha meg nincs igény, majd generálják a politikusok. Egy jó kis ellenségkép mindig jól jön, Orwell 1984 című könyve pedig a legtöbb ember számára ismeretlen. -
gforce9 #2 tudod ez ugyanúgy van mint az antiszemitizmus és Pista bácsi esete
- Pista bátyám, van a faluban antiszemitizmus?
- Nincs, de igény az vóna rá.
Szóval fegyverek azért vannak, mert igény van rá. -
overseer-7 #1 ez kell a világnak vazze.. még több fegyver és bomba