326
-
RealCián #286 Viszont nagyon profi vadásszá váltál. -
Ulthane #285 Na, megcsináltam azt a szar Hunting Grounds-t. Teljesen felesleges, öncélú dolog volt, semmit nem tett hozzá a játékhoz, semmivel nem mozdította elő sem a karakter fejlődését, sem a sztorit, semmit.
Az ilyeneket utálom nagyon. -
Ulthane #284 Én nem hagyom ki, mert a platinához kell. -
RealCián #283 Szerintem a corrupted zone-okat ne hagyjátok a francba, azok is élvezetesek, főleg a Behemotos és a Rockbreakeres.
Pláne, hogy szintet lépni is remek alkalom.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.07.11. 11:56:42 -
Ulthane #282 Én most már megcsinálom. :)
A vicserben sem olvasgattam, egyik játékban sem olvasgatok ilyeneket, akkor még sokkal több idő menne el rá. -
partizan182 #281 Tegnap értem el az a pontot mint te múltkor: najóvan, legyen má' vége, hagyom a virágokat meg a corrupted zónákat a francba. Viszont a Witcher óta nem találkoztam ennyire élvezetes text file-okkal/audio logokkal, rengeteg bennük a karakter, humor, keretet, ízt adnak a (letűnt) világnak.
Szal irány a vége! -
Ulthane #280 Szerintem is nagyon jó a sztorija, de én nem baszakodtam az olvasnivalókkal, meg audio logokkal. Párat meghallgattam kíváncsiságból, de nem olvasgatok.
-
#279 Szerintem is nagyon korrekt a sztori. Nagyon élvezetes volt olvasgatni még a leglényegtelenebb leveleket is(én még a metal flower-es adatokat is átfürkészgettem, hátha van benne valami érdekes:D ), sokmindent megtudott belőlük az ember, és frankón összeállt minden. -
partizan182 #278 Na, lejutottam tegnap a ZD chamber-be, konkrétan 2 teljes óra ment el olvasgatással és audio-log hallgatással. Remélem semmit sem hagytam ki mert amit találtam az mind 5*-os.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Recepciós emaileken beszartam, herbal tea, lol. A hekker srác - aki Hades-t programozta - dettó istenkirály, az archívumba szánt filmjei-re írt válaszon kb 5 percig röhögtem.
Maga a Zero Dawn Project meg nagyon fasza, igazi high concept scifi zúzás. Asszonnyal a tippünk az hogy Aloy a failsafe, amit Gaia-ba építettek.
-
#277 Upsz akkor neki kell állnom megint... :D -
Ulthane #276 Mert most hozott a NG+ egy párat azt hiszem.
Kurva hunting challengektől kivan a ***-om! -
#275 Bameg ebből pár nincs is a játékban!!!!!!!!! :D -
#274 Outfitek:
-
RealCián #273 Végre NG+!
Patch 1.30 Adds New Game+, Face Paint Options, Ultra Hard Difficulty
forrás
-
Ulthane #272 Nekem ez vált be a legjobban:
Megaklasztod a cérnával, lelövöd róla a saját gépágyúját, azzal leveszed a HP-felét, a maradékot meg elintézed a tüzes nyillal. 20-30-at rálősz, begyullad tőle, mint a kaliforniai erdő. -
partizan182 #271 Redmaw tegnap feküdt ki, saját disc vetője talán ha az élete negyedét levitte azt' ki is fogyott. Meglett, de nem nagyon találtam még jó stratégiát a Thunderjaw-k ellen (tippeket szívesen fogadok).
Betévedtem előtte egy kicsit túl magas szintű corrupted zónába, hát az állati Benny Hill volt, rohantam körbe mint a mérgezett egér, 5 másodpercenként tripwire-öket lőve magma mögé és reménykedtem h valaki beleakad (óriáscsirkék meg tramplerek voltak). Meglett ez is, de az összes potim bánta :) -
#270 Ja le kell lőni a saját ágyúját, az instant halál nálam....:D -
Ulthane #269 Az anyja picsáját. Volt benne egy, amivel nagyon könnyen elbánta, megkötelezetem, a saját ágyújával levettem a HP-ja felét, könnyű volt. Amit meg legutóbb csináltam, azzal alig bírtam el, igaz, hogy nem volt jó nyilam sajnos a végére. De hiába kötöztem meg, hiába lőttem le a pofájáról a fegyvert, nem volt utána a földön. Szóval az nem volt könnyű. -
#268 Hát mások sétaszimulátornak elkönyvelték és nem sokan foglalkoznak vele, de én is csak amikor játszom. :)
Engem lehet jobban érdekelnek a részletek, ja és imádom a videó meg képkészsítés funkciókat, többekkközt a photoshopolás miatt.
Meg ha van valami megörökítendő dolog. :D
És ez amikkel foglalkoztam kb 1 heti infó, nem egy napon fedeztem fel. :D
Te is jól haladsz, ahogy láttam stream-ben, a Thunderjaw a kedvencem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.04. 17:38:03 -
Ulthane #267 Darky, jól tolod itt egyedül! :)
Eldöntöttem, én is kiplatinázom, bár a collectible-ket semmi kedvem megcsinálni. Vodoo baba meg metál virág, mehh.
-
#266 Na a nap végére feldobtam egy videót, ez kegyetlen hosszú 15 perc, ez az amikor tök véletlen találtam a Horizon-ban egy bug-ot, vagy nem tudom mit, egy kijáratot, a mentési ponthoz, vagy teleport vagy glitch, nem tudom, de iszonúan eldugott helyen, és kb 1:10000-hez az esély szerintem hogy ezt felfedeztem, haszontalan de érdekes. :D Mondjuk fingom sincs hogy létezik-e még más hasonló...:D
(ebben is lehet jump-olgatni, így lehet eljutni bizonyos területekre, ahová amúgy nem....)
Horizon - Teleport
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#265 ...remélem a Guerrilla megcsinálja ezt a ruhát! :D
Horizon Zero Dawn - Gold Armor
#264 Horizon Zero Dawn.
Giga lazaság!
Photo Mode 2.0
#263 Megjött a FRISSÍTÉS! :)
-
#262 Ez milyen állat...:D
Horizon Zero Dawn Easter Egg-ek. :D
-
#261 Jó robot teszi a dolgát. :D
#260 Cauldron Zeta
-
#259 Hogy mekkora a Horizon Zero Dawn bejárható területe???
Ez a vége az egyik föld alatti létesítménynek, küldetésnek és ez csak 1 a sok föld alatti területből, ez mellett van a fenti bazi nagy térkép, illetve a magas épületek létesítmények, nagyjából 10 szintkülönbségen lehet mozogni a játékban egymáshoz képest, egészen a felhők fölé is....
Ez itt a videóban megközelítőleg a térkép 2-4%-a lehet méretben.
Aki még nem ismerné ennyire a játékot! :)
-
#258 Horizon galéria. :D
Pár az ucsók közül. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.05. 02:04:36 -
#257 Ahogy itt fejlesztgetek ez nagyon durván OP már így a karakterem. :D
(így már télleg könnyű a játék. :D)
-
#256 Ja ez amúgy kicsit sem lep meg, hiszen!!!
Twitteren nem tudok feltenni 4-5 képet úgy hogy kb percek alatt ne tweetelné tovább valaki, más képeimmel ilyen nem volt, ezeket nagyon eszi a twitter közösség....
Most is nyomattam egyet:
Ilyen sincs más játékban. :D -
#254 Új patch és fotómód hamarosan -
Evoluti0N #253 Horizon esetében nincs akkora FPS különbség a két opció között. Szóval én azt mondom, h mindenképpen a resolution ajánlott. -
#252 Szerintem egyértelműen a felbontás...Resolution. :D
Ha ki akarod használni a 4k-t amennyire csak engedi a játék. :D -
#251 Hello, 4K-s tv-n a favor performance, vagy a favor resolution a jobb PS4 Pro esetében? -
#250 Horizon Zero Dawn - Secret Armor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 01:49:23 -
#249 Na most végeztem a Horizon Zero Dawn-al...nagyon fasza volt, később szerintem visszajövök ha unatkozom maxolni a cuccokat, most csak megszereztem gyors az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ennyi.Ancinet Armor-t
Brutálisan jó volt. :D
Néhány kegyetlen spoileres kép a végefelé....:D Csak ÓVATOSAN!
A JÁTÉK VÉGÉBŐL VANNAK KÉPEK!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.01. 00:47:33 -
#248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvan a láthatatlan armor hát ez fasza. :D -
#247 Elcsíptem egy magyar nevet:
"Robert Laszlo Kiss"
1 magyar biztos dolgozott a Horizonnak...:D