7
  • zetortraktor
    #7
    És mondod ezt, hogy megnézted a filmet, amit mindkét oldal rettenetesen gáznak és amatőrnek talál. arról nem is beszélve, hogy doku. Nem kell minden mögött összeesküvést sejteni. Ami szar, az szar.

    " Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja. "

    Mármint amellett, amit te is leírsz az első mondatodban, hogy szar.

  • Zombee
    #6
    A BvS egyáltalán nem rossz film, a Suicide Squad ezerszer rosszabb. Előbbit moziban láttam, meg egyszer otthon, teljesen élvezhető. Luthor karakterét kár kritizálni, az a többi filmben is kretén volt, Gene Hackman különösen.

    Aki tényleg harmatgyenge volt, az Jared Leto Jokerként.
  • NEXUS6
    #5
    A Hillary’s America valszeg nem rosszabb, mint a demokratákhoz közel álló, és Oscar nyertes Moore által megszült "dokumentum" filmek, vagy a nagy GW "környezetvédő" filmek. Ua. műfaj: hogy csináljunk féligazságok összedobálásával összeesküvés elméleteket és konklúzióként, mint a főgonosz megjelölésével az aktuális elnökválasztás során támadjuk direktbe a republikánusokat.

    Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja.
    XD
  • Ender Wiggin #4
    A BvS-ben két dolog volt gáz: Superman és WW karaktere. Affleckkel semmi baj nem volt. De a forgatőkönyv égbekiáltóan szarra sikerült a Marthával együtt...
  • bakkerman
    #3
    Erősen túlzás azért ennyire lehúzni a BvsS-t,tény hogy nem kiemelkedő a szuperhősös filmek táborában,sőt vannak nála jobb filmek is ebben a témában,de bőven nézhető és egyszeri nézésre szórakoztató volt,legalábbis szerintem. Jesse Eisenberg lehúzását se értem,mit vártak tőle a kritikusok egy ilyen szerepnél?? Jared Leto se hozott akkora húdenagy performanszt,sőt a karakteréhez képest szerintem gyengén játszott,nem tudta megütni Joker szintjét. Nálam inkább ő a málnás mint Eisenberg
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.28. 11:05:48
  • 0sm
    #2
    Nekem is elment egynek.
    Nem kerestem benne méllyenszántó gondolatokat - arra ott a Black mirror - kikapcsolódásnak (meló utáni zombulást értek ezalatt) pont jó volt.
    Inkább 100x ez a film, mint két perc bármelyik tetves kereskedelmi tv műsorából.
  • Cat #1
    Kövezzetek meg, szerintem a Batman Superman ellen kifejezetten nem volt rossz, türhető történetet kalapáltak össze és pozitívan csalódtam Ben Affleckben.