10
  • Epyx
    #10
    Platform?

    PC, Xbox360, PS3, Mac

    Légyszi ne csak másoljátok már (XBOX one és PS4 a rosszak helyett)
  • Tinman #9
    Van benne, de gyenge, kevés. Ezt írta a szerző. Igaza van? Igen.
  • Totti5
    #8
    Akkor nem követted a játékot kellő figyelemmel, persze hogy volt róla szó, van is benne, amiről pont annyit beszéltek amennyit kellett semmivel sem többet, mert a játék elsődleges profilja a multiplayer, azt reklámozták, azzal volt a béta tesz és abba fektették az energiát. COD teljesen más, ott nagy energiákat fektetnek egy story kampányba, agyon van reklámozva és horribilis pénzek belefektetve ( pl sztárkarakterek ).
  • Tinman #7


    + Látom van Season Pass is laza 40 euroért...
  • Tinman #6
    Kezdetektől fogva szó volt róla, hogy lesz single is. Pont mint egy CoD-ban, ahol a single elég jól szokott sikerülni. Ezzel van gondja a szerzőnek és jogosan.
  • Ragi91
    #5
    Akkor azt miért nem említette meg, hogy a gyenge story talán azért gyenge, mert nem az a lényeg, hanem a multiplayer. Ill. azt, hogy hiába P2P a kapcsolat, ennek ellenére nagyon jól működik és bugok is alig vannak. Gamebreaking buggal én még nem találkoztam a röpke 50 órám alatt. Ami megjelent, az mechanikailag rendben van, még balanszra van szükség, mert 4 hős elég alaposan a többi fölött áll.
  • Totti5
    #4
    Akkor meg lehet venni a Ryse játékot mindenkinek, aki még tette és játszon vele ( vannak még pár millióan a világon ). Abban van jó single player story.

    Ez meg nem single player. Nem is volt sosem annak hírdetve. Ennek tudatában kár a kampányon lovagolni, talán majd a 2. részben lesz ha lesz. Lásd Star Wars BF, ott nem volt single, ott sem ígérték. Viszont a 2. részben lesz, ígérik, szóval ha nem lesz jó akkor ott pl lehet sírni.

    A játék árát elnézve ezzel egy sima single player játék idejének a sokszorosát lehet beletenni. ?!
  • Tinman #3
    Ahhoz is hozzászokhattunk, hogy valaki állít valamit és azt mások megcáfolják. Soha nem lesz olyan írás, mellyel mindenki egyetért.

    Segítek: A szerző arra gondolt, hogy nem csak multi fétises gamerek vannak, hanem vannak akik azért vesznek meg egy játékot, hogy a single módban teljesedjenek ki. Sok ilyen gamer van. Róluk beszél a szerző, nekik írta azt, hogy a kampány vékonyka és a tartalom kevéske. Elnézve a játék árát jogos az észrevétele. Az, hogy "majd jön" ez és az, egy dolog, az a jövő. A szerző a jelenlegi játékról írt kritikát és nem a jövőbeliről.
  • Ragi91
    #2
    Hozzászokhattunk volna, hogy hozzá nem értő emberek írnak cikkeket:D
    "A legnagyobb hiányossága talán a kampányban és a tartalomban keresendő..."
    Ez egy multiplayer fighter. A kampány csak egy bevezető/bemutató a frakciókról és néhány hősről. Bőven van mit szerezni benne már most is. Rep30 a max. minden hőssel.
    Jön évi 6 új, jön ranked, stb. Ingyen, játékban szerezhető "steel"-ből megvásárolható. A karaktereket elég jól meg lehet csinálni, hogy vagányak legyenek. Van itt mivel bohóckodni bőven. A duel nehéz, bele kell tanulni, pont olyan, mint amit egy fighter-től várunk, csak a karakterek balanszolása hagy még kívánnivalót maga után.
    Akinek nem megy, menjen dominion-ba, vagy 4v4-re, ott úgyis csak csapkod mindenki ész nélkül :D
  • Laza
    #1
    "Hasonló játékok: Ryse: Son of Rome, Dark Souls-sorozat"

    OMG, hogy lehet ilyet leírni? Ennek aztán az ég világon semmi köze a DS sorozathoz ... még nyomokban sem.

    De a Chivalry: Medieval Warfare -t meg nem említi senki sem, pedig az egész ötlet onnan copy-paste.